Частни училища -информативно - дискусионна тема- 61

• 70 803
  • 849
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Mystic, имам приятелка, която в 5 клас прехвърли сина си от Прогресивно във Фюжън, миналата година завърши там 7 клас. Доста доволни бяха, според тях има добър баланс - не е прекалено академично, но и не толкова лежерно като в Прогресивно. Хубав екип от учители, добра атмосфера.

# 661
Mystic, имам приятелка, която в 5 клас прехвърли сина си от Прогресивно във Фюжън, миналата година завърши там 7 клас. Доста доволни бяха, според тях има добър баланс - не е прекалено академично, но и не толкова лежерно като в Прогресивно. Хубав екип от учители, добра атмосфера.
Интересно ми е след Фюжън къде отиде детето? Доколкото разбрах те са купили някоя от частните английски гимназии.

# 662
Здравейте, ще съм благодарна ако някой е запознат и сподели - от кои сборници по математика се взимат задачите за тестовете в СС - 1-ви до 4-ти кл.

# 663
  • София
Интересно ми е след Фюжън къде отиде детето? Доколкото разбрах те са купили някоя от частните английски гимназии.
В ДГ отиде, някаква паралелка с програмиране.

# 664
  • София
Малкият ходи 2 лета подред във Фюжън на летните им лагери. И двете години беше относително доволен от учителите (а ние от цената), но и доста промени имаше - напуснали такива, основно от по-младите. Ако се търси не особено натоварваща обстановка, бих го препоръчал.

# 665
Насочват децата в Първа частна английска гимназия.

# 666
Насочват децата в Първа частна английска гимназия.
[/quote]

А за нея отзиви? Аз  май не съм срещала коментари ...

# 667
Не е ли до 1-во тази гимназия?

# 668
Да, и аз имах спомен че другояче минаваше, значи не се бъркам, благодаря. А трябва ли да носи нещо детето? Химикал, храна?

Няма да получите по-подробна информация в платформата им, нито някой ще ви пише/обади за повече конкретика. Аз не сложих на детето вътрешни обувки, защото не се сетих, но и никой нищо не ни е казал. Ученически пособия също не сме слагали. Имаше шише за вода, банан, солети и резервни дрехи. Общо взето мисля, че всичко останало им подсигуряват на място. Дъщеря ми беше много доволна от прекарания ден там. Нищо стресиращо не е имало. Обясни ми, че се е включвала, както в някои от часовете на целия клас, така са давали индивидуални задачи на нея и другото детенце за прием в същия ден.

# 669
Да, и аз имах спомен че другояче минаваше, значи не се бъркам, благодаря. А трябва ли да носи нещо детето? Химикал, храна?

Няма да получите по-подробна информация в платформата им, нито някой ще ви пише/обади за повече конкретика. Аз не сложих на детето вътрешни обувки, защото не се сетих, но и никой нищо не ни е казал. Ученически пособия също не сме слагали. Имаше шише за вода, банан, солети и резервни дрехи. Общо взето мисля, че всичко останало им подсигуряват на място. Дъщеря ми беше много доволна от прекарания ден там. Нищо стресиращо не е имало. Обясни ми, че се е включвала, както в някои от часовете на целия клас, така са давали индивидуални задачи на нея и другото детенце за прием в същия ден.

Абсолютно същото и нашия каза. Задачи, задачи и нещо за изрязване. Той не е по обясненията, но беше много изморен като го взехме. Направо беше скапан и заспа в колата, но ние го вдигнахме и по-рано , за всеки случай да избегнем задръствания/ закъснение. Според мен тазгодишният формат на изпита акцентира върху цялостното поведение, способности и социални умения на детето. Не че преди не е било така, но едно е да прецениш за 20 минутно обследване , друго е за цял ден. Успех на всички!

# 670
Някой след 4ти клас от някое частните училища тук преминавал ли е в английски оналайн училища? Поради липса на профил или друга причина? Интересува ме със знанията получени в  частните училища дали е лесен прехода. Въпреки някои негативни коментари тука и из нета май Иззи си е добър вариант.

# 671
Някой след 4ти клас от някое частните училища тук преминавал ли е в английски оналайн училища? Поради липса на профил или друга причина? Интересува ме със знанията получени в  частните училища дали е лесен прехода. Въпреки някои негативни коментари тука и из нета май Иззи си е добър вариант.
Аз лично нищо не разбрах, въпреки че го прочетох два пъти Simple Smile

# 672
  • София
Аз също.

# 673
  • София
Има ли профили след 4ти клас? Не са ли след 10ти?

# 674
  • София
Всъщност, още в 7 клас избираш профилите, след 10 са трети и четвърти профил - например в ЕГ основният език е първи профил, вторият език - втори профил, в 10 клас може да избереш например биология и химия и това ще са ти 3-ти и 4-ти профил.
Може би се има предвид някакво дистанционно онлайн обучение в училища, които се намират в Англия във въпроса по-горе...

Общи условия

Активация на акаунт