ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 517
  • 821
  •   1
Отговори
# 270
Ейнджъл какви хубави чертички, честито.🥰

# 271
m-angel супер изглежда теста, пусни направо ЧХГ утре !

# 272
Golden, силно вярвам, че този път всичко ще бъде наред и се радвам много че нещата се развиват добре! Позволи си да се порадваш и да бъдеш малко по-спокойна.

m-angel, прекрасни чертички. С това закъснение аз също бих посъветвала утре да отидеш на преглед директно. Аз поне бих се успокоила повече, ако лекар ми каже, че всичко изглежда наред. Мога ли да попитам при кой лекар ходиш във Варна? Търся си нов АГ и бих приела съвет за района на Варна-Шумен.

На момичетата с нови начинания пожелавам успех и нека всичко се нареди оттук нататък спрямо желанията и очакванията.

Честит празник на всички днес и специално, ако имаме именници, да са честити и скоро да получат желаното!

Аз си възобнових абонамента на Руми скоро. Доста му се чудех, но тъй като живея на село и не ми се пътува до града да ходя на фитнес, осъзнах, че много по-редовно трнирам когато знам че вкъщи имам готови програми, а и нейните включват и рецепти с изчислени калории, което за мен е доста удобно. Има и йога та пробвам и от нея.

# 273
М-ейнджъл, супер чертичка! Стискам палци за пухкав финал! 🍀🍀🍀

Update от мен: ходихме на общопрактикуващ лекар, който каза, че е дисковата херния. Изписа Аркоксиа и б комплекс. Изпи от всяко по 1 и каза, че го е отпуснало. Много се стреснах, че може да е някакъв друг проблем свързан с тестисите… Момичета, честно ви казвам вече всякакви неща ми минават през главата 🤦🏻♀🤦🏻♀. Стискам палци на всяка една от вас! 🍀💖

Относно вярата от известно време ходя и се моля на св. Петка, не знам защо… дано ни помогне и ни дари с малко, здраво и пухкаво бебче! 🍀💖

# 274
Относно конците и другите амулети - аз също съм се убедила, че са безпредметни, ако я няма вярата. Ако я има - стават излишни. Няма лошо обаче, ако на човек му служат като символ и му помагат да съсредоточи вярата си, всеки да си ползва каквото му е нужно. За мен вярата е велика сила, но понякога по една или друга причина избираме да вярваме в неща, които ни пречат.
Вчера аз се пофилмирах, защото имах лееееко зацапване вечерта и не можах да определя дали е от идването на М или евентуално имплантационно. Както ви казах, моята О е доста фантомна, но последните ми изследвания като че ли индикираха да идва нещо, а това беше преди две седмици.

Днес нищо няма, та вероятно си внушавам, но беше интересен момент.

# 275
Момичета, понеже съм доста назад с материала, бихте ли ми обяснили по каква причина един тест (уринарен) би могъл да даде фалшиво положителен или фалшиво отрицателен резултат? От статиите, които изчетох, не стигнах до никакъв извод. Вчера си купих един такъв тест от аптеката - просто от любопитство. В сряда трябва (но не искам) да ми дойде и реших да имам под ръка един. Марката е Twist. Взех го донякъде, защото съпруга ми е безкрайно любопитен и много иска да си направя един, пък аз сякаш си знам, че не е станало и не искам да се разочаровам. Обещала съм му утре сутринта да го направя, просто от любопитство (малко сме като тийнейджъри с тоя ентусиазъм), но ако излезе с две черти, как да знам, че не е т.нар. фалшиво положителен или обратното? Горкият много ще се натъжи, че ако излезе положителен, пък после се окаже, че нищо подобно не се е случило...

# 276
Мушу, фалшиво положителни (изпарителни) линии най-често се получават, когато тестът се гледа след определеното време (обикновено след 10-тата минута), когато започва за "прозира" реактива. Те са много бледи и обикновено сивеят, а не са розови, както трябва да бъдат. Фалшиво отрицателни няма, но може да се тества прекалено рано и още да не е имало имплантация (по-рано от 5-7 дена преди очакваната М).

# 277
  • София
Минзухарче, знам, че имаше драма там с вас. Но на мен не ми отказа да ми чете, хем бях сама /сестра ми и детето бяха с мен, но чакаха отвън/.
Ейнджълче, чертичката е прекрасна, надявам се скоро да ни зарадваш с едно туп-туп!
Ех, колко яко последните теми са пълни с положителни тестове!
Стискам палци на всички да се изнасят от тук колкото се може по-скоро!

# 278
m-angel, чакаме те утре с добри новини! Дано успееш да минеш и преглед!

Аз нося червен конец, но защото е с амулет стъпчици и ми е подарък от майка ми след раждането. Преди това има изчистен, който носих до скъсване, защото баба ми ми го подари, носих и една гривна от манастирите в Метеора, която си взех когато още бях вярваща, после беше навик. И нея я носих докато не се скъса.
Като цяло съм забелязала и съм си говорила и със свещеник за това, че по нашите географски ширини много смесваме религиозното с езическото. За доста хора е валидно: ходим на църква, но и да ни леят куршум, четем молитви, но носим червен конец, изповядваме се, но ходим на врачка. Отделно са всички суеверия като неминаване под стълба, черни котки и т.н. На практика това са взаимно изключващи се неща. Аз съм се изповядвала само веднъж след едни пости и като ми дадоха "guide"-a с какво се води грях и какво не, установих че аз канонично праведни хора не познавам, най-малкото заради такива ритуали, които са част от бита на много хора.
Втрещена съм обаче от това, че свещеник е отказал да прочете молитвата и даже да изгони хора. Доста противоречи това на всичко, което уж религията изповядва, ама хора всякакви, явно и в църквата (не че живея в заблуда, че всеки свещеник е светец).

мушу, Файонка добре го е обяснила. Стискам палци да видиш хубави две черти утре във времето на отчитане!

# 279
Голдън и angel, тихичко честито на двете ви!!!🎉 страхотни резултати и чертички! Успех и на двете ви!! Живот и здраве, ще имаме едни супер готини пролетно-летни бухтички, на които да се радваме в тази група догодина. 🥐

Боже, колко е прекрасно да съм в група с вас и да споделяме опит и пътешествието, през което минаваме. С моите приятелки малко пропуснах този момент, че при тях бебетата станаха буквално още на 1-2ри опит. Сега са ми страхотни мини енциклопедии за това какво предстои, като се случи и при нас чудото. И се "отъркват" в мен с бременните коремчета всеки път, като се видим, много са ми милички.

Ние днес минахме да видим баба и дядо след спа уикенда. Все още нямам М и съм на 40ти ден и по повод темата за вярата: баба ми лее куршум, днес се помоли за мен и ми го ля. Не сме й споделяли за какво, нито че правим опити, за да не се тревожи. По принцип водата я изпиваш и се поливаш с нея още на място, но тя днес освен това ми я пресипа в шишенце и ми каза да напръскам леглото вкъщи 😳
Ще си запазя тази седмица час при АГ направо, защото закъснението вече ме тревожи.

# 280
  • София
момичета, имаме профилактични прегледи този месец и мисля да мина за цитонамазка, че поне това да си спестя от следващите изследвания. условието беше без конкакт 24 часа преди това, нали?

# 281
момичета, имаме профилактични прегледи този месец и мисля да мина за цитонамазка, че поне това да си спестя от следващите изследвания. условието беше без конкакт 24 часа преди това, нали?

Да, и при къпане само с вода - без интимен сапун, поне така знам аз

# 282
А с какво пречи интимния сапун на цитонамазката? Ти се измиваш само отвън с него. Какви отклонения може да има, ако си ползвала такъв?

# 283
  • Замък сред облаците
Никога не съм чувала за забрана за интимен гел. Все пак пробата се взима от цервикса. Него не го миеш 😃 Виж, интимен душ тип розалгин не трябва да се прави.

Иначе условието е до 48 часа без секс:

Обикновено ми препоръчват и пробата да се вземе 3-4 дни след приключване на М, по възможност.

# 284
Знаех си, че тази тема ще е пълна с плюсчета
Успешен финал Goldan и m-angel 🩷🫶💙
Аз очаквам О днес или утре, нещо този месец не го усещам "нашия" здрасти След като минали бх почти сигурна, е има чудо.. Явно трябва да се изправя и да продължа отново.
Мисля тези дни да проверя фолиева и Д кк вървят, че направих пауза от близо месец. Има ли нещо друго, което мога да добавя. Като хормони щитовидна пусках май месец

Общи условия

Активация на акаунт