Онлайн магазин Тему (Temu) за България

• 320 387
  • 780
  •   1
Отговори
# 105
Всичко звучи чудесно,само ме притеснява слуха,че източват банкови сметки.Някой тук може ли да ме успокои 🙂

# 106
Бонка може да пробваш с виртуална или карта в която нямаш голяма сума.
Аз имам доставени 6 поръчки от тему с нито един върнат продукт. Купувам основно органайзери, коледна украса, лапички и разни дребни неща за дома. Плащам с карта в която държа макс 100 лв. На този етап нямам източване или проблем, или не им се занимава с дребни суми или съм от късметлиите 🤭

# 107
Аз за да направя поръчка си направих виртуална карта Ревобют и с нея пазарувах.
Дребни нещица, от които съм доволна с изключение на коледна блузка, която уж размер S , а тя уголемина и сега нямам какво да я правя Sad

# 108
Аз плащам с Пейпал.

# 109
Попаднах на сайта Баду - не е ли същият като Тему, каква е разликата?

# 110
Попаднах на сайта Баду - не е ли същият като Тему, каква е разликата?

Баду е български сайт. Предлагат същите неща като Тему, но с 300-400% надценка.. Че и доставка искат да им плащаш.
Най-вероятно като се излъже някой да пусне поръчка при тях, те пускат поръчка в Тему и като пристигне, просто препращат стоката.. Отдавна го има този сайт, преди явно поръчваха от Алиекспрес, а сега поръчват от Тему заради бързата, безплатна и сигурна доставка.

# 111
Здравейте, поръчах и аз доста неща, примамена от ниските цени.
За колко време пристигнаха вашите поръчки, аз поръчах миналата неделя и все още нищо😊

# 112
За 10 дни дойде моята

# 113
За около 10-14 дни идват и моите.

# 114
  • софия
В поръчката ви пише кога ще пристигне и има номер за проследяване.

# 115
Благодаря, сега видях, че пратката вече е в България. Ще споделя мнение за нещата, когато ги получа. Доста коледна декорация и подаръци поръчах, дано са сполучливи.

# 116
  • Швейцария
Аз поръчвам от няколко години от Тему Швейцария (те са същите стоки). Основно разни неща за вкъщи, но и всичко за маникюр ми е от там. Доволна съм. Винаги плащам с моята си карта, не е имало фал. Харесва ми, че доставката идва по-бързо, отколкото от Алито. За неща за вкъщи имат и по-голям избор според мен. А, купих си и едно яке, ами харесва ми (не беше от най-евтините де). Понеже някой по-нагоре питаше за снимки, последно си купих за банята текстилна завеса и килимче и много ми харесват. Всичко досега отговаря точно на описанието. Поръчала съм и килимче за хола, но още не е дошло. Ще постна снимка като го получа.

Ето и якето.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 06:22 от JennyBG

# 117
Здравейте, много ми харесва приложението на Тему и разнообразието, което се предлага - мода, красота, за бита, декорация и т.н.

Направих две поръчки в приложението и имам следните въпроси.
1. При първата след шипинг получих тракинг номер в рамките на 24 часа. При втората след шипинг такъв още не съм получила. Кога следва да се получи тракинг номер?
2. Като се получат известия че поръчките са в България Вие ли се свързвате със съответната куриерска фирма за детайли по доставката, или те с Вас?

# 118
  • от Луната
Здравейте! Моля за малко помощ, тъй като явно не се справям с търсачките на сайта. Трябват ми тези обувки https://www.aliexpress.com/item/4000986840173.html?dp=316b0fc4d6 … afSmartRedirect=y
Genuine Leather Stretch Arch Grecian Sandals Jazz Dance Shoes Women Ballet Jazzy Dancing Teacher Sneaker Sandals Excercise Gym
Бих могла и от Алито да си ги поръчам, но ме притесява времето за доставка, че се оказаха леко спешни.

# 119
  • Швейцария
Здравейте, много ми харесва приложението на Тему и разнообразието, което се предлага - мода, красота, за бита, декорация и т.н.

Направих две поръчки в приложението и имам следните въпроси.
1. При първата след шипинг получих тракинг номер в рамките на 24 часа. При втората след шипинг такъв още не съм получила. Кога следва да се получи тракинг номер?
2. Като се получат известия че поръчките са в България Вие ли се свързвате със съответната куриерска фирма за детайли по доставката, или те с Вас?
Тракинг номера се получава веднага щом стоката е изпратена. Обикновено е 24 часа, но зависи от продавача.

Общи условия

Активация на акаунт