ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 653
  • 821
  •   1
Отговори
# 510
И аз чакам новини от Golden. Не спирам да стискам палци, докато не покаже един мноооого хубав резултат.

# 511
Какво е мнението ви за приема на глутатион?

# 512

Добре съм,просто вече ми омръзна... трябва да намерим проблема скоро...

# 513
Голдън, прегръщам те силно! Поне е малкото зло, но знам, че пак боли много. Пожелавам ви скоро да намерите проблема, да е лесен за преодоляване и до края на годината да си отново бременна и с пухкав финал догодина! Heart

# 514
Golden, много, много съжалявам. Пожелавам скоро да откриете проблема.

Empathy, на нас глутатион ни беше изписан от гинеколога, след като разбрахме, че плода от втората бременност беше със Синдром на Едуардс. Докторът ни каза, че действал добре на качеството на сперматозоидите и яйцеклетките. Но явно за  4 месеца не оказа благоприятно въздействие при нас.

# 515
Golden, съжалявам! Бъдете силни!

Момичета, без да искам да обвинявам никой за навиците му - спирането на цигарите е изключително важно, не само заради планирането на бременност. Скоро имах ужаса да гледам как се развива скорострелно рак на белия дроб при пушач от 40 години, повярвайте ми това е нещо изключително тежко. И без това в днешната действителност сме заобиколени от какви ли не “отрови”, това е най-малкото, с което може всеки сам да си помогне.

Аз нямам търпение за консултацията днес с репродуктивния специалист. Записахме час и с андролог за другата седмица. Днес си пусках прогестерон (21 ден) по съвет на ендото - стойност 12ng/ml. Някой има ли опит какви са оптималните стойности за този ден?

# 516
Golden, Съжалявам, че така се е получило Хубавото тепърва предстои, пожелавам следващия път да е успешен! ❤

# 517
Голдън ехх 😔 Каквото и да кажа няма да има смисъл. Виж си пак препоръките дето ти бяха дали какво може да се провери при повтарящи се биохимични. И въпреки чакането аз бих записала час за Калчев. Винаги може да го отмениш ако до тогава се случат нещата!
Днес си пусках прогестерон (21 ден) по съвет на ендото - стойност 12ng/ml. Някой има ли опит какви са оптималните стойности за този ден?
Ако не си засичала овулацията, тази стойност няма никакво значение. Прогестерон се пуска 7 дни след доказана овулация. Иначе към момента е доста ниска.

# 518
  • Замък сред облаците
Голдън, съжалявам! Повтори събота да ти е мирна главата за ИМБ.

# 519
  • София
ех, Голдънче... гуш! Поне е по-малкото зло!

АА, като спада чхг с толкова единици възможно ли е да има съмнения за ИБ?

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 12:40 от shan^tall

# 520
  • Замък сред облаците
Да се застрахова, шансът може да е 1% ама с нейната история не си заслужава риска просто..

# 521
Съжалявам Голдън Sad
Гуша те!

# 522
Прегръщам те, Голди. Няма накво друго да кажа. Консултация с имунолог задължително.

# 523
Голдън,  силни прегръдки,  миличка ❤️

# 524
Ех, golden... Прегръдки! Подкрепям мнението на АА.
Действай с изследванията и при теб като си готова, и дано се разбере и преодолее причината!

Общи условия

Активация на акаунт