Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 8

• 124 096
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
  • Mediterraneo

Много хубав шампоан на ХЕ. Доволни сме много, за разлика от другия, който не се пени, трудно се нанася, изсушава косата. Дълго време го подбутвахме из банята.

Почистващ лосион, много хубав. Деликатен аромат, не изсушава кожата, хареса ни.

Балсамът не е нищо особено, но пак бих го ползвала. Двата почистващи гела( едното е като мляко) са уникално добри, присъстват постоянно в банята. Зелената серия е любима на дъщеря ми.

# 556

След две измивания с този шампоан директно го хвърлям , защото ми разрани скалпа жестоко. Явно реагира на някоя съставка и започна да образува рани и люспи, подобни на пърхот.
*Хербал есенс са ми любими шампоани!

# 557
  • София
Скрит текст:
Няколко празни опаковки, които не ми се иска да отлежават в шкафа. Извинявам се, че са обърнати. Телефонът ми се бъгна, а функцията на форума за промяна на снимката не работи.

Душ-гелът с драконово цвете: не ми харесва. Обичам душ-геловете на марката, защото са ароматни и с красиви опаковки. Този го взех, защото имам отношение към драконите. Но не ми хареса.  Мирише на някакъв популярен мъжкарски парфюм, който не харесвам. Избягвам да купувам и металните бутилки, защото се отварят трудно, подливат и пързалят.

Комплектът на Доори с кератин: приличен, но нищо особено. Шампоанът е много билков и леко заплитащ косата. Не знам дали прави някакви невиждани чудеса със скалпа, както обещава съдържанието на билки. Балсамът е типичен протеинов – втърдява косата и подрежда красиво, поне моята тънка перушина. Но и той не е чудо на чудесата.

Мостричка на протеиновият филър на Олиосета: харесва ми и обмислям нататъшна покупка на продукта. Дава усещането за здрава, блестяща и по-тежка коса.

Хидратиращият крем на Лумене: много ми хареса. Взех го като резервен вариант за пътуванията през лятото, но си го изразходих и в обичайните ситуации с кеф. Лек, хидратиращ и добре приет от кожата без никакви реакции. Непретенциозен, но работещ продукт.

Балсамът за устни на Голдън Роуз: един от любимите ми. Неутрален цвят, овлажнява устните, ухае приятно.

# 558
  • Deutschland
Този Tesori d'oriente наподобява Hypnotic poison.

# 559
  • София
Благодаря, Фрау! Ето откъде идва нехаресването му.

# 560
Тези балсамчета на Голдън Роуз ги гледах, ама съм зарината от балсами за устни. Като прочетох за аромата, обаче, се позамислих. Grinning

# 561
  • на последния етаж
- приятен серум, без да е нещо особено - не видях кой знае какъв ефект от него. Едва ли ще купя отново.

# 562
  • София
Тези балсамчета на Голдън Роуз ги гледах, ама съм зарината от балсами за устни. Като прочетох за аромата, обаче, се позамислих. Grinning

Приятен е, но не е нещо изключително. Спести си го, ако имаш достатъчно.

# 563
От мен няколко продукта след известна пауза Simple Smile

Балсам за коса Balea Ultra Sensitive
Бях го купила по грешка като мислех, че взимам шампоана. Доста бях предубедена, но ми хареса. Косата ми не е третирана и лесно се омазнява, с този балсам нямаше никакво излишно утежняване. Има антистатичен ефект, косата се разресва лесно. За цената си и без да има човек много специфични нужди, направо е супер. Пак бих си взела.

Шампоан Doori Златен еликсир
Купувам за втори път. И към Doori бях с доста резерви, но шампоанът е много хубав. Косата е блестяща, жива и се запазва в отличен вид до следващото миене, което не мога да кажа за друг шампоан. Даже фризьорът ми го забеляза.

Шампоан и душ гел Nuxe Sun
Ползвах го на морето и прави това, което обещава и в двете направления Simple Smile Големият плюс за мен е, че е безсулфатен, въпреки това си прави пяна и отмива всякакви плажни замърсявания. Нищо чудодейно, особено за цената си, но не е никак лош.

Емулсия Avène Hydrance Légère

Не съм очарована, най-вече защото усещах кожата си лепкава след нея. Измазах я вместо нощен крем през лятото. Не бих повторила. Със смесена кожа съм и за през деня не ми допадна.

Крем за ръце Pretty Shop

Беше подарък към покупка. Лек и приятен, попива бързо. Не е твърде подхранващ, но за лятото ми допадна.

# 564
И аз съм бъркала шампоана и балсама на Балеа. Обаче балсама на моята дебела, суха коса не върши работа.

# 565
За суха коса ще е слаб, доста е лек.

# 566
  • на последния етаж
- много любим, вече подновен. Blue Heart

# 567
  • на последния етаж
- прекрасен крем на смешно ниска цена. Отлично хидратираше и подхранваше сухата ми и чувствителна кожа, попиваше добре, без да прави кир ефект и имаше лек, приятен аромат на роза. Освен всичко е български. Впечатлена съм! За съжаление обаче не го откривам никъде. Писах два пъти на производителите, но така и не получих отговор дали ще може да се купува отново. Confused

# 568

Тази седмица поизползвах малко околоочни пачове и съм много приятно изненадана от тези на Garnier. Освежават контура значително, а Hyaluronic Cryo Jelly  имаха буквално уау ефект. Определено ще повторя.
Тези на Виктория Бюти са пълна скръб - почти сухи, не се задържат на кожата, използвах два пъти и ги изхвърлих.

Маската за крака на Balea Ultra Sensitive не бих казала, че особено ме впечатли. Плюс е, че е в удобни "чорапи" и беше комфортна за ползване, омекоти кожата. Но не усетих особено подхранване.

Тези тампони за лице на Pom-Pon са много приятни. Меки и нежни, не се ронят, достатъчно плътни.

# 569
Елмайра ,много харесвам пачовете на Гарние за околоочната зона както и маските им за лице. Страхотни са.

Общи условия

Активация на акаунт