Кралски работи и клюки - септември 2023

• 85 023
  • 1 102
  •   1
Отговори
# 135
Уилям е много симпатичен днес с това синьо ленено сако и лек тен, изглежда наистина отпочинал. Сакото е на Hackett London, има същото сако и в друго цветове.
Нямам търпение утре да ги видим с Кейт в Уелс.

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 00:23 от Анонимен

# 136
Двамата братя не са красиви, но са много високи и имат хубава стойка.

# 137
Днес е денят на готините мъже - първо крал Фелипе, после принц Хари. И двамата много елегантни.
Наистина Фелипе във фрак и Хари в официален костюм бяха наслада за очите.
Ако бяхме видяли и Хокон и Фреди ехей Simple Smile

Кога започват Инвиктус?

# 138
  • Някъде там
Да почива в мир Елизабет.Бързо мина една година. Лично на мен ми липсва, приятната ѝ искрена усмивка и свежестта която излъваше на тези години.

Хокон и Фреди просто ви ги запазих за днес, Ули.😀
Фред обявява градовете за Royal run

Присъстват на мача между Норвегия и Йордания на стадион Уллеваал. Хокон взима участие в разговор за развитието на футбола за момичета и жени в Близкия изток.

И бонус Оскар се появява във филма за юбилея на Даниел.

# 139
Да почива в мир Елизабет Втора.
Уилям е много хубав със синьото сако.

# 140
  • София
Снимките с дъгата от миналата година на този ден са един от най-запомнящите се за мен.
За дъгата тогава се изписа, че е пътят на душата на кларица Елизабет към небето.

Самата кралица и тя беше като дъгата...

# 141
Хари е най - чаровният представител от Кралското семейство, неповторим и неподправен във всичко, харизматичен и магнетичен, добър и човечен! Как да му търсиш кусури, като е перфектен просто! Отличен съпруг и баща, с един дума - добра душа!
Винаги ще го харесвам, защото е естествен и добротата извира от душата му, точно както при майка му. Благородно завиждам на Мегън за това съкровище, което има! Дано са винаги щастливи и здрави!❤️

# 142
Лилибет наистина беше като дъга. Колко бързо измина една година...

# 143
Наистина днес е ден на готини мъже, начело с принът на Уелс.
Целият излъчва чистота, а това с което се е заел е достойно за голяма похвала.

Излъчва и тиха сила.С  Фелипе си приличат някак си, не физически, по излъчването.

# 144
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Наистина колко бързо измина една година. Елизабет беше една от последните кралици от старата гвардия възпитана в дух и ценности, които вече си отиват, истинска английска лейди.
Като се кажеше Кралицата и всеки знаеше, че се говори именно за нея /поне в моето обкръжение/.

# 145
Днешното обръщение на Чарлз по повод годишнината от смъртта на Лилибет - https://www.instagram.com/reel/Cw6HDUZsWEY/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

И от вчера от Уилям, има много хубави клипчета вътре - https://www.instagram.com/p/Cw5QvnTNkPf/?utm_source=ig_web_copy_ … =MzRlODBiNWFlZA==
 и това - https://www.instagram.com/reel/Cw53MRCtFUI/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==

Както и преди съм казвала, Уилям само да я обръсне тази глава, красив мъж е. Гледах едно клипче, съжалявам че го изгубих, бяха сложили едно до друго клипчета от интервюта на Уилям и Даяна и анализираха реч, движение на очи, движения на главата, мимики и т.н.
Ето това е подобно, но със снимки, просто и е свалил кожата - https://youtube.com/shorts/FzRTTQWtQAY?si=g7keL5iWOwWIBFLo
И тук - https://youtube.com/shorts/SRqiezeT9eI?si=rW4X98L8470Fy2lT

# 146
  • София
Страхотни малки истински герои.
Напълно заслужават Хари да не ги забравя и винаги да прави всичко възможно да присъства.
Речта му е много хубава.Отдаде почит и на баба си.
Скрит текст:
Както знаете, не можах да присъствам на наградите миналата година, тъй като баба ми почина. Както вероятно знаете, тя щеше да е първият човек, който щеше да настоява все още да дойда, за да бъда с всички вас, вместо да отида при нея, и точно затова знам, че точно след една година тя ни гледа отвисоко тази вечер – щастливи сме, че сме заедно – продължаваме да обръщаме внимание на такава невероятна общност.“

Херцогът, който е патрон на националната благотворителна организация за тежко болни деца от 2007 г., също отдаде почит на младежите, като им каза: „Прекрасно е да бъда тук на 18-ите годишни награди WellChild – вечер, която аз лично очаквам с нетърпение всяка година защото мога да бъда с теб.

„Тази вечер се срещаме, за да отпразнуваме огромната сила и дух на децата и младите хора в Обединеното кралство и хората, които се трансформират в домашните грижи за хиляди.

„Вашите колективни истории за сила, състрадание и постоянство са вдъхновяващи не само за тези в тази стая, но и за много хора навсякъде. Вие поставихте летвата и я вдигнахте отново и отново и аз съм толкова смирен да стоя пред вас, докато се стремя да предам вашето въздействие с думи.“

Хари също се позова на собственото си семейство в Калифорния, разсмивайки публиката, като каза: „Като баща на две – и три кучета, така че основно пет – аз съм наясно с многото радости и предизвикателства, които идват с родителството . И това е с деца, които не са изправени пред здравословни предизвикателства. Така че към родителите, които се грижат в стаята, имате моето най-искрено възхищение и уважение.“

Трогателната реч на Хари дойде, след като той връчи наградата за Вдъхновяващо дете (на възраст от 4 до 6 години) на Вайълет Сиймур, на шест години.

Много хубави думи на Хари за баба му. Той винаги се е изказвал с много любов за нея.

# 147
  • Някъде там
Филип и Матилде снощи на  гала вечерта на Регионалния фонд на Източна Фландрия
Много ѝ я харесвам тази рокля.
Красиво изглежда.

Хари с всички дечица победители.

Някой питаше за Инвиктус, утре започва.

# 148
Двамата братя не са красиви, но са много високи и имат хубава стойка.
Грозновати са и двамата, но някак симпатично грозновати. За ръста и стойката съм съгласна.

# 149
"Днес си спомняме за изключителния живот и наследството на Нейно покойно величество кралица Елизабет. Липсваш на всички ни." Уилям и Катрин

Общи условия

Активация на акаунт