С какво ви дразнят хората?

• 272 782
  • 5 724
  •   1
Отговори
# 5 625
Че защо мъжът да не я води? Ще я води, разбира се....не виждам нищо лошо и осъдително тук, аз.

# 5 626
Предполагам, защото я води в работно време.

# 5 627
Защото тя е способна да си се води сама, и кола има, и едно дете не е чак толкова сложно да го сложиш в кошчето...
И, защото е в работно време.
Пак казвам, ако аз го отнасях- да е застанал за обяснение вече, по каналния ред.

# 5 628
  • София
След като не го отнасяш ти, защо се бъркаш в техните избори и решения? Нищо лоша няма в мъж, който придружава жена си на лекар, ако шефът му няма проблем с това.

# 5 629
Ти как четеш не знам, къде се бъркам?

# 5 630
  • София
Добре, перифразирам: какво те касаят чуждите избори и решения, след като не го отнасяш ти? Съвсем нормално е мъж да придружи жена си на лекар стига и двамата да го искат, и шефът му да няма проблем.

# 5 631
  • Другата България
И аз не разбирам къде е проблема.

# 5 632
Мъжът може и да мине след работа да вземе зарзавата от дома на дарителите, ако майката е толкова безпомощна сама и с малко бебе. За няколко часа невзет нищо няма да му стане.

# 5 633
И аз не обичам непоискани подаръци тип голямо количество земеделска продукция, защото обикновено след това трябва половината събота/неделя да я прекарам в затваряне и варене на буркани или разфасоване, опаковане и надписване на пакети за фризера, вместо да правя каквото съм си решила. Разбирам, че са се народили много и са за бране, а човека няма какво да ги прави, но наистина не ми трябват и често отбивам такива оферти.

Всъщност то се започва още от пролетта с “насадил съм сто корена разсад, взимай половината че няма какво да ги правя”. Ами… сложи колкото ти трябват плюс малко отгоре, не двойно и тройно повече.

# 5 634
Добре, перифразирам: какво те касаят чуждите избори и решения, след като не го отнасяш ти?
Трябва да се правя на разсеяна , за явно неспазване на трудовата дисциплина.
И ако видя, подписани личните разчети за работно време, с пълно изработено такова, пак на разсеяна да се правя.
Защото въпросният има повечко години от всички във фирмата, и знае, че другите няма да го изтропат.

# 5 635
  • София
А, щом ти дават фалшифицирани разчети, това е съвсем друго. Аз не бих подписвала такова нещо.
Да си напише, че е отсъствал, пък заместникът му да го замества.

# 5 636
А, щом ти дават фалшифицирани разчети, това е съвсем друго. Аз не бих подписвала такова нещо.
Не ги подписвам аз-дават се на мениджъра, който е тук само от вторник до четвъртък.
Но ги виждам, защото аз съм и деловодство , освен всичкият друг пенкилер...

# 5 637
  • София
Е, в такъв случай пак стигам до "какво те касаят чуждите избори и решения, след като не го отнасяш ти?".

# 5 638
Ами, касаят, защото действа демотивиращо на останалите служители, да гледат как някой се скатава без последствие.

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 17:58 от Марена

# 5 639
А, щом поставяш така въпроса- какво ли?!
Нищо в този свят не ни пречи, щом не го отнасяме ние...

Общи условия

Активация на акаунт