ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 508
  • 821
  •   1
Отговори
# 210
Оф, днес направих 4 теста - първия ви го пратих, втория беше с по-добра линия, третия с по-слаба и току-що вечерта без никаква. Да се притеснявам или прекалявам?
Проверих и чувствителността е 10 на теста.

# 211
На една и съща марка ли са? И изпуснах колко дни закъснение имаш. За тези тестове, мисля че също важи това с разреждането на урината и ако е ходено скоро до тоалетна преди теста или си пила вода е възможно за това да няма линия. Поради тези стресови ситуации и чудения, сутринта ти казах, че за мен е задължително да се прави кръвен. Може би, ако нямаш проблеми и забременееш лесно е ок, ама знам колко е стресиращо и е най-добре и сигурно да се пусне кръвен.

# 212
Обикновено тестовете се препоръчва да се правят сутрин, защото тогава концентрацията на ЧХГ в урината е най-висока. С напредванено на деня урината се разрежда. Тъй че не се филмирайте излишно...

# 213
На една и съща марка са, другата ще е за утре сутрин, за да видя реално. Просто Хам ми беше все пак интересно да пробвам още някоя, да се уверя че има и друг положителен.
В понеделник отивам на чхг стига утре да има +тест. Още не съм казала на приятеля ми.

# 214
ЧХГ + прогестерон.

Иначе само седиш и се чудиш по скалата на бледност кое е по бледо и кое по-наситено.

# 215
Оф, днес направих 4 теста - първия ви го пратих, втория беше с по-добра линия, третия с по-слаба и току-що вечерта без никаква. Да се притеснявам или прекалявам?
Проверих и чувствителността е 10 на теста.

Тихичко честито! Наистина, както и Ивка по-горе пише, направи теста сутринта, HCG се разрежда в хода на деня. Аз ползвам същата марка тестове като теб - комплект тестове за овулация и бременност. Все още не съм виждала втора черта на теста за бременност, дори и бледа, и затова не мога да го коментирам, но като цяло съм доволна от тестовете за овулация от комплекта. Но пробвай и на друга марка, аз като се филмирам пробвам на още една-две, не че е особено добра практика. Много, много ти стискам палци да е положителен! 🍀

# 216

Качвам същата марка тест, както до сега, но от тази сутрин, тъй като нямам търпение вече за резултата. Струва ми се малко по наситена черта поне на мен или така ми се иска.

# 217
  • Замък сред облаците
Да, по-тъмна е. Много хубаво Simple Smile но лентите реално не дават инфо как се развива една бременност.

# 218
АА абсолютно е така. Просто вече не издържам от напрежение и така поне малко се "успокоявам" ЧХГ ще даде най-точни данни какво се случва. Отделно трябваше да са 2 теста в опаковка, а беше само един, та го приемам за знак да се спра вече GrinningJoy

Изпуснах и да честитя празника на всички!
Нека Вярата винаги да е в сърцата ви, Надеждата никога да не ви напуска, а Любовта да е винаги около вас! Heart
Точно тези три сили ни водят напред, особено нас, чакащите рожба Blush Дано завалят положителни тестове и успешни бременности Hug

# 219
Голдънче, по-наситена е, да Simple Smile честит празник на всички и това, което Голдън е пожелала - да се сбъдне! ❤️

# 220
  • София
Голдънче, няма смисъл от повече тестове, само чхг и ехограф. Опитай се да си спокойна Simple Smile Знам, трудно е, като знаеш всички възможни гадости дето могат да се случат, но те няма да се случат на теб Wink Чакаме чхг-то Simple Smile

Аз с два въпроса... първо мисля да почна да тренирам поне докато чакаме новата стимулация - трябва ми нещо мотивиращо, че иначе ще изпадна в дупка. Чела съм, че каране на колело не се препоръчва след О, но честно казано не помня защо.
Втори въпрос приятелка вчера ми сподели, че имала киста. Нарече я водна киста, или поне така й е казала докторката, при която е ходила. Някой имал ли е опит с такива кисти да ми препоръча лекар, към който да се насочи. Тази й казала да чака.

# 221
  • Замък сред облаците
Водната киста май беше киста на ЖТ и трябва да мине за максимум 2-3 цикъла.

За тренировките, след О не трябва да са с висок интензитет и да не се натоварва много корема. Колелото не е проблем.

# 222

Вече съм доста по-спокойна, само за поргестерона не знам дали е добре.

# 223
  • София
АА, тя се оплаква от болка и вдига температура.

Голдънче, чудесно чхг! Мисля, че и прогестерона е ок.

# 224
Много се радвам, Golden. Стискам палци всичко да върви по мед и масло.

Общи условия

Активация на акаунт