Призраците от миналото

• 10 302
  • 94
  •   1
Отговори
# 75
Ще ме помислиш за луда, но мислила ли си, че с тази душа имате договор от минал живот да се срещнете пак за да отработите нещо?

Не.
Не съм от хората вярващи в такива неща,макар,че съм чела по темата и знам за подобни теории. Никога не съм мислила над това. Не го и отричам обаче.
Откакто активно се занимавам с йога съм по-отворена към такива теми.
Не,няма да те помисля за луда.
Всеки има право да вярва в каквото намери за добре.

# 76
  • Между гори и планини
Не, на всички призраци и демони съм простила и съм се сбогувала. Животът сред природата ми помогна, успокоих се, помъдрях и гледам по- философски на нещата. Не се връщам към миналото. Добро или лошо, то ме е изградило като човека който съм сега. А този човек сега живее тихо и спокойно. Друго не ми трябва.

# 77
Вчера най-неочаквано се разминах с една стара любов, която нямам представа какво правеше в това малко забутано село, където бях на гости на роднини на мъжа ми, беше сам по улиците, а и последно беше заминал за чужбина. Селски туризъм? Той не си падаше по него. Роднини там? Нямаше. Щях да кажа, че съм се припознала, но не, беше той, даже познах ръчно бродираната му раница. Разминахме се на 1 метър, аз бях с мъжа ми, усмихнах се и вдигнах ръка да махна, той свали поглед надолу и настрани, подмина ме и аз свалих ръката. Изключително странно ми стана, а се разделихме заради неговото заминаване, тоест по негово желание, без драми. Чудя се дали не съм видяла призрак от миналото, ама буквално.

П.П. Много си лъчезарна, Доня Дафина, на това му се казва да светиш!

# 78
  • София
Мисля, че той е този, който е видял призрак Wink

# 79
Ще ме помислиш за луда, но мислила ли си, че с тази душа имате договор от минал живот да се срещнете пак за да отработите нещо?

Точно това си помислих и аз докато четях.

# 80
Каролайн Бингли, и аз не вярвам в тези неща, но наистина има нещо кармично в тези отношения. И колкото и да не вярвам, понякога има прекалено големи съвпадения и връзки, които никак не изглеждат случайни.
Жалко, че не ви се е получило да си изживеете например живота заедно.

# 81

Точно това си помислих и аз докато четях.

Имате ли някакви по-интересни сведения по темата?
Аз никога не съм се замисляла над това и ще ми е интересно да прочета.
Също така,защо вярвате в това?
Вижда ли ви се логично?
Има ли подкрепа някаква на тази теория?
Явно хората вярващи в това имате причини.

Uncommon,това не са отношения.
Ние никога не сме си говорили например най-нормален разговор между познати,не се познаваме добре.
Само на Здравей-Здрасти сме.
Не сме имали връзка,никакви съвпадения.
От един град сме, а почти никога не се засичаме.
Никога нищо не е имало. От негова страна уж само симпатия, уж да стане нещо,и накрая нищо. Но това беше навремето.
Несподелена, платонична любов.
То е едностранна любов,само от моя страна.
Видях го тези дни пак.
Усетих, че искаше да ме заговори, но аз само го поздравих и не се спрях при него.
Бяхме на едно събитие.
Но аз бягам от разговори с него,защото няма да бъда адекватна и езика ще ми се оплете,ще бъде супер неловко.
Преди даже и това не можех да направя.
Дори да го погледна в очите не смеех.
На едно място да се намирам с него,няма шанс.
Преди само ревях. Сега съм го приела с усмивка. То нямам особен избор,какво друго да направя.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 21:28 от Caroline_Bingley

# 82
Извинявай, ако е нахално да питам - не отговаряй, ако искаш, но ми стана любопитна историята. Такава силна и дълготрайна емоция, да не пуска с години. Намери ли някаква причина защо се е получило така? Какво казва психоложката?

# 83
Извинявай, ако е нахално да питам - не отговаряй, ако искаш, но ми стана любопитна историята. Такава силна и дълготрайна емоция, да не пуска с години. Намери ли някаква причина защо се е получило така? Какво казва психоложката?

Писах на лично.

# 84
Caroline, нищо не е минало при Вас. Въобще, като ви чета, не усещам да са се променили нещата. Има психологически маркери в историята ви. Категорични. Как сте с личния живот и двамата в момента? Всъщност, няма никакво значение. Не смятам, че психоложката ви е помогнала и неслучайно има такъв коментар дали наистина по някакъв начин душите ви не са свързани. Не може да ме убедите, че вашата го е пуснала, че ви е по-леко, по-спокойно и т.н, никак. И аз смятам, като други тук, че ви свързва нещо; може да сте го фиксирали като несподелена любов и нищо между вас преди, но то е значително  - този мъж ви вълнува и то с десетилетия. Това може да приключи, само ако се изживее. Извинявайте за толкова грубата намеса, не е с лошо, нито е упрек някакъв,  но не е ли сегашното ви състояние много по-страшно, отколкото да намерите смелост и искрено да му обясните какво усещате? Мисля, че се самозаблуждавате, че сте добре, че се справяте. Къде ви връща психоложката не знам, но това, което пишете, не можете да го напишете така, ако сте постигнали някаква промяна. Силната любов е и донякъде чиста лудост, в най-хубавия смисъл на думата, имам предвид. Трябва ви точно този мъж, не психолози.

# 85
Направо си представям да се появи някоя си от преди 20 години и да се надява да изживее голямата си любов с моя мъж ей сега, защото си мислела за него. Нещо много филми сте гледали.

# 86
Не, нямам. Понякога си мисля, че имам асоциално разстройство (социопатия) и не мога да изпитам тези чувства по този начин

# 87
Направо си представям да се появи някоя си от преди 20 години и да се надява да изживее голямата си любов с моя мъж ей сега, защото си мислела за него. Нещо много филми сте гледали.
Това, че вие не може да си го представите… В реалността има всякакви ситуации. И когато един човек не се чувства добре, поне аз това видях в написаното, това не е за подигравка. На вас ви е смешно, но на тази жена не и е смешно. И лечението е единствено среща и разговор. След него в каква посока ще отидат нещата, не е толкова от значение. Всичко върши работа, но трябва да се случи този категоричен отказ от негова страна, за да спре надеждата и представите за неизживяното или да се случи другото възможно - да са заедно, смислено, безсмислено, кратко, дълго… За това изживяване говоря. Така оставени, познатите стари емоции продължават да действат. Те действат, жената пише и че сега, когато се е случило да го види е неадекватна. Не мисля, че човек с нормално психическо развитие би отказал да отдели малко време и да изслуша другия. А иначе колко много бракове са се разпаднали след 20 г., появяват се - стари, нови. Никой не е хванал господ за шлифера.

# 88
Едно е някой да отработва проблеми със специалист, ако е сметнал за нужно, друго някоя хвърчаща в небесата да го подкокоросва, че са сродни души от минал живот. Хора с деца и отговорности. Те (децата) дали ще оценят подобаващо колко извисени духовно сте въздухарите тук?

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 12:23 от Enter Sandman

# 89
  • София
Понякога среща и разговор са невъзможни. Какво прави тогава "страдащата"? Неин избор е да прекъсне връзката, както е неин избор да я държи толкова години от... инат? Амбиция? Тя трябва да направи избор да приеме, че тази връзка не е и няма да просъществува.

Общи условия

Активация на акаунт