Четвъртокласници - 2025/2026

• 25 283
  • 454
  •   1
Отговори
# 330
  • при моите деца .....
Мина нашата родителска.
Помагала 82 лв, събрахме по 100.
В началото на лятото поръчах и платих униформа...сега ще проверя как е с панталоните.
Планира се есенна екскурзия.

# 331
При нас помагалата са 50лв.,но събрахме по 100лв.,да има за всякакви нужди през годината🙂.
По мат. ще пишат в голям формат тетрадки с малки квадратчета.Програмата ще я получат в понеделник,както и учебниците .
На моя сладур му е скучно вече у дома и няма търпение за у-ще.Дано не го напусне бързо еуфорията.

# 332
Благодаря ви. Понеже аз имам И осмокласник, исках да подам за двамата на едно. Обаче забравих да ви кажа Simple Smile Да, за децата в 8 клас се изисква бележка, която ще им дадат в канцеларията като почнат училище. Така че, вземам я и тогава отивам да подавам. Simple Smile
Много съм шокирана от РС в осми клас, от самочувствието на родителите, тоест. Дано докато я докараме тази темичка до Осмокласници и ние не станем същите мрънкалници с хипер високо самочувствие:-((

# 333
  • Варна
Привет! Искам да подам документи за "Отпускане на еднократна помощ за ученици, записани в първи, втори, трети и четвърти клас" Миналата година подадох документите чрез системата за сигурно електронно връчване без проблем, но сега когато избера администрация "Агенция за социално подпомагане" в избор на услуга няма вариант „Отпускане на еднократна помощ за ученици, записани в първи, втори, трети и четвърти клас“ Някой друг с този проблем, бъркам ли нещо, защо нямам такава опция?

# 334
  • пустинята Гоби
Може да видите в изпратени миналата година къде сте подали документи за помощта. По принцип се подават в Дирекция “Социално подпомагане” към съответната  община, не към Агенция социално подпомагане.

# 335
Привет! Искам да подам документи за "Отпускане на еднократна помощ за ученици, записани в първи, втори, трети и четвърти клас" Миналата година подадох документите чрез системата за сигурно електронно връчване без проблем, но сега когато избера администрация "Агенция за социално подпомагане" в избор на услуга няма вариант „Отпускане на еднократна помощ за ученици, записани в първи, втори, трети и четвърти клас“ Някой друг с този проблем, бъркам ли нещо, защо нямам такава опция?
И сега го има, аз така подадох: https://egov.bg/wps/portal/egov/dostavchitsi+na+uslugi/izpalnite … ii/uslugi-814/778

# 336
  • Варна
🌹 Mimi Rose 🌹 първо това направих, проверих, но нямам опция "Дирекция социално подпомагане" , само Агенция...Пробвах да се свъжа по телефона, но не мога. Писах им, ще видим какво ще ми отговорят. Благодаря за съвета все пак!  Simple Smile

Разбрах си грешката, пак промени! От години подавам всичко директно през сайта за "Сигурно електронно връчване", но явно са направили някакви промени. Последвах линка който изпрати atallaya и се получи. Благодаря!

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 17:58 от Kosinzqna

# 337
  • ВАРНА
Аз подадох онлайн през август с ПИК на НОИ, вчера даже преведоха първата част.

# 338
  • Бургас
В колко часа най-рано може да взимате децата от занималня?

# 339
  • София
При нас в 15 часа, като се проверят домашните.

# 340
  • Разпиляна във въображението
При нас 16,30 ч., но ако се налага може да ги взимаме и по-рано.

# 341
  • Бургас
Измислиха при нас някакво нова правило,че преди 17.30 не могат да се взимат.  Това значи че ще са на училище от 7.40 до 17.30 ,родителите   са недоволни та сега склониха на 16.30.Преди този час -само с бележка от клуб

# 342
Това е ужасно... Много са часовете им за престой в училище. Възрастен дори не може да изтрае 10 часа на работата си..

# 343
  • София
Пишете декларация, че детето е на допълнителни занимания и няма да има проблем.

# 344
Нашите ще ги прибираме все около 17 часа. За съжаление ние сме с ужасно работно време и обикновено е от първите сутрин и от последните вечер.
От днес започнахме и кутиите, дано яде тази година, че миналата имаше случаи да ги върне пълни.

Общи условия

Активация на акаунт