Мами с термин Март 2024

• 58 421
  • 817
  •   1
Отговори
# 645
Някоя мама случайно знае ли 👀 ..
Кошът за новородено Cybex Melio Cot 2021 дали е съвместим с количката (шасито с летен кош) Cybex Melio 2023. Искат да ни подарят бебешкия кош от зимно бебе, което почти не го е ползвало, но ми се ще да си взема поне ново шаси (колкото и да е тяхното е доста ползвано, а летния им кош изобщо не става за подарък). Ообаче гледам, че въпросната количка е 2021 и не знам ако сега взема вече модел 2023 дали пък ще можем да го ползваме това кошче. Реално струва около 500 лв. и ще е добре да си ги спестим.

# 646
И мен днес ме боли коремът, малко като пред цикъл, но гледах, далече съм от предполагаемата дата (макар че знае ли човек, след 5 месеца дали е тази датата изобщо Grinning )
Не знам дали не е заради позицията на тялото, че така станаха нещата днес, че бях предимно седнала. Иначе пък не е стегнат и бебето си се ръчка както обикновено. Вчера след разходка обаче се стегна и ме боля за около 30тина минути, както и вечерта, спря след като полегнах.
Ако продължи и утре така ще звъня на АГ да видим какво ще се изкаже, пък аз ще гледам да съм повече легнала или права.

Боли ли ви корем? Аз имам почти постоянно неразположения ниско в корема. Седнала, станала, легнала, няма зн...

# 647
Задължително звънни да те види, да не правиш разкритие преждевременно, че е опасно. И се пази повечко.

# 648
Аз нямам болки, но знам че някои си ги наболява и не знам , доколко е нормално . Някои нали усещат,как им се разширява таза, да не би за това да усещате този дискомфорт ? Не знам, може би наистина е хубаво да питате гинеколога си, просто за ваше успокоение

# 649
Аз имам много редки моменти, в които ми се  стяга корема за известно време. Но когато полежа повече се оправя.

# 650
Чух се с АГ, каза да пия папаверин 3×2. Като цяло не звучеше приреснен или нещо, даже за преглед аз се натиснах по-скоро, че ако продължават болките да вървя (да съм спокойна и за всеки случай). Все пак спомена, че ако продължава да боли, може да вляза в болница.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 21:19 от Джиджито

# 651
Момичета , притеснена съм имах гърлобол и хрема , като гърлото мина днес вече съм с кашлица и зелени храчки . Чудя се къде да отида на преглед , все пак е събота .

# 652
Ние взехме Balios S Lux, миналия месец беше намалена в айко, към 750 лв беше. Кошче си поръчах от олх, като ново е.
От Shein поръчах дрешки, сега ги чакам да дойдат, изглеждат много сладки.

Кошара поръчах вчера от baby bg, беше намалена 50% и се оказа, че взех последната бройка. Засега ми върви на промоции Joy

# 653
Супер,
Със здраве да си ги ползвате. HugHeart Eyes

# 654
Ние взехме Balios S Lux, миналия месец беше намалена в айко, към 750 лв беше. Кошче си поръчах от олх, като ново е.

Кошара поръчах вчера от baby bg, беше намалена 50% и се оказа, че взех последната бройка. Засега ми върви на промоции Joy
Здравей, мога ли да ти пиша на лична, да те попитам за кошчето нещо?

# 655

Здравей, мога ли да ти пиша на лична, да те попитам за кошчето нещо?

Разбира се!

# 656
Аз съм много за втората употреба на количките и дори столчетата за кола. На мен една приятелка ми намери за 700 лв. количка Нуна със зимен, летен, кош за кола и база. Имаше и дъждобрани за всичките кошове. Пратиха ми я от UK за около 40-50 лв доставка. Сега ще си я ползвам и за второто дете.
За столчето също няма проблем да е втора употреба (стига да не е било в катастрофа) - тук не трябва да се пестят пари, защото ще си го ползвате много повече от количката и може да спаси детето ви. Нашето е Britax Roemer. Удобно е, дъщеря ми си спи в него без проблеми. Има позиция шезлонг за по-малки деца.
И на количката и на столчето цялата тапицерия се сваля и пере в пералня.

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 08:26 от LowRadiation

# 657
  • София
За количката съм съгласна, за втората употреба, но за столчето за кола е абсолютно грешно да се взима втора употреба. Едно на ръка, че ако е било дори и в лека катастрофа вече е негодно, а и с времето материалите заради постоянните температури амплитуди остаряват и също става негодно. При положение, че ще го ползвате 4 години, е редно да го вземете ново.
Аз съм много за втората употреба на количките и дори столчетата за кола. На мен една приятелка ми намери за 700 лв. количка Нуна със зимен, летен и кош за кола и база. Имаше и дъждобрани за всичките кошове. Пратиха ми я от UK за около 40-50 лв доставка. Сега ще си я ползвам и за второто дете.
За столчето също няма проблем да е втора употреба (стига да не е било в катастрофа) - тук не трябва да се пестят пари, защото ще си го ползвате много повече от количката и може да спаси детето ви. Нашето е Britax Roemer. Удобно е, дъщеря ми си спи в него без проблеми. Има позиция шезлонг за по-малки деца.
И на количката и на столчето цялата тапицерия се сваля и пере в пералня.

# 658
Количката със сигурност ще я вземем втора употреба, даже си харесах вече Blush, много благодаря за помощта момичета Flowers Bouquet .
Ииии... Сега въпросът е дали да е 3 в 1 или 2 в 1 и да купим кошчето за кола отделно, като много сериозно се замислям дали да не вземем направо от 0 до 36кг. Гледах ги на доста сносни цени (до около 360лв някъде), но не знам до колко ще е добра идея да стои новороденото в подобно кошче - дали действително е изчислено да е от 0 месеца). Ако някой има опит да сподели. И освен това, дали ще се събере в Голф 4ка, че да не стане така сега пък кола да купуваме заради кошчето Joy...

# 659
  • София
Ето една статия по повод столчетата 0-36
https://kidsonboard.bg/ne-kupuvajte-stolcheta-0-36kg/

Накратко- твърдо не!

Въобще е хубаво да се запознаете с целия сайт преди избора на столче за кола. Това е може би най-важната покупка. С всичко друго може да се направи компромис- не и с това.

* съгласна съм с mi.mi за столчетата втора ръка. Ако е за бебешка кошница- бива- ползват се около година, но всеки друг стол се ползва поне 3-4год, а “срокът им на годност” е около 5год

Общи условия

Активация на акаунт