Дразнят ме хората, които на публични места кашлят с отворени усти, без дори през ум да им мине да си сложат ръка/лакът или маска.
Хората, които се нареждат на опашка зад теб в магазин, но нямат никакво чувство за пространство и още малко ще ти се качат отгоре.
Хората, които не се съобразяват с никого и говорят по телефона на високоговорител, гледат нещо с увеличен звук на улицата, в заведение, в автобуса и т.н.
Съседът ми, който въпреки оборудвана кухня с аспиратор, си е извадил газов котлон на балкона точно под моя и редовно пържи риба и разни дреболии в стара мазнина. Миризмата е умопомрачителна, дори на затворен прозорец се усеща, какво остава ако съм излязла и съм оставила прозореца отворен да се проветрява... Отврат!
Шофьорите на автомобили, особено такива с мощни двигатели, които паркират точно пред жилищна сграда и безкрайно дълго стоят на място с включен двигател, от чиито вибрации се тресе дограмата, да не говорим, че лятото от отворените прозорци започва чак вътре да мирише на изгорели газове. Особено когато това се случва нощем.
Хора, които незвисимо от отношението, което получават, се държат арогантно, враждебно или снизходително без причина и повод. Особено когато това са онези, на които си вършил услуги или са имали някаква полза от теб в миналото, която вече не е налице.
Препоръчани теми