ДЕВЕТИ КЛАС - Отминават дните дълги и топли и с трепет чакаме първите входни

• 33 849
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Успешна година на всички ученици,  учители и родители! 😁  Набора е доста нахъсан да учи. Класна ще му е учителката по физическо ( тази която миналата година пошляпваше по дупето една негова съученичка и обяснявала колко е секси) 🤭 Казах му да не обръща внимание 😁 Иначе за сега е доволен 😁 За сега.😂

# 331
  • София
Спокойна и успешна нова учебна година!

# 332
Моето още не се е прибрало! А на мен ми се иска да разкаже как и какво.

# 333
Успешна учебна година!

С какво храните тези деца - гиганти. Моят все още не иска да расте, а не иска да тренира и баскетбол.

# 334
  • София
Успешна нова учебна година! Децата да са щастливи и доволни, учителите благосклонни, а ние родителите спокойни!

Заредила съм алкохола от летните прИмоции, мисля ша ми стигне до предколедните пазари, но всичко зависи от ученика. Innocent Ами готова съм за новата учебна година. JoyStuck Out Tongue Closed Eyes

# 335
  • Varna
Здрава и успешна учебна година на всички! Набора е с нов класен , което е ясно още от миналата година. Познават го, така че се надявам да няма проблеми. Тази година са с пълен комплект предмети и даже имат и от 8-ми клас. Колкото учебници купих, не е истина. Как ще ги прочете , пък и научи, ще видим. От едричките е и той 180см , 74кг.На височина почти ме е стигнал , но  е станал по-силен мен ... хехех. Добре , че е кротък , та да върви дисциплината .Simple Smile

# 336
  • София
Сега не ми се смейте. Ама моето нали е от най-предвидливите, си добавил 2-3 сантиметра към ръста в личната карта, че нали му била за 4 години. Та чак сега ги достигнал. Ама като го пращам да си вади документи с баща си, после ще си трая. Иначе дребничко е вървяло винаги.

# 337
Хахаха, Вампирчееее, и ти като мен ги криеш, тъй, тъй, не казвай. Добре е направило детето, добавя да има, че до другата нищо се не знае.

Та Вампирчето, като спомена, сега на 14 год. се вади първата, другата на 16 или на 18 се вади? Ша ровя в нета, по спомен май и на 16 имаше, но може и да бъркам.

Тамън го постнах и мойта се прибра, г - на чула, че бил лош, всеки час изпитвал. Останалото пък направо ме втрещи, калпазаните пак се изявили, още с влизането в стаята. Класната питала кой ще събира парите, две се обадили, обаче тя ги отрязала, искала да са отговорни и да са момичета. Друго се обадило на секундадата, като изтърсило - Г - жо и вие ли сте феминистка като Г - жа .... ( предишната класна ), жената изпаднала в ступор. И други изцепки имало, и онуй момченце за което ви писах, отново се изявило. От тази година, предишната ни класна, са я сложили на друга паралелка, останалите и те май разместени. Тя се паднала предимно в момичешки клас, незнайно защо предпочита момичетата, а почти половината и клас, са деца от старото училище. Мин. година беше само мойта, сега ще си има цял куп от там. Мойта вика, все кифли са се събрали, кифла до кифла. Питам я, а кифлите с мармалад ли са, че аз много ги обичам, а тя се смее.
Иначе кано се прибра, разказа, хапна ииии, заспа, то и аз заспах, но доста по - късно от нея. Събудих се, а тя спи още, баба и кога се е върнала от ЛЛ не знам, но и тя спи в момента. Явно сме семейство поспаланковци.

# 338
  • Майничка
На 18+ е следващата лична карта, тя си има срок на валидност отзад.

# 339
Сега не ми се смейте. Ама моето нали е от най-предвидливите, си добавил 2-3 сантиметра към ръста в личната карта, че нали му била за 4 години. Та чак сега ги достигнал.
И щерката си добави 5см. Вече е достигнала ръста след 9 месеца, до пълнолетие трябва още да дръпне.

# 340
Ох, Тони! Посмях се на твой гръб. 😂
Поспаланка да не се навива, че е лош учителя. Лош за едни, добър за други.

Вампирче, ми то много предвидливо твоето. Как не сме се сетили и ние така да добавим някой и друг см. Те, децата, наистина си ги израстват докато дойде крайния срок на ЛК.

Прибра се моето. Хубаво поскита днес. 😂 Гледам програмата, ми то много разказвателни предмети. Лошо ми стана! На мен де, на него си му е добре. Важното му е, че математиката е само 2 часа на седмица.
Имат 4 часа История. Предполагам, че втория срок ще намалят часовете и ще имат 4 часа по География например, че сега са им само 2. 🤔😂  Разсъждавам си тука. Все едно аз ще ги уча. 😂😂😂

# 341
  • около Варна
Успешна да е новата учебна година на наборчетата, да са здрави, училището все някак ще го избутат.
Моята ученичка има нова класна, добричка изглеждала, толкова информация получих. Не ми се мисли с всички предмети тази година как ще става работата. Още не може да излезе от режим ваканция, но ще и се наложи.

# 342
Вита, и твойто дете предвидливо, дано ги стигне тез см инък ще трябва да ги смъкне после, в картата.

Зайче, смей се, лошо няма. Дано си права, щот и аз си мисля същото. Дано са само слухове, ще видим, още в понеделник имат 2 часа при него, и като се замисля за опознаването, набързо може да ги впрегне да теглят каруцата. По едно време ми викаше да не носела раницата, нали щот ще се опознават, ся пее друга песен като и казах, че два часа няма как да се опознават. Като се прибра, взе да вади раницата и да я доприготвя. Вчера им прати класната и в кои кабинети ще са, повечето са на един и същи етаж. Няма да щъкат по стълбите, язък, тамън щеше да смъкне килцата. Сърдитка - поспаливка пак извади късмет, дано се спогоди и с учителите.
Тез нови придобивки ( учебниците ), ще им стежнят животица след една година почивка.

Виви, много инфо много нещо, по натам ще ти разкаже повече, то днешния ден си беше за класните, да се опознаят.

# 343
  • Пловдив
Да е успешна учебната година за всички!
Сега отворих Школо да видя има ли качена програма, ами наборката още си е в 8 клас там Simple Smile А не се е прибрала още и нямам информация.
Аз се надявам това да си остане височината ѝ (176см). Миналата зима отказа да носи едни кубинки, че ставала още по-висока и не се чувствала добре. А и при обувките номера е 40-41.

# 344
  • Разпиляна във въображението
Успешна нова учебна година! Дъщеря ми се прибра доволна от новите учетиле по някои от предметите. Засега е изпълнена с ентусиазъм.

Общи условия

Активация на акаунт