Booking /Тема 6/

• 44 099
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Здравейте! Въпросът ми е – какво означа надписът "Безплатен ъпгрейд на стая", който виждам да стои до някои хотели в списъка, при търсене?

# 136
Здравейте! Въпросът ми е – какво означа надписът "Безплатен ъпгрейд на стая", който виждам да стои до някои хотели в списъка, при търсене?
При мен ъпдейтът се състоеше, че вместо двойна и тройна стая ни дадоха две тройни.

# 137
Има различни стаи с различни цени, примерно обикновена, с гледка към морето, апартамент, такива неща, има ги като избор. И ви дават по-скъпа без да доплащате, ако има свободна разбира се.

Момичета, моля за помощ. ММ е объркал две резервации, които вмето за този октомври е направил за октомври 2024г. Какво можем да направим? Той е в нервна криза, аз го успокоявам, че ще пишем, че годината е объркана, но казва, че нямало места за тази година. Как да постъпим?

Обаждате се в хотела, питате дали има свободна стая (понякога не всички стаи се дават в букинг) и така. Ако няма, търсите друг хотел...

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 18:51 от neuromancer

# 138
Благодаря. Писахме им, че искаме резервация за същите дати, но 2023г. Дано да имат, че на едното място не връщат парите. Дано имаме късмет

# 139
  • София
Здравейте, някой да има код за намаление? Предварително благодаря!

# 140
Намерен 🌸

Здравейте, търся свободен код. Благодаря! 😊

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 02:22 от Bryce

# 141
Здравейте, имам пореден код , който няма да успея да използвам . Валиден е да 20ти . Пращам на първия писал на ЛС

# 142
  • Sofia
А какви са тези кодове? Simple Smile Как се сдобивате с тях и какво представляват?

Благодаря за отговорите към предишния ми въпрос!

# 143
Здравейте, имам пореден код , който няма да успея да използвам . Валиден е да 20ти . Пращам на първия писал на ЛС
Ако е свободен, може ли?
Ако някой друг има код?

# 144
Здравейте,  някой да има свободен код

# 145
Защо получавам винаги, когато нямам нужда?😅
WF9B477NS9- валиден до утре

# 146
Защо получавам винаги, когато нямам нужда?😅
WF9B477NS9- валиден до утре
Дава, че е използван

# 147
А какви са тези кодове? Simple Smile Как се сдобивате с тях и какво представляват?

Благодаря за отговорите към предишния ми въпрос!

При резервация въвеждаш кода в полето за купон, след като мине престоя получаваш 10% в портфейла за да използваш в следваща резервация. От букинг ги пращат, ама щом не знаете какво е значи на вас не ви пращат.
(И на мен не ми пращат).

# 148
  • София
Учудващо получих и аз код, валиден е до 18.10. За Мин 100 евро.

FHS4GV9MMN

# 149
Здравейте, ще имам нужда от промо код за днес. Много ще съм благодарна, ако някой ми изпрати на лично съобщение. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт