Booking /Тема 6/

• 44 050
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
И аз получавам от време на време, като обикновено ми пращат 2-3 в рамките на 10 дни. И май нито един от тях не съм ползвала, всичките съм раздала😂  А като ми трябва, естествено че няма 😉
На мен никога не ми ги пращат по имейл, само в приложението ми излиза нотификация.

# 676
Имам свободен код. Пращам на първия писал на ЛС.

Подарен!

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 17:22 от =-=-=-=

# 677
Някой има ли опит с промяна на дати на резервация с невъзвръщаема стойност? Полетът го отмениха за друг ден и съответно едната дата вече не ме устройва. От хотела искат да анулирам резервацията и да резервирам наново. Но не искам да ме таксуват 2 пъти за едно и също нещо. Опциите за промяна на дата в Booking не работят.

# 678
  • София
Свържете се със съпорта на booking. Имат и служители, които говорят български език. Те може и да помогнат.

# 679
ако сайта не дава промяна  или отмяна, трябва хотела да се съгласи

принципно това не е пакет, така че полета и хотела не са свързани изрично и са независими едно от друго

# 680
Някой има ли опит с промяна на дати на резервация с невъзвръщаема стойност? Полетът го отмениха за друг ден и съответно едната дата вече не ме устройва. От хотела искат да анулирам резервацията и да резервирам наново. Но не искам да ме таксуват 2 пъти за едно и също нещо. Опциите за промяна на дата в Booking не работят.
Съкращава ли се престоя или се увеличава? Защото ако се увеличава, може да резервирате отделно още един ден. Ако се съкращава и няма опция за промяна, по-добре да изгорите с една нощувка, отколкото да анулирате цялата резервация.

# 681
Съкращава ли се престоя или се увеличава? Защото ако се увеличава, може да резервирате отделно още един ден. Ако се съкращава и няма опция за промяна, по-добре да изгорите с една нощувка, отколкото да анулирате цялата резервация.
Да, точно това си мислех и аз, засега ще изчакам. Съкращава се престоят с един ден, но винаги може да го променят пак, все пак никой не дава гаранция дали ще се състои даден полет.

# 682
  • София
Вижте и какви се цените сега, особено ако сте резервирали отдавна.
Много е вероятно, дори да се съгласят да ви канселират те и върнат парите, при нова резервация по-малкото нощувки да излязат по-скъпо отколкото повечето при ранната резервация.

# 683
Някой да има свободен код, който няма да използва?

# 684
Здравейте,
и аз да попитам за свободен код?
Благодаря предварително Simple Smile

# 685
Моля и аз за код на лично съобщение 🙏🙏🙏 Следя от няколко дни, но все не успявам🤷♀

# 686
  • София
Здравейте,
имам код за букинг до 20 януари 2024 за до 100E.
Пращам на първия писал на ЛС.

Даден на Stryper

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 14:10 от Anna_♥

# 687
Здравейте и аз търся код, ако има свободен. 🥹

# 688
  • Русе
Здравейте! Изпращам два кода.

42MUFW8GR1

ZCPMK86DXE

# 689
  • София
Здравейте, моля за код, ако някой такъв има и няма да го ползва, че ще правя две резервации. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт