Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 8

• 124 090
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • на последния етаж
- доволна съм, не дразни кожата, не оставя бели следи, има лек аромат на чисто. Ще купя отново.

# 571
Лита, скоро си купих тоалетен вазелин на Талодерма от Аптеки Марешки. Имаха и други техни продукти. Впечатленията ми от марката са добри - освен тоалетния вазелин съм ползвала и крем Еудермол 10.

# 572
  • на последния етаж
Да, аз също купувам техни продукти за тяло, пети, ръце от апеката. Този крем обаче не го намирам никъде.

# 573
Аз от много време ползвам само рол-она на Uriage с една капка, много добър продукт. Също мирише свежо и ненатрапчиво, предпазва добре и в жегите. Качвала съм го тук.
Но с цената му е голям панаир, както с всичко "медицинско" - купувала съм го за 15 лв, редовна цена около 28...

# 574
  • София
Скрит текст:
- доволна съм, не дразни кожата, не оставя бели следи, има лек аромат на чисто. Ще купя отново.
+1. Много доволна.
Взех нощната маска на марката. Не е empty, но май засега се разбира с кожата ми, която е доста претенциозна.
Иначе почти приклучвам хидратиращия крем на Thalloderma, но при мен хидратацията не е достатъчна. Иначе марката не е лоша.

# 575
  • Washington,USA

Хубав спрей за освежаване.

# 576
  • При децата ми

От шампоана съм доволна, много. На моята коса се отразява много добре. Омекотява добре, иначе много твърдата ми и суха коса. Поредна опаковка ми е. Ползвала съм и маската и балсама от същата серия и от тях съм доволна.
Дезодоранта на "Дав" за пръв път ползвам и ми хареса.
Пастата за зъби я взех инцидентно на една командировка. Струваше 1.20 лв.! и за тази цена се справя добре.

И още два продукта от които съм доволна. Шампоана на "Пантен" ми е трета опаковка, може би.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 17:24 от Hrispa76

# 577
  • на последния етаж
- много ми допадна тази маска - отлично хидратираше и подхранваше сухата ми и чувствителна кожа (ползвах я 2-3 пъти седмично за около 15 минути). В началото миризмата ѝ ми беше много неприятна, но после свикнах и спрях да ѝ обръщам внимание. Със сигурност ще купя отново, след като приключа наличните маски. Blush

# 578

Absolut repair серията на Лореал ми е любима, постоянно подновявам, но използвам маската предимно, затова балсама няма да го подновя.
Шампоанът на Напура за допълнително израстване на косата мисля, че върши работа. Косата много ми порасна, но честно казано използвам и други неща и може да е комплексно.
Маската на Brave new hair беше от кутия, изобщо не ми хареса, нищо не прави.

Лосионът на Нивеа може би беше най-добрия бронзант който съм използвала това лято - много хубав и равномерен тен.
Лосионът на Victoria’s secret с кокос, много хубав летен аромат.

Гелът за лице на Bioderna го взех в комплект с друг крем който исках. Не е лош, но ми се струва прекалено агресивен за всекидневно използване, за това нямам намерение да пдоновявам.
I’m from vitamin tree water gel е хубав крем, това ми е трета опаковка, не дразни, за лятото хидратира много добре, с мазна кожа съм попринцип, но сега за студените месеци не мисля, че ще ми е достатъчен.

Al haramain amber oud gold edition е клонинг на Ерба пура и то един от най-добрите. Харесвам аромата, но имам Кирке и не смятам да подновявам.
Jo malone wood sage and sea salt, доста нетраен парфюм и ще се лиша от него в бъдеще. Лосиона е доста по-траен, но пък изобщо не попива.
Tiziana terenzi orza е страхотен аромат, може би мноого по-добра версия на Кирке.

Хайлайтъра от миналогодишната коледна колекция на Катрис е страхотен, супер глоу ефект дава.
Кафявата спирала на Vivienne sabo cabaret много ми хареса - бюджетна, не слепва, не се размазва.
Essence lip oil може би най-хубавото олио за устни.

# 579
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

1. Dove Revitalizante cherry & chia milk body wash - Много хубав душ гел с богата пяна.Ухае приятно на сладникаво,не точно на череши.Бих купила повторно,макар да препочитам по-натурални формули.

2. Head&Shoulders - Шампоаните,за които не спирам да пиша във всяка една публикация тук.Ползва ги дъщеря ми с много дълга,гъста коса до кръста с мазни корени.Любимите й.Сменяме с други марки,но винаги се връща към тези.

3. L'Oreal Ever Pure clarify shampoo - Tози шампоан е малко разочарование, аз харесвам продуктите за коса на Лореал,но в тази тубичка не открихме нищо специално.Обещава почистване в дълбочина и е подходящ за коса,измивана с твърда вода.Има добавени витамини и е без сулфати. Ухае приятно на дъвка.

4. Kate Somerville Exfolikate  - Не ми харесва този ексфолиант,не усетих никаква разлика с кожата преди - след(а обещава мигновени резултати) ,малки частици,ухае на странно и има зеленикав цвят.Това между другото е един от най-продаваните продукти на марката,с която аз не съм много запозната.Застоя в банята и го изхвърлям почти изразходен.

5. Eucerin Advanced Hydration SPF 50  -Това ни е поредна покупка на този СПФ 50 слънцезащитен спрей. Нанася се лесно,попива бързо,не оставя петна,лека формула .Предпазва от изгаряне,но ние подновяваме на всеки час.Ухае химично без изненада. Вече поднових.

6. Leonor Greyl PARIS Masque à l'Orchidée Softening Hair MaskЗа моята коса се оказа слаба маска.Изненадана съм и разочарована,защото очаквах сходен ефект както с Masque Quintessence Hair Mask (за която писах миналата година и бях Уау-ната)
Маската е подхранваща,разплитаща и подходяща за суха и разпиляна коса (хелоу хелоу Адоралова),съдържа масла и си казах - ето,това е моето.Гъста,мазна консистенция.След такъв тип продукти косата ми стои мека,игрива,но тук нямаше такъв резултат. Изхабих я като маска преди баня,но не бих купила повторно.Не си оправдава цената.

7. Sérum de Soie Sublimateur Nourishing Hair Serum - Серум крем без отмиване за подхранена и мека коса.Много трябваше да внимавам с този продукт,защото ако сложа повече, косата ми ставаше мазна и лепнеща.Ползвахме го с дъщеря ми,защото не исках да се мотае пак една година в банята.По скоро не бих купила повторно.
Както всички продукти на марката, ухае на букет цветя и билки.

# 580
  • на последния етаж
- не ми допадна тази маска, след използването ѝ кожата ми се зачервяваше и раздразваше. Няма да купя отново.

# 581
  • Бургас
На 100% подкрепям мнението на Лита за двете маски на ORIGINS.

# 582

Крем за ръце Velnea с аромат на ягода. Сравнително изчистен състав, мирише приятно и не твърде силно, не върши почти никаква работа.

# 583
  • София
Това кремче го нося в дамската си чанта, защото е малко и капачката му се щраква, а не се завинтва.  Ползвам го за инцидентно намазване,  за което на мен ми върши работа.  Не ми е основна грижа за ръцете.

# 584

VZK почистващ гел с пробиотик- нищо особено, но за чувствителна кожа е добър, не дразни и не изсушава.
Zara Sublime epoque - реплика на Armani, но не помня коя. Не ми допадна особено, иначе като трайност е без забележка.
Physician formula почистващ балсам - за втори път го купувам, ок е като цена и ефект. Но аз явно не понасям балсами и мисля да спра с експериментите и да се придържам към добрата стара мицеларна вода.
SVR Topialyse - семеен любимец за тяло и лице като втора стъпка. Сега ще го сменя с олиото от същата серия.
Маска с бакучиол и колаген Шаибенс - хареса ми, хидратира добре, освежи лицето ми.
Тестерът на Ла рош често ми го подаряват и все не стигам до пълноразмерен продукт, но и на него ще му дойде реда. Шампоанът и спреят на Глис купувам постоянно за детето.

Общи условия

Активация на акаунт