💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 1 (04.09 - 11.09) * Старт *

• 109 291
  • 2 518
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
Крум защо говори така, паднал му е гласа или му е такъв?
От адреналин и викане го е затрил по трасето. Надявам се да го намери, че не мога да го взема на сериозно, а има потенциал момчето.

# 616
  • София
Крум защо говори така, паднал му е гласа или му е такъв?
Каза, че си е изгубил гласа от викане по време на първата битка.

# 617
Никога, ама никога никога не забравям на какво са способни продуцентите. И монтажа. И орязването на реплики, дуплики, въпроси, отговори и т.н. И излъчването само на моменти, сегменти и фрагменти, които биха завъртяли някаква интрига и биха предизвикали дебати. Както и задължителното “очерняне“ на кадърен и харесван участник.
Тъй че с оглед всичко това, пак ще кажа, че решението на Дунев беше най-правилното нещо, което можеше да направи. При това Димо така умело завъртя въпроса, а на Дунев в акъла му е само Никол, нищо чудно да не е имало преднамереност в действията му /ако не са били по сценарий, защото и това допускам/. Ако беше изпечен манипулатор, да се беше пазарил за още грошове. Човекът е с чиста душа, поне това виждам аз.
В нета се върти тази снимка

Масово се недоволства, че на ОреШАРска Blush дисковете са два. Според мен не са. Вие как мислите?
Върнах да видя. На 1 час, 5 мин. и 55 сек. е. Тя взима голям диск. Другият е отдолу като залепен. Даже не го придържа и вижда според мен.

# 618
  • София
Аз също видях още снощи двата диска в ръцете на Оряшкова. Помислих, че просто самият диск е двоен - нали бяха различни размери, реших че има и различен вид.
Сигурно е, че тя не придържаше два диска, а държеше само по-големия.
Предвид, че претупаха последните минавания не е ясно дали са я върнали още веднъж, или и те не са разбрали.
Възможно е самият диск да е залепнал за другия благодарение на калта, която се сипеше от участниците.

Моето голямо браво за вчера е за Оряшкова - не само не се даде на мъжете, но и клинът с който беше облечена ѝ добави още някой килограм за носене по цялото трасе. 

Дунев го разбирам, но отигра ситуацията неправилно. Нямам проблем с взимането на грошовете, а с приказките, които изговори и очакванията, които сам създаде.

# 619
Мдааа, възможно е двата диска да са били залепнали един за друг заради калта. Но после, като ги е слагала върху другите, как не е разбрала, че са два? Тогава вече ясно би трябвало да  си проличи обемът им. Но знам ли - от бързането, от адреналина, от притеснение човек може да не обърне внимание на някои неща.

# 620
Стана ясно как "амазонката" настигна мъжете 🤣🤣
Интересното тук е , че ако тази снимка беше с Гатьо, тук щяхте да го попилеете от хейт. Ама за милата Орешарска , не била разбрала, не била видяла. Горката тя 🤪

# 621
2 пъти го връщах никъде не го видях. Къде е то?
На диск 7- след 56-та мин.Никакъв коментар от Димо,никакво връщане по трасето Sad

Вижда се наистина, но сякаш тя не държи долния диск, а той се е залепил на първия.

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 14:10 от pticasprujina

# 622
  • Другата България
Мдааа, възможно е двата диска да са били залепнали един за друг заради калта. Но после, като ги е слагала върху другите, как не е разбрала, че са два? Тогава вече ясно би трябвало да  си проличи обемът им. Но знам ли - от бързането, от адреналина, от притеснение човек може да не обърне внимание на някои неща.
Именно, аз и затова като гледах снимката писах, че за мен е един. Изобщо не допускам Оряшкова умишлено да е искала да мами. Друг е въпросът от продукцията, а и Димо не са ли видяли. И дали са я връщали.

# 623
Стана ясно как "амазонката" настигна мъжете 🤣🤣
Интересното тук е , че ако тази снимка беше с Гатьо, тук щяхте да го попилеете от хейт. Ама за милата Орешарска , не била разбрала, не била видяла. Горката тя 🤪
Тук ме съгласи. Имам предвид частта, че ако Гатьо го беше направил, щеше да бъде изяден с парцалите. Така де - с клинчето 😅

# 624
Възможно е вторият диск да е залепнал и Оряшкова да не е усетила. Сигурно са я върнали. Някак от това, което ни показаха дотук не ѝ е в характера да хитрува.

Ореолът на Дунев поизбледня. Много е атрактивен в битките, но по-добре да не си отваря устата, щото от нея само клишета струят. Решението да вземе грошовете беше правилно, но тъпо го отигра пред останалите. Не биваше да лъже.
Съмнявам се да е предложил грошовете си срещу храна за Амазонките. От една страна защото е спортист в индивидуален спорт и винаги си е гонил целите, от друга Туньо ясно зададе директивата да не се помага на другите племена.

Все пак сме в първата седмица. В предходния сезон Виктория (волейболистката) си показа рогата на третата седмица. Тепърва ще си сменяме мнението за участниците. В този ред на мисли Виолета показа доста високо ниво на емпатия спямо Амазонките и в частност Оряшкова. Изненада ме.

# 625
Покрай новината за Сандра, Бог да я прости,  гледам Румен Радев и едното момиче, то ми е много неприятно и анти, се били сгодили.

Каква е връзката между Румен Радев и Сандра (Бог да я прости)?

# 626
  • Другата България
Аз изобщо не съм изненадана, както казах, Виолета е аналог на Жени Джаферович. Тя още от началото си каза, че е за това жена да спечели сезона и за жените по дефолт, както и че е против подценяването им като цяло. Тепърва според мен ще има заигравка и по тази ос, с толкова изявени алфа мъжкари просто съм сигурна. Очаквам да направи и женска коалиция. Очаквам и да ѝ помогнат, естествено. BlushЗатова и с особено внимание ще следя Иван Рълев, защото той заяви, че ще прави коалиция с жените, или съюз - не помня точните думи. Ако съумее да го използва в своя полза и си намери своята Йори, както направи Алеко миналата година, то видяхме, че това всъщност е една доста успешна стратегия за печелене на формата. Разбира се, и с продуцентска намеса. Затова Рълев го следя внимателно.
Иначе за фаворити, колкото и да е рано, вече си казах - Момчил, Калоян, Дунев, за Радостин вече не съм много сигурна. От жените Ива, Цвети и Оряшкова. Близначките също са ми интересни, но нищо не сме видяли от тях все още. Същото се отнася и за Ситнилска. Цветелин също ще наблюдавам с интерес, защото е тренирал с Фифо и Гого, очаквам да са го подготвили не само физически.
Но да, още е много, много рано.

# 627
Фундаменталният проблем, който имаме е, че това което искаме ние тук и това което иска Тупарев са тотално различни неща. Неговата цел е печалба, която се постига чрез задържане пред екрана на максимален брой зрители. Преобладаващият брой зрители (и население въобще) са нискоинтелигентни хора.
Съответно целта се постига като се предлагат зрелища които да задържат пред екрана точно тези хора.
значи ако не ме задържи пред екрана аз съм умник ?!?!  rotfImbo

Спокойно, няма такава опасност;)

# 628
Склонна съм, може би наивно, да си мисля, че Дунев би паднал, ако беше сигурен, че следващият с наредена кула ще е Мария. Но в никакъв случай не би направил подобен жест за Гатю, а в тази игра до последно не беше на сто процента сигурно, че и той ще спечели.
Е, той ако искаше да даде победата на Мария, имаше отлична възможност да го направи - нарежда си дисковете, отива до масата и чака Оряшкова да нареди своите. Като види, че Гатьо е по-бърз и е напът да приключи, просто докосва масата и готово.
Скрит текст:
За мен изобщо не му стоеше на дневен ред да отстъпи победата. Аз лично смятам, че просто очакваше да получи някаква информация за дъщеря си. Той си го и каза на два пъти, де - веднъж на закуската, когато обсъждаха предстоящата битка и втори път след битката, когато им разказваше как е протекла. Дори когато сутринта Виолета предложи като опция да пусне победата на Амазонките, Дунев по никакъв начин не изкоментира идеята, доколкото помня.
И на мен щеше много да ми хареса жестът да нахрани момичетата, но като родител го разбирам.
Стои и чака, и я е трепнал, духнал по-силен вятър или кой знае какво, дисковете му падат и отиде му цялата стратегия у дерето. И ще има да си чака така кой знае колко време, докато другите двама се побъркват от недоумение покрай него.

Представи си и как се протяга да докосне масата, защото Гатю напира, и как му пада точно в този момент кулата.

Тази игра е една от най-непредсказуемите, както и всичките там реденета на кулички, стълбички и тем подобни.

# 629
Ама това с пускането на аванта на друг отбор е абсурдно бе, хора. Как си го представяте? Трябва да е в такава игра, че да не разбере никой, освен този, който го направи. Иначе би било супер унизително за отбора, в чиято услуга уж се прави и страшно кринджаво (да използвам тази хубава българска дума) за гледане от нас, зрителите. Ако бяха подарили победата на Оряшкова, как мислите, че щеше да се чувства тя? Значи през цялото време изостава, обаче накрая - ето ти, Марийче, едно подаяние тука от нас! Аз ако бях, в такъв момент щях да умра от срам и директно да напусна състезанието. И като добавим и това с дисковете, което излезе впоследствие, представяте ли си какво щеше да настане, ако победата беше подарена на Амазонките?

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 16:24 от Мила Атова

Общи условия

Активация на акаунт