Думи и изрази, които използваме неправилно

• 125 510
  • 2 867
  •   1
Отговори
# 2 835
  • Glasgow
Това го има в едно вайръл видео, не българско дето някой се обажда на радио може би? да си поръча песен, и го каза "This is Reebok or Nike:)))

# 2 836
  • Майничка

There is a bathroom on the right 😄

# 2 837
# 2 838
"Едва 36 изпълнителЯ ще продължат..." - току що от "България търси талант"

# 2 839
Кой ще познае този припев:

Абелюзееее!  Абелюзе, ма-мааа!

LaughingLaughingLaughing

# 2 840
  • Варна
I'll lose my mind?

# 2 841
  • Mars Hotel
I've been losing my mind по-скоро.

# 2 842
Естакада меджик. Помните ли?
Не мога да погледна песента на Фреди повече по друг начин Simple Smile

# 2 843
  • Пловдив
Аз лично чух по радиото, през 90-те ще е било, как една искаше поздрав с песента на "Куин" "Америка". Като я запя - "It's a miracle".

# 2 844
# 2 845
  • София
Веднага ще добавя и Freestyler Ракамакафон Simple Smile

# 2 846
  • Glasgow
Тази и аз така я пея😅
А началото на "jump around" на House of pain- "макероп макерен"😅, не съм търсила какво реално се пее, да се оправят, аз го чувам така

# 2 847
  • София
Тази и аз така я пея😅
А началото на "jump around" на House of pain- "макероп макерен"😅, не съм търсила какво реално се пее, да се оправят, аз го чувам така
Дори не се бях замисляла, че сигурно не се пее "макероп макерен лет ми дъ ген" Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 13:04 от Ahoney

# 2 848
Едно време, 'га бяхме млади, доста трудно се намираха оригиналните текстове. Аз лично съм си играла с касети на play/pause сама да си свалям текстове. А понякога май ги публикуваха в списанията от типа на Браво? 🤔 Не помня вече, старост - нерадост.

# 2 849
  • Glasgow
То и да има текстовете, ако не го чувам така- си го пея по моему 😅
От на Майкъл Джексън Smooth criminal песента припевът бил "Annie are you ok"...как пък ли не, за мен винаги ще е "Ени качуоки, ени качуоки, ая уокии" 😅а и самите нейтив спийкърс може да произнасят различно, тази италианка има онлайн уроци по английски и има понякога скечове дето сама играе и британка https://youtu.be/LExUBfYqsSI

Общи условия

Активация на акаунт