Booking /Тема 6/

• 44 056
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Молба и от мен за код на лично, предварително благодаря!

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 17:08 от nad_tab

# 661
  • София
Здравейте, мога ли да помоля за код на лични, много благодаря Flowers Hibiscus

Благодаря на JOY* за предоставения код! Flowers Hibiscus

Имам профил в Букинг от толкова години и нито веднъж не са ми пратили код, а имам множество резервации. За трети път искам код в темата и за първи път получавам, така че благодаря още веднъж на JOY* и на всички, които споделят кодове с други потребители Flowers Hibiscus

# 662
И аз никога не съм получавала код в букинг Thinking и даже не знам за какво точно се използват. За % намаление, предполагам, или са за различни промоции? Скоро и аз ще резервирам и ще дебна за свободен код. А как да изискам после и аз код, за да мога да върна услугата и да го споделя тук? Прави ли се нещо специално?

# 663
Здравейте! Може ли свободен код за букинг на лично съобщение?
Благодаря предварително.Искам да направя резервация:)
Здравейте още веднъж! Извинявам се, но моля спешно за код.От няколко дни искам да резервирам изненада за Свети Валентин. Благодаря Ви:)

# 664
Здравейте! Моля, ако някой има код за booking да ми го изпрати, желая здраве и много късмет тази година❤

# 665
И аз никога не съм получавала код в букинг Thinking и даже не знам за какво точно се използват. За % намаление, предполагам, или са за различни промоции? Скоро и аз ще резервирам и ще дебна за свободен код. А как да изискам после и аз код, за да мога да върна услугата и да го споделя тук? Прави ли се нещо специално?
Кодът дава 10% от резервацията, която правиш, под формата на кредити в портфейла ти в профила. С тези кредити може напълно или частично да се плащат следващи резервации. Получават се след като мине престоя.
За съжаление не може да си поискаш код, не се знае и на какъв принцип дават.

# 666
Имам код до днес важащ, дано не е изтекъл,ако някой има нужда
Даден е

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 22:29 от х HAPPY х

# 667

Аз имам нужда, моля!

# 668
И аз имам нужда от код. Миже ли някой да ми прати на лични .
Благодаря

# 669
  • София
Даден е

Благодарности на HAPPY, кода е използван Hug

# 670
Ура, най-накрая след предишното ми писание в темата моят приятел получи код. Simple Smile Който желае да пише на ЛС, защото вече не знам кой  е получил и кой не.
Моля някой да каже дали трябва да се активира преди да се изпрати ( пише нещо такова накрая  на съобщението и има бутон активирай).
Кодът е подарен.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 00:14 от nteri

# 671
  • София
Не е нужно да се активира от мейла, не.

# 672
Здравейте.

Аз също търся код за букинг! Благодаря предварително Simple Smile

# 673
  • Пловдив
Предстои ми резервация, моля ако някой има свободен код да ми прати на лични.

Благодаря на JOY за кода!

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 11:17 от violence

# 674
Аз редовно получавам кодове за отстъпка от Booking.

Когато имам нужда ги ползвам, но се радвам, че мога да помогна и да зарадвам и други хора да ползват отстъпки за техните пътешествия.

Общи условия

Активация на акаунт