Случи ми се нещо странно XXVIII

• 83 135
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
  • Там където
Филийката може коте да я е отмъкнало Simple Smile При нас на гробищата има много котки, а те са по-деликатни от кучето, леко отмъкват. И на мен ми прави впечатление, че цигарите на гроба горят силно и до края, дори тези от новия модел дето веднага изгасват ако не дърпаш...

# 316
Да се включа по темата с отгатването като вид упражнения - по време на световното по футбол миналата зима, с ММ бяхме във Вайбър група с много народ от цял свят в нея, в която се правеха прогнози за мачовете. Какво ли не пробвах, визуализация, отгатване без умисъл и тн, абе пробвах се - и имах нисък рейтинг на отгатване.

Но имаше няколко "звезди", които постигаха невероятен процент успех в прогнозите, 90+%, един румънец с кротък вид само си спомням и една дама от Бразилия. Дори не подкрепяха отбор или нещо, просто успяваха да познаят. Но може и примерно мъжът да е дългогодишен футболен фен и да си е познавал играчи и отбори, не знам, нямам обяснение.
Явно има такива хора и аз не съм от тях Simple Smile

(да уточня, че софтуера автоматично затваряще опцията за прогнозиране в секундата, в която започва мача, така че да няма по-късни включвания и промени на данните).

# 317
missNoir, какво имаш предвид под "показваше ми се в огледалото"? Мислила ли си, че може би някой твой починал роднина не е правил тези опити да те предупреди?
Аз съм имала понякога толкова ясни "видения", нещо което минава светкавично през мозъка ми, но нямам време да спра и да се замисля, а после се случват и се ядосвам, че съм можела да го предотвратя! Обаче зная, че не бих могла и в никакъв случай не бих променила бъдещето колкото и да ми се иска.

# 318
И аз имах "предупреждение" преди няколко години. Миех чаша на чешмата и ми мина през ума, че ще ме среже. Секунди след това се пръсна и едно остро парче ми се заби в ръката. Резултатът 5 шева.

Със сигурност приемам за предупреждение сън, в който има змия. Ако е близо до роднина, то винаги същият се разболява или му се случва нещо неприятно.

# 319
  • Варна
missNoir, какво имаш предвид под "показваше ми се в огледалото"? Мислила ли си, че може би някой твой починал роднина не е правил тези опити да те предупреди?
Аз съм имала понякога толкова ясни "видения", нещо което минава светкавично през мозъка ми, но нямам време да спра и да се замисля, а после се случват и се ядосвам, че съм можела да го предотвратя! Обаче зная, че не бих могла и в никакъв случай не бих променила бъдещето колкото и да ми се иска.
Себе си виждах по начина по който се променя лицето при жени на химеотерапия.
Не съм "виждала" в огледалото/сънувала други хора, в смисъл някой да ме предупреждава.

# 320
missNoir, обсъждали сме в другата тема, че времето не е линейно, както го възприемаме хората. Нямам идея дали ти е близка тази идея.
 Мисля, че ти самата си се предупредила.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 13:05 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 321
Тесла е имал големи прозрения относно времето и въобще как е устроено всичко. Гледам лицето му от снимките и мога да ви кажа, този човек не е бил от този свят. Примес с нещо иноземно. Вижте му очите.

# 322
Тесла е имал големи прозрения относно времето и въобще как е устроено всичко. Гледам лицето му от снимките и мога да ви кажа, този човек не е бил от този свят. Примес с нещо иноземно. Вижте му очите.
Типичен сърбин. 1:1 с Джокович

# 323
Оооооохххффф🥱

# 324
И аз имах "предупреждение" преди няколко години. Миех чаша на чешмата и ми мина през ума, че ще ме среже. Секунди след това се пръсна и едно остро парче ми се заби в ръката. Резултатът 5 шева.

Със сигурност приемам за предупреждение сън, в който има змия. Ако е близо до роднина, то винаги същият се разболява или му се случва нещо неприятно.

Силата на мисълта🤷🏽♀. Затова хората са казали, че трябва да мислим постоянно позитивно, за да привличаме позитивни неща във животът си. И аз имам същата случка, като миех чаша и си мислех как ще се порежа и след 10 секунди се порязах, но поне се разминах без шевове. Затова когато станеш сутрин и си кажеш “ ох, как не ми се ходи на работа, ще закъснея, ще ме ядосват”, става точно така. Който се интересува повече за силата на мисълта, може да прочете книгата “ The secret- Тайната”.

# 325
Винаги когато пускам тото (вярно много рядко) истински вярвам, убедена съм на 100%, че ще спечеля, никога не печеля.
Както и ако в една купа има 100 бели топчета и 1 черно и трябва да не го изтеглям аз баш нещо го тегля Grinning.

# 326
  • Sofia
Не играя тото,но преди 2седмици имах рд и мм ме накара да напиша числа и за мен.
За първите три леко се позамислих,другите ги написах набързо.
Уцелих тройка и то от първите 3 числа 🤨

# 327
Пак забихме на майната си. Sunglasses
Но пък е интересно четиво. Странно не, но интересно, да. Wink

# 328
Пак забихме на майната си. Sunglasses
Но пък е интересно четиво. Странно не, но интересно, да. Wink
кое от всичко е интересно, не странно и на майната си едновременно 😆?

# 329
Интересно е какво виждат и усещат хората и как си го тълкуват. Но споделеното не е странно, само интересно. И в тоя ред на мисли темата пак заби на майната си. Wink

Общи условия

Активация на акаунт