С какво ви дразнят хората?

• 272 593
  • 5 724
  •   1
Отговори
# 255
За съжаление не е само във форума. И в живия живот са такива хората. Моите предположения са или че просто не харесват потребителя и за това му извъртат думите или имат лични дефицити и за това се заяждат с другите или с определени.

# 256
За съжаление не е само във форума. И в живия живот са такива хората. Моите предположения са или че просто не харесват потребителя и за това му извъртат думите или имат лични дефицити и за това се заяждат с другите или с определени.
да, съгласна съм за дефицитите
другата най-фрапатна ситуация е в whatsapp групите /..на родители от класа на детето, ...на родителите от футболния отбор на детето,...на групата във фитнеса..../- един да попита нещо... от цялата група, я един разбрал за какво иде реч, я не...

# 257
А понякога някои взимат разни мисли от разни книги със съвети, които по някаква причина са им в синхрон , и започват да поучават с такива или да се аргументират с тях. И често се изпозлват толкова едностранни, плоски, дори в някои контексти цинични цтати. Понякога се чудя хората не четат ли, не разбират ли прочетеното, не мислят ли или нарочно дразнят ?
Понякога се чудя как може да има такива книги със съвети, някой да ги чете и то по много от тях и тези автори да се надумкват с пари ... за някакви доста големи глупости написани с такава авторитетност ... За това се замислих и след като гледах един филм наскоро за една авторка на такива книги и живота на обкръжението и , семейството и пр.

# 258

Дори понякога се образува глутница, която с години тормози някого. Конфликтът често е започнал между двама, но единият приобщава останалите в глутница против другия. И може те да нямат нищо против него, но се включват в глутницата заради идеята да тормозят нарочения.

# 259
  • Los Angeles CA
Дразнят ме хора, които не слушат и не изслушват аргументи. Напомпани със самочувствие, че тяхното мнение е най- правилното и отхвърлят без всякаква нотка на мислене различно от тяхното съждение.
Научила съм се да  приемам такива хора, но все още ме дразнят. Слагам ги в  определена графа.

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 21:12 от lindor

# 260
Pushpin Дразнят ме хората, които на публични места кашлят с отворени усти, без дори през ум да им мине да си сложат ръка/лакът или маска.
Pushpin Хората, които се нареждат на опашка зад теб в магазин, но нямат никакво чувство за пространство и още малко ще ти се качат отгоре.
Pushpin Хората, които не се съобразяват с никого и говорят по телефона на високоговорител, гледат нещо с увеличен звук на улицата, в заведение, в автобуса и т.н.
Pushpin Съседът ми, който въпреки оборудвана кухня с аспиратор, си е извадил газов котлон на балкона точно под моя и редовно пържи риба и разни дреболии в стара мазнина. Миризмата е умопомрачителна, дори на затворен прозорец се усеща, какво остава ако съм излязла и съм оставила прозореца отворен да се проветрява... Отврат!
Pushpin Шофьорите на автомобили, особено такива с мощни двигатели, които паркират точно пред жилищна сграда и безкрайно дълго стоят на място с включен двигател, от чиито вибрации се тресе дограмата, да не говорим, че лятото от отворените прозорци започва чак вътре да мирише на изгорели газове. Особено когато това се случва нощем.
Pushpin Хора, които незвисимо от отношението, което получават, се държат арогантно, враждебно или снизходително без причина и повод. Особено когато това са онези, на които си вършил услуги или са имали някаква полза от теб в миналото, която вече не е налице.

Спирам дотук, че започнах да се изнервям SmileSmiling Imp

# 261
  • Варна
Дразня се от дебилите, хипохондриците, необразованите, некултурните, арогантните и нечистоплътните. За съжаление, това са 90% от цялото население.

# 262
дразнят ме ,и ми вредят на здравето- хората,които не затварят врати!
ако е било предвидено да ги няма, да не са ги монтирали,бре!

# 263
  • Great Britain
Дразня се от дебилите, хипохондриците, необразованите, некултурните, арогантните и нечистоплътните. За съжаление, това са 90% от цялото население.
Богиня! Каква изненада, липсваше, радвам се, че си тук,  отново.

# 264
  • Glasgow
Прочетох го "дебелите"🫣

# 265
  • Варна
Прочетох го "дебелите"🫣

Така също може да се чете.

# 266

И аз от дебилите/дебелите, които са спрели развитието си в стадий ядене и нищо друго не ги интересува.
Те са и тези с високоговорител/камера на  обществени места, ядящи семки по пейките, вечно оплюващи и недоволстващи от държавата.

# 267
На първо място ме дразнят хора, които си мислят, че като ми повишат тон или ми се развикат, ще ме стреснат по някакъв начин и автоматично ще отстъпя. Това, че се стремя да се държа културно, не означава, че някой наглец може да ми се налага с крясъци.

Дразнят ме хората, които предполагат нещо за мен, без да ме познават. По-специално тези, които мислейки си, че демонстрират някаква особено висока интелигентност, започнат да ми обясняват "предполагам, че ти няма как да знаеш, но...". Или предприемат някакви действия, за които е трябвало да ме питат, но те са предположили, че аз най-вероятно ще кажа нещо си. Генерално, предположенията ме тригърват.

Но абсолютната "звезда" сред хората, които ме дразнят е съпругата на един съсед, който се изживява като домоуправител, без да е избиран за такъв. Дразнят ме пасивно агресивните й съобщения, които закача на таблото, които се отличават предимно със зле построени изречения; липса на запетайки на места, на които трябва да присъстват; разстояние преди запетайките там, където са се появили; псевдо заплахи, епитети и определения за живущите и т.н. Радвам се, че видях възможност тук да я нахейтя тази жена, защото трудно се въздържам да не го направя лично. Даже в момента виси една от бележките й и заслужава до нея да се постави друга с молба първо да се ограмоти и тогава да демонстрира имагинерното си превъзходство над останалите.

# 268
  • here and now
Дразнят ме, да ме заяждат за правопис и пунктуация, а и техните да не са перфектни.

# 269
Дразнят ме, да ме заяждат за правопис и пунктуация, а и техните да не са перфектни.
Изобщо се дразня на грамър-нацита. Все едно всичко Мара втасала, сал това ни е кусурът.

Общи условия

Активация на акаунт