Магазин Sinsay - тема 8

• 89 856
  • 772
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Имам чувството, че като разглеждам в приложението, не вижсам всички стоки. Редовно в рекламите във фейсбук приложението виждам някакви неща, отварям ги през линка. Но ако вляза в приложението и ги потърся ги няма Dizzy Face
Аз ли съм луда...Stuck Out Tongue Closed Eyes
Една детска шапка гледах, меланж...но явно не съм я запазила в любими. През фейсбук я видях онзи ден, сега не виждам никакъв такъв продукт.
Ако се е изчерпал артикула онлайн така става. Аз така следих един бебешки космонавт. Все ми излизаше на реклама във ФБ, но в един момент и трите размера бяха изчерпани, можех само да видя къде във физически магазин го има. Накрая изтриха артикула от приложението.
На мен ми дава, че е налично.  

Даниела, не мисля, че ще уважат рекламацията, но пробвай...кой знае. Почти всички якета стават така в пералня. Да не говорим за такива  с пух(а някои са много скъпи). Та може да кажат, че е от прането нещо.

Отзив за последната поръчка(и на място купих 2 балаклави и още нещо...забравих, ок са)
Скрит текст:
Шапката не е нищо особено, но е симпатична. Исках просто по-тънка шапка в някакъв такъв цвят.
Панталонът е готин, доста време беше изчерпан. Днес даже го носих-плътен и мек е. Поръчала съм сега и блуза към него(не тази на снимката, по-като суитчър изглежда), дано не ми е голяма....че техните блузи/пуловери все ми висят.

# 166
  • на пистата
В нашия магазин има на 45лв това палто.Ако някой иска Simple Smile

# 167
Някой купувал ли е детско ски яке? Непромокаеми ли са наистина? В описанието не пише.

# 168
  • Асеновград
Някой купувал ли е детско ски яке? Непромокаеми ли са наистина? В описанието не пише.
Преди месец , купих две детски якета. Едното вече се носи, с него засега няма проблем. Второто по дебело, още на първо пране се разши качулката по шевовете, оправих ги на ръка, не ми се занимаваше с връщане.  За ниската цена качество толкова. Относно дали са непромокаеми, дебелото не мисля,че е поне плата не изглежда непромокаем. Може и да има модели които са.

# 169

Някой да е взимал този календар, да знае какво съдържа ?

# 170
Скрит текст:

Някой да е взимал този календар, да знае какво съдържа ?
puppylover, не съм купувала или виждала календара, но това пише в полския сайт: "Комплект изненада с коли и карта. Съдържа 14 елемента"

# 171
И аз не съм взимала, но в Гугъл попаднах на следната снимка.
Скрит текст:
На БГ сайта се вижда снимка с отворено прозорче. Изглежда като да е същото съдържание.
Скрит текст:

# 172
Благодаря ви !
Изглежда интересно за тия пари , да се забавлява детето

# 173
Здравейте, може ли да ми съдействате да намеря горното към този панталон.
От долу ми предлага само обувките

https://www.sinsay.com/bg/bg//3374x-08m?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share

# 174
Здравейте, може ли да ми съдействате да намеря горното към този панталон.
От долу ми предлага само обувките

https://www.sinsay.com/bg/bg//3374x-08m?utm_source=app_sharing&u … ign=product_share

Би трябвало да е това https://www.sinsay.com/bg/bg/pulover-s-kachulka-3367x-08m

# 175
Благодаря, __MIMA__
Този цвят за мое съжаление е изчерпан Sad

# 176
Здравейте, някой дали е поръчвал от този тип пуловери ? Как ви се струва материята?

# 177
По принцип пазарувам предимно от сайта, но днес във физическия магазин в Бургас ми направи лошо впечатление. Един пуловер загледах, някои бройки бяха с фабричната цена или както се казва от 19,90, на други бройки бяха лепнали отгоре 24,90. Попитах и те казаха, че залепената е новата актуална цена Grinning и много се подразних и не го взех.. Явно и те имат лоши практики.

# 178
И в Бершка е същото. Налепени няколко етикета - бял, оранжев, червен и се чудиш колко струва…

# 179
А дали си отговарят размерите ?

Общи условия

Активация на акаунт