Booking /Тема 6/

• 44 093
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,  имам код , валиден до 19 януари за 10 процента кешбек, резервация минимум 200 лв. Моля на лс за кода.
Изпратих кода на първия писал ми потребител.

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 19:47 от joana00

# 646
Здравейте! Аз също спешно търся код! Ако някой има такъв свободен, моля да ми пише! Благодаря предварително!

# 647
Изпратиха ми мейл от къщата за гости, която резервирах, да ми искат лична карта на гостите. Досега никога не са ми искали подобно нещо, но предполагам, че е защото там няма физическа рецепция. Според вас червен флаг ли е това?

# 648
  • София
Изпратиха ми мейл от къщата за гости, която резервирах, да ми искат лична карта на гостите. Досега никога не са ми искали подобно нещо, но предполагам, че е защото там няма физическа рецепция. Според вас червен флаг ли е това?
Не е червен флаг и е именно защото няма физическа рецепция, а трябва да ви регистрират.

# 649
Не е червен флаг и е именно защото няма физическа рецепция, а трябва да ви регистрират.
Благодаря. И аз така си помислих, но не съм на 100% сигурна, че няма рецепция.

# 650
  • Пловдив
Нормално е, през последните години често ми се е случвало при отсядане дори в хотел, за да се спести време и по-бързо настаняване, особено при пристигане късно вечер. Ако имате притеснения погледнете ревютата, аз примерно винаги избирам места за настаняване с рейтинг над 8.5 и повече от 100отзива.

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 14:01 от violence

# 651
  • София
NVQV3G64R7

изтича на 16 януари 2024 г.

# 652
NVQV3G64R7

изтича на 16 януари 2024 г.
Използвах, благодаря много! 🌹🌹🌹

# 653
P78KGDSS2R

Валиден до 17.01.2024г.

# 654
Здравейте, някой да има код за букинг? Ако може на лично съобщение. Благодаря!

# 655
Тъкмо получих, пускам ти

# 656
Тъкмо получих, пускам ти

Благодаря , много !

# 657
Здравейте! Може ли свободен код за букинг на лично съобщение?
Благодаря предварително.Искам да направя резервация:)

# 658
  • София
Здравейте, мога ли да помоля за код на лични, много благодаря Flowers Hibiscus

# 659
Здравейте. И аз да помоля за код  правя резервация веднага.
Благодаря!

Имам код вече!

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 15:26 от mamaMonika

Общи условия

Активация на акаунт