Отговори
# 2 310
  • Варна
Аз пък днес закупих и дегустирах един прозаичен Grants на промоция, по еФтин от домашна ракия - ма па изхарчих една кесия пари за ядки. Голяма съм спестовница, а Simple Smile

# 2 311
Карамел, именно. 🤗

На мен днес в17.30 ми се провиждаше джин фис, помните ли го? Но ме домързя, да спирам на магазина.

# 2 312
Бър, добре изтри. Аз поне бих. Много съм обрала аз писането по тия теми, хем има какво да кажа, щото това работя. И пак се изпускам чат-пат. Истината е, че акъл не се дава, акъл се взима. Който наистина иска достоверна информация, ще си я намери.

# 2 313
  • София
То хубаво не пишеш, но в другата тема вече се готвят за локдаун. Просто е супер гадно да се разпространяват конспиративни теории, защото, нека не се лъжем, не всички имат капацитет за пресяване и анализиране на информация.

# 2 314
Онази пиещата белина спомена локдаун. Помня като слон понякога.
Всеки си шета на акъла. Аз акъл давам само на семейството и близките ми. Излъгах тук. Давам акъл, но не настоявам. Натискам само родителите ми, за тяхно добро. Слушат ме по темата, обаче, не ми създават ядове.

# 2 315
Мьос, 🤣 Ох бе ,жено 😄
Вярвам, ще ме разбереш.

Така. Нищо не казахте за джин фиса, та за наказание, утре сте у нас, да четкате манатарки. Да, не се мият. МН рече 7 кила.  СтЕгайте се у КръстО!

# 2 316
  • София
Аз те разбирам, но е опасно да се пишат подобни неща. Не малко народ пи белина 🤣.

# 2 317
  • София
Що гъби съм изчеткала с баба ми и дядо ми едно време...липсва ми....ще дойда с четка и квото кажеш за питие.

Сипах си розАв джин с газирана вода.

# 2 318
Сухо е тук, но май ще обиколим любимата гора за сърнели. Точно им е времето. Чака ни дълъг уикенд, чак в сряда са на училище. Два хандбални мача и два конски турнира трябва да снимам, няма да си лежа. Breeders имат нов сезон, мислех да го изгледам и него. Свеж английски хумор, силно препоръчвам.

# 2 319
Бър, не се ядосвай. Все ще се намери някой да изкаже компетентно и най-вече категорично мнение, независимо от темата. И пак благодаря.
Аз много обичам да чета Мьос по темата, защото знам, че това работи, а мненията й са обрани и много полезни.

Пф, белина.
Аз тази вечер пих топла бира, сигурно е по-гадно и от белина.
Сиросе, мислих си, че аз само аз харесвам джин фис. Ама аз льосвам газирана вода на всичко, така че съм ясна. Някогаш, като се загаджихме, МУ изпадна в ступор, че прецаквам джин по този начин. После свикна.
Гъби нЕма да четкам, ма ти няма да се ми сърдиш.

# 2 320
  • София
Ще заема сериала. Живите мъртви ми додея, все едно и също. Уолкър, уолкър, злодей, муш, пльок, някой от нашите умира. Не става за маратон.

# 2 321
Няма. Ма и ти все на газирана вода караш...
😎

# 2 322
Уолкър, уолкър, злодей, муш, пльок, някой от нашите умира.
Ей на това му се вика идеален сбит преразказ Joy

Този път наистина си лягам вече. Няма да ям нищо повече, обещавам.

# 2 323
  • София
Аз загледах the designated survivor стар е, но не е лош

# 2 324
Благодаря на родителите си, че са ме създали малко по-тъпичка и не разбирам от всичко. Иначе щях да се изказвам  по всички теми.
Сири, какво беше джин фис, джин с тоник? Никога не съм пила джин, мирише ми брутално. И чиста белина не съм пила, само  в коктейл с кислол и няколко капки доместос за разкош. И ставам ламя. Joy
Винаги, абсолютно винаги трябва да си преценяваме приказките спрямо аудиторията!
Веднъж се бяхме събрали групичка лигавежи и едната разказваше, че си прави парафинови маски и кожата ѝ ставала гладка и мека от тях. Сред нас имаше някаква сякаш спусната с парашут. Беше се довлякла с някоя от групата. И задава въпрос на пудрата - а ти откъде си набавяш парафин? Докато гладката кожа отговори, моята приятелка, която е шило безподобно се изцепи- Х събира полу изгорели свещи от църквите, разтапя ги на водна баня и после си маже лицето. Парашутистката отма се ентусиазира и тя да събира свещи...

Общи условия

Активация на акаунт