Първокласници 2024/2025

• 32 040
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
При нас не успях да разбера дали вече има разпределение.Ще се адаптират 1 седмица.

# 151
Различно е в различните училища. Приятелчета на детето са разбрали кой ще им бъде класен още при записването. При нас при записването дават лист с разни напътствия и датите на две родителски срещи - първата с директора и зам. директора за малките класове (беше меко казано загуба на време), и втора през септември с класния ръководител, който става ясен чак тогава.

# 152
При нас са само три паралелки (не сме в София) и знаехме кои са и възможните преподаватели. Седмица след подаването на документи, класните ръководители прозвъниха родителите да се представят и да ни поканят на родителска среща. Някъде в края на юни се проведе, сега очакваме втората през септември.
Обаче няма яснота кой ще води занималнята. Единствено разбрахме, че ще е напълно нов учител, така че очакваме да го видим на предстоящата родителска.

# 153
Ние разбрахме още юни месец в кой клас е, в първия ден на адаптираната занималня. Имаше изнесен списък по класове. За родителска среща чакаме за дата в сайта на училището. До септември има още 2 седмици, ще ги пуснат.

# 154
  • В средата на времето
В училището на детето списъците по класове излязоха началото на юли мисля и бяха качени на сайта, както и списък с необходимите м_ли. Класната се свърза с мен в деня след като се обяви разпределението, да се представи. Направи и вайбър група на класа. Simple Smile На сайта също така  се появи и инфо за първата РС, която ще бъде на 11.09. Удостоверенията за получаване на еднократна помощ също са готови и моето си го взех вече от училището. Като цяло - доста съм доволна до момента от организацията.

# 155
Класната се свърза с мен в деня след като се обяви разпределението, да се представи. Направи и вайбър група на класа. Simple Smile

Toва чудо на организацията в София ли се случва?

# 156
  • В средата на времето
Да, в София.

# 157
При нас не успях да разбера дали вече има разпределение.Ще се адаптират 1 седмица.

Едно време беше до обед. Сега как е?

# 158
Izida, организацията ви е отлична и започвате много добре, имайки предвид класната да се обади по телефона да се представи.

Да, до обяд са първата седмица. Не зная кога ще ни кажат класните ръководители и преподавателите по език. Предполагам, че на 9.09  вече ще бъде разпределен в някой клас при даден класен ръководител.

# 159
В училището на детето списъците по класове излязоха началото на юли мисля и бяха качени на сайта, както и списък с необходимите м_ли. Класната се свърза с мен в деня след като се обяви разпределението, да се представи. Направи и вайбър група на класа. Simple Smile На сайта също така  се появи и инфо за първата РС, която ще бъде на 11.09. Удостоверенията за получаване на еднократна помощ също са готови и моето си го взех вече от училището. Като цяло - доста съм доволна до момента от организацията.
Кое е това чудно училище, ако не е тайна?

# 160
  • В средата на времето

199-то.

# 161
Ние чак на 3.09 ще разберем с коя класна сме и с кои съученици. За родителска среща още не знаем.

# 162

199-то.
[/quote
Училището изглежда много хубаво, във всяко отношение.]

# 163
Здравейте, имате ли представа какви и колко тетрадки, от колко листа ще са нужни за първолаците!
Набор 2017 предполагам са повечето, които им предстои септември да прекрачат за първи път училищния праг🤗.

# 164
Здравейте, имате ли представа какви и колко тетрадки, от колко листа ще са нужни за първолаците!
Набор 2017 предполагам са повечето, които им предстои септември да прекрачат за първи път училищния праг🤗.
Обикновено около 10 тетрадки с квадратчета и 10 с тесни и широки редове. Квадратчетата обаче зависят от госпожата - може да иска малки, може и големи. Като брой страници - 20 или 24 гледам, че са пуснали сега. Няма смисъл от по-големи, децата още не се ориентират добре и е хубаво да не им се налага да прелистват много.

Общи условия

Активация на акаунт