Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 8

• 124 564
  • 724
  •   1
Отговори
# 195

Здравейте
Маската на Гарниер ми хареса,водата за уста на колгейт наистина стяга венците,не съм впечатлена кой знае колко от червената паста за зъби за цената на която я продават от 10 паунда.Продуктите за уста на Д-р.Органик ми допаднаха.
Душ гелът и сапуна от коледната серия на Avon са ок.От интимният им гел съм също доволна,поръчах си розовия вариант.
Хубави празници на всички

# 196
  • София

Пептидното желе със злато на FarmStay: много неприятен продукт. Не знам дали стимулира кожата, заради пептидите, но със сигурност дразни очите. Мирише силно. Даже не ми се занимаваше и на врата да го мажа.

Спреят за плажни къдрици на Gisou: кошмарен. Фиксира косата по-силно от лак за коса, прави плажни вълни, но и много пресушава и заплта. Няма хидратация, която да спаси косите няколко измивания след това. Отива в кофата ползван 2-3 пъти.

Кремът за ръце на Balea с урея: Много хубав. Лек като текстура, не лепне, но подхранва ръцете. Редовно се купува от ДМ. Ще се поднови сигурно пак като изразходим другите.

Антицелулитният крем на Venus: Не забелязах да върши някаква работа и мирише неприятно. Хвърхям го неизразходен.

Кремът с ретинал на Avene: Чудесен е. Поддържа кожата свежа, без да я дразни. Пресушава леко и изисква хубава хидратация 30 мин след нанасяне. Не предизвиква белене и не нарушава кожната бариера - просто на другия ден кожата е малко по-суха, ако не е хидратирана добре. Купих си нов, защото редувам третиноина с ретинал, когато съм в по-реактивна фаза.

Пачове за около очи с витамин Ц, мисля че бяха на Victoria Beauty: Не са никак хубави. Даже не знам с какъв акъл ги взех, явно за проба. Пачовете малко след отваряне са пресушени, серумът подливаше и оставяше петна по хладилника, не забелязах да правят и нещо велико на околоочната зона. Разделям се с тях с 2/3 пълна опаковка.

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 18:59 от Harpalike

# 197
  • на последния етаж
- много харесвам продуктите на Фитокод и този крем не прави изключение. Много добре хидратира кожата ми, без да е тежък и мазен. Ползвала съм го и преди и ще купя отново.

# 198
Много хубави продукти - тези на Фитокод!

# 199
Аз пък никак не ги харесвам. Бях си поръчала дневен и околоочен крем от синята серия - чиста вода. Така и не ги използвах, а ги дадох на приятелка, тя пък се изпъпчи. При всеки различно...

От мен един дълбоко почистващ шампоан на Lakme

Много хубав, почиства, без да дразни скалпа, косата придобива страхотен блясък и става много жива.

# 200
  • на последния етаж
- много ми хареса тази маска, както и всички продукти на марката, които съм ползвала досега. Маската хидратира добре, има лека консистенция и приятен аромат. С удоволствие ще купя отново, след като поизхабя натрупаните маски.

# 201
❄️ Декемврийските ми празни опаковки ❄️

От ляво на дясно:
Един върху друг два продукта, за които вече съм споделяла. Опитвам се да не оставам без тях. Трайното и неизменно присъствие в моята рутина в лицето на CosRX Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream и Theramid AZID 15%. До тях гордо е застанала празната опаковка от слънцезащитния минерален флуид на HELIOCARE, който предпочитам през топлите месеци, но реших да си доизхабя опаковката тъй като тази есен си беше късно лято. До нея има две мини опаковки от тонери на COSRX, кожата ми обожава този бранд, смятам че ме спечели най вече с липсата на аромати в продуктите си. Всички тонери на марката ми харесват много. Бих ги препоръчала на дамите които като мен си падат по по-воднистите тонери. Най в дясно е една малка опаковка-глезотийка терапия с пептиди и антиоксиданти на Allies of Skin. Наистина е глезотия, защото за мен цената и надхвърля многократно личните ми граници на това колко бих платила максимум за дневен хидратант. Е позволих си с отстъпка да тествам продукта, като пак ме заболя сърцето, но признавам хареса ми много. Консистенцията е от любимите ми гелообразни, няма аромат, има приятен "вкусен" цвят, топи се по кожата като не оставя неприятно усещане за лепкавост или маска, съчетава се с останалата ми рутина, не прави кир ефект и забелязах че кожата ми изглеждаше чудесно по времето, в което ползвах, като това разбира се може да се дължи на много други фактори. Та, като цяло, един много добър продукт за мен, на една твърде неприемлива цена 🤷
В отделен пост ще се опитам да пусна останалите изхабени продукти в декември, че стана дълго и без това. Ако не успея пожелавам на всички изпълнена с много настроение, радост и веселие новогодишна нощ.🥂

# 202
  • на последния етаж
- много рядко виждам празно шишенце от лак при моите запаси. Този беше в страхотен класически червен цвят, но мисля, че серията не се предлага вече.
Весело посрещане на новата година, мили момичета! Purple Heart

# 203
❄️ Декемврийските ми празни опаковки ❄️

От ляво на дясно:
Един върху друг два продукта, за които вече съм споделяла. Опитвам се да не оставам без тях. Трайното и неизменно присъствие в моята рутина в лицето на CosRX Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream и Theramid AZID 15%. До тях гордо е застанала празната опаковка от слънцезащитния минерален флуид на HELIOCARE, който предпочитам през топлите месеци, но реших да си доизхабя опаковката тъй като тази есен си беше късно лято. До нея има две мини опаковки от тонери на COSRX, кожата ми обожава този бранд, смятам че ме спечели най вече с липсата на аромати в продуктите си. Всички тонери на марката ми харесват много. Бих ги препоръчала на дамите които като мен си падат по по-воднистите тонери. Най в дясно е една малка опаковка-глезотийка терапия с пептиди и антиоксиданти на Allies of Skin. Наистина е глезотия, защото за мен цената и надхвърля многократно личните ми граници на това колко бих платила максимум за дневен хидратант. Е позволих си с отстъпка да тествам продукта, като пак ме заболя сърцето, но признавам хареса ми много. Консистенцията е от любимите ми гелообразни, няма аромат, има приятен "вкусен" цвят, топи се по кожата като не оставя неприятно усещане за лепкавост или маска, съчетава се с останалата ми рутина, не прави кир ефект и забелязах че кожата ми изглеждаше чудесно по времето, в което ползвах, като това разбира се може да се дължи на много други фактори. Та, като цяло, един много добър продукт за мен, на една твърде неприемлива цена 🤷
В отделен пост ще се опитам да пусна останалите изхабени продукти в декември, че стана дълго и без това. Ако не успея пожелавам на всички изпълнена с много настроение, радост и веселие новогодишна нощ.🥂

Отскоро ползвам друг крем на Cosrx- all in one snail mucin и никак не съм очарована, тежък, комедогенен..
Вашият по- хубав ли е, със смесена кожа съм и търся нещо подхранващо за зимата.
Чудех се за един немазен крем на Bioderma за атопична кожа.
Theramid ползвам от около 2 месеца и съм възхитена - разкошен,не дразни, тушира зародиши на пъпки!

# 204
  • на последния етаж
- започвам новата година с празна опаковка от този любим лакочистител, който ползвам редовно и вече поднових.
Честита Нова Година, мили момичета! Бъдете здрави, обичани и вечно влюбени!

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 11:45 от Лита

# 205
Mysadness123 с малко закъснение да отговоря. Ползвам точни този крем на Cosrx от около 2 години. Разбира се не само него но за този период имам най-много изхабени опаковки. Много е лек, превръща се във вода и лятото е просто перфектния овлажняащ крем за моята кожа. Дори има леко охлаждащ ефект. Зимата пак ми хидратира добре, просто предпочитам по-мазни кремове когато е студено. Иначе тя кожата си ми е мазничка като цяло но зимата през последните години проявява склонност към дехидратация.
Да пожела здрава и мирна година.
Декември изхабих още:

Тази мостра, която се търкаляше повече от година след кратък тест хич ама хич не ми бе допаднала. Кой 😈 ме накара да си пръсна...бързо бързо и видях дъното. Обмислям бутилче. Много як ирис се оказа при втория шанс.

Две лист маски. Само две. Едно от новогодишните ми обещания към мен самата е да се опитам да намеря време за по-често използване на този тип бюти грижа. Тези двете конкретно са жестоки и пак бих ги купила.
Имам снимани и разни мостри ама в момента нямам време да пиша повече. Успешна година хора Simple Smile.

# 206
  • на последния етаж
- много хубава и богата хидратираща, подхранваща и освежаваща маска с приятен портокалов аромат. Бих купила отново, но ми се струва, че не се предлага вече.

# 207
  • София

Мицеларната вода на Garnier: писала съм многократно за нея. Почиствам лицето сутрин и след това я измивам с вода. Обичам голямата опаковка, която ми стига за много време. Сега взех други, но се връщам винаги към нея.

Душ-гелът с аромат на портокал и какао от L'angelica: Страхотен аромат! Ухае уютно и на празници. Добър е и за кожата. Взех другия вариант с аромат на карамелизирана ябълка и мисля, че няма да мога да открия отново този, защото е лимитирана серия.

Дезодорантът на Bioten с аромат на роза без алуминий: Писала съм за него. Много го харесвам и имам нов.

Спреят с хиалуронова киселина на L'Oreal: Приятен. Хидратира косата, не лепне, но е малко слаб. Винаги го поддържам и пръскам и на суха коса, когато я усещам пресъхнала и изпръхнала. Ще купя пак.

# 208
  • на последния етаж
- любим мой продукт, който ползвам редовно вече 15 години. Вече поднових.

# 209
Лита много е хубав този интимен гел. Имаш ли представа дали е удачен и за следродилна грижа. Предстои ми да подновя и аз скоро, но се чудя с какъв, че ще раждам първото половина на февруари.

Общи условия

Активация на акаунт