Съвети от дерматологa д-р Иван Пеев: Проблемна кожа, подходящи процедури и грижи

• 124 125
  • 1 368
  •   1
Отговори
# 1 365
Здравейте д-р Пеев,
забелязах, че на темето на моя внук има нещо подобно на крусти. Когато започнах да го чистя отдолу се показа зачервяване. На 3 години е и има доста суха кожа. Къпем го с Bioderma ABC Derm гел.
На какво се дължи и как да го изчистим?
Скрит текст:

Здравейте,

Снимката не е много показателна. По-добре направете консултация с дерматолог.

Поздрави!

# 1 366
Можете ли да ми препоръчате добър специалист за премахване на бенки с лазер в София? 
Искам да ми премахнат бенка с лазер, но да използват ансестезиращ крем, а не инжекция.
И да се направи от лекар-специалист с опит.

Здравейте,

Може да прозвучи нескромно, но аз се занимавам с това повече от 10 години. Имам и два различни вида лазера за премахване на бенки. Имайте предвид, че при анестезиращия крем ще се усеща болка, само ще е по-притъпена, докато при инжекционната такава, няма да се усеща никаква болка.
Оставам на разположение.

Поздрави!

# 1 367

Здравейте,

Може да прозвучи нескромно, но аз се занимавам с това повече от 10 години. Имам и два различни вида лазера за премахване на бенки. Имайте предвид, че при анестезиращия крем ще се усеща болка, само ще е по-притъпена, докато при инжекционната такава, няма да се усеща никаква болка.
Оставам на разположение.

Поздрави!

Аз искам отново да питам - колко точно е силна болката с анестезиращ крем? Много силна или - има я, но не е кой знае колко? Като от опарване на котлон?
Моята бенка е изпъкнала и е по-малка от монета от 1 цент, вероятно това има значение.

Също, работите ли със здравната каса за преглед?

# 1 368

Здравейте,

Оставам на разположение.

Поздрави!

Аз искам отново да питам - колко точно е силна болката с анестезиращ крем? Много силна или - има я, но не е кой знае колко? Като от опарване на котлон?
Моята бенка е изпъкнала и е по-малка от монета от 1 цент, вероятно това има значение.

Също, работите ли със здравната каса за преглед?

Усещането за болка е много субективно за всеки отделен човек. Имал съм пациенти, които не трепват. Всичко зависи от нагласата. Един цент не е малък размер. Не работя по здравна каса.

Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт