С какво ви дразнят свекървите? – 150

• 43 064
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Всеки споделя с мъжа си. Но не всяка жена споделя съвсем всичко с мъжа си. Не мога повече да обясня.

# 601
Съгласна.
Не е нужно да е съвсем всичко.

# 602
Разбрах ви. Просто може би съм с по-идеалистични представи. Grinning

# 603
  • при късмета
Да, да, съпруг и най-добър приятел в едно. После и свекърва най-добра майка и приятелка Simple Smile И така Simple Smile Инфото си тече из семейството, докато след 10 или 15 години има супер лека пролука в безпроблемните отношения и тогава - изненада Simple Smile Къде сбъркахме Simple Smile

Според мен, която жена споделя всичко на мъжа си, да си знае, че може да го научи и майка му. И брат му, или баба му.  Така по-меко ако може да се изкажа. Пък че самият мъж знае "всичко" е достатъчен гаф. Не казвам да се крие някой като партизанин, ама всичко... защо? Има си приятелки за това.

Много обобщаващо е "всичко". В случая на hechicera, не може да скрие. Няма начин 10 години да криеш отношенията в предишното ти семейство. Просто не  възможно. Партньора трябва да е глух и сляп, за да не разбере, че нещо не е както трябва с родителите ти. Да го скриеш в началото, година, айде прекосили две, ама повече не е възможно. И да има и да няма контакти, няма значение, не може тази действителност да остане скрита

# 604
Да, така е. Но и нейното отношение е на "ужасена" дъщеря. Докога така? Малко да вземе да приеме, че това е нейното семейство и да не се държи, като че ли е чудо невидяно. Такива са си нашите, това е. Иначе си вкарва автогол просто. След 10 годишна връзка тя е поне на 30, не е на 19 да речеш да се удивлява.

# 605
То и с приятелки не е много безопасно да споделяш. И приятелските отношения може да се развалят, и приятелките могат да разкажат на кого ли не.
Просто човек решава на кого да се довери, пък какво ще стане след 10-15 години не може да се предвиди.
Ако мъжът се окаже мъж на място, ще си остане между вас. А ако се окаже л***о, тогава поне ще го разбереш навреме какво представлява и няма да има значение кой какво знае.
Друго е, разбира се, ако го разбереш, че е плямпало и ти предава доверието, пък продължиш да го обичаш, каквито теми има безброй във форума. Тогава наистина си мълчиш и си живееш спокойно, но това за мен не е истинска връзка, каквато бих искала да имам.

# 606
След 10 или 15 години колко е навреме Simple Smile Може и 20 години да нямате проблеми и тогава да изскочат изненади Simple Smile Но не ми се спори. Дали и кога ще ти предадат доверието - Божа работа.  (щастливо омъжена съм, не ми е кисело гроздето, просто имам здрав разум)

# 607
Споделяли сме у нас, на кого, ако не на него. Или на нея. Но винаги има нещо ,дето сам да си знаеш.

# 608
  • при късмета
Всъщност, колкото повече знае половинката, толкова по-малка е вероятността за изненада. Би изненадало нещо, което е останало скрито, не това, което знаеш

# 609
Да, да, разкажете си всичко да няма изненади Simple Smile (пак ще има Simple Smile )

# 610
  • Melmak
Аз съм честна и не мога да крия такива неща. То е ясно от самото начало, че нещо в моето родно семейство не е в ред. В началото ме беше срам, бях и много млада, опитвах се да не засягам тая тема. В някакъв момент явно съм се доверила и съм споделила цялата драма. После се и видяха и чуха много неща. Просто ако мм не ми е подкрепа, за какво ми е тоя мъж? (Не приемайте толкова буквално нещата). Много сме преживели с него, и хубаво, и най-лошо. Не умея да крия, за мен не е редно. Не казвам да се споделя абсолютно всичко, но основни неща като проблемно родно семейство просто няма как да скриеш. Наистина няма. А и няма какво да се крие толкова, това са фактите, да знае каква е ситуацията.

# 611
Така е, правилно е, ама не се афектирай и ти вече от тия факти. Не сте младежи в първи курс Simple Smile Не е като вашите да имат наркооранжерии или кой знае какви грехове. Колко още да мислиш по темата, какво е това проблемно семейство - имоти някакви, като при 200 други семейства. Автогол е да навираш проблемите в очите на мъжа си. Знае ги, добре, не го притеснява. Толкоз.

# 612
Аз пък знам, че ако искам нещо да е тайна, не го споделям с никого.
За снаха ще приема жената, която синът ми ми е казал, че е такава....

# 613
  • при късмета
Аз пък знам, че ако искам нещо да е тайна, не го споделям с никого.

Да де, ама ти като не го споделяш, не значи, че не се вижда от всички. Ти си го крии, пак не остава тайна, като е пред очите на останалите. Или какво, ще казваш, че е обратното и само ти си права, всички останали в грешка. И така ще си остане тайна

# 614
Не, ма ко, не споделям неща, които не искам да се знаят. С никого. ...
Идеята да се споделя с приятелки вместо с мъжа намирам за супер грешно.

Общи условия

Активация на акаунт