"Много мина, мъничко остана.Скоро ОктомвриЙче ще гушка мама!" 🤱❤️

• 35 640
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
Много благодаря, записах се за втора ФМ ,за да ми олекне малко.

# 166
Здравейте от мен дами! Аз постъпих вече в болницата за планово секцио утре 😊. В момемта съм на запис на тонове, гледахо го на ехограф, доктора каза, че се очартава голямо бебчето. Сега сме на процедури дет се вика 😄. А със сигурност по късно след еуфорията ще ме хване шубето 😬. Обаче евала много готино отношение от всички, а с акошерката се знаем от предния път, супер позитивна и забавна жена. Ами за сега това, чакаме дълга неспокойна нощ /в добрия смисъл/.

# 167
Вили, стискам палци всичко да мине по план утре, ще чакаме да се похвалиш.
Честити да са новите бебчета в темата, да растат здрави и щастливи.

# 168
Вили, успех и все така позитивно настроение, ще става още по-приятно!🍀 Чакаме хубавата вест! 😊

Октомври се преполови, не останаха много нови новини, май. 😋

# 169
Благодаря ви 😘😜! Непременно ще ви информирам 😁!
Успех пожелавам и аз на останалите чакащи щастливия момент!
Ние всъщност колко останахме 🤔. До колкото помня има още с планово секцио.

# 170
Благодаря ви 😘😜! Непременно ще ви информирам 😁!
Успех пожелавам и аз на останалите чакащи щастливия момент!
Ние всъщност колко останахме 🤔. До колкото помня има още с планово секцио.
Успех Вили! Бъди спокойна, утре ще гушкаш щастие в ръцете си!

# 171
  • София
Успех, Вили! Чакаме хубави новини Heart
Има има още чакащи, аз си влача корема..и съм в тоя гаден период дето все някой звъни или пише с въпрос - има ли нещо? роди ли? Колко още остана? Dizzy Face
Ако бях избрала секцио, както всички жени около мен ме съветваха, досега щяхме да сме вкъщи сигурно, ама исках да си избере само датата и се моля да тръгне естествено поне без пренасяне Confounded

# 172
Успех и от мен на всички НЕродили все още 🍀 Да мине леко! ❤️
Ехх, все едно бе вчера като чакахме първа ФМ и БХС, а сега повечето бебчета даже са и на бял свят 🥰, да не говорим, че едната част се появиха още през Септември 🤭
А Бобче вече мина и 40 дни 🫣
Бебе 🦄 е тя, явно спокойствието ми през бременността е дало ефект 😄
Не плаче, спокойна е, усмихната както винаги ☺️ Пу пу 🧿
Аз нямам с какво да се похваля, освен че от средата на седмицата е изцяло на АМ.Мечтаех си как ще кърмя до 1 г, или поне до 6 м..После установих, че съм с плоски зърна..Пробвах с протектори, ама не стана.От там пък малката засукваше плитко и просто беше трагедия..Продължих с помпата (моя верен приятел 😄) викам си айде, ще се изцеждам и ще давам от шише, какво толкова...Да ама не..От както сме си вкъщи кърмата ми с всеки изминал ден намаляваше и намаляваше, докато окончателно ми писна и се примирих.От както съм родила положих неимуверни усилия, но явно така е трябвало да стане.Важното е, да е здрава, дадох ѝ поне най-хубавата част от кърмата (с това се успокоявам) ...Хубавата част на Ам е, че ни отпадна нощтното хранене, и вече 3-ти ден успявам да поспя вече 😂 Та това е покрай нас общо взето.

# 173
Успех, Вили, ще чакаме да се похвалиш утре с твоето слънце!

Mereyhristowa, наистина сигурно така е трябвало да стане. С консултант видя ли се?
И аз си казвах, че нищо не е на всяка цена по отношение на раждането и на кърменето. Но и на мен това кърмене ми разказа играта и ме афектира. За сега да не се урочасам са ок нещата, но до тук всеки етап борба, а не знам защо така го взех присърце.
Аз съм бебе на АМ изцяло, майка ми и коластра не е имала. Та оживели сме на АМ през 90тте и с безпроблемно здраве до сега Joy
Хубаво е, че го приемаш позитивно и не се напрягаш, малката ще го усети иначе.

Сили и на останалите момичета, които още чакат. Аз днес за пръв път оставих мъника на таткото и излязох сама, до сега все тримата сме излизали. Беше ми странно без коремчето и носталгично Blush Минаха 9 месеца като миг, а от сега времето ще тече още по-бързо май Grinning

# 174
Привет, момичета! Ние с Калина сме добре, храни се, спинка - бебешки работи😄 Нощем се буди два пъти - към 3 и към 6. Почнаха ни коликите, но не е нещо кой знае какво, дано и така да си остане.
В неделя ще направим един месец на бял свят🤩 На родилите мами - ще правите ли погача на бебето и дали сте запознати какво е специфичното? Аз четох в интернет да се обогатя малко😂

# 175
  • София
Привет, момичета! Ние с Калина сме добре, храни се, спинка - бебешки работи😄 Нощем се буди два пъти - към 3 и към 6. Почнаха ни коликите, но не е нещо кой знае какво, дано и така да си остане.
В неделя ще направим един месец на бял свят🤩 На родилите мами - ще правите ли погача на бебето и дали сте запознати какво е специфичното? Аз четох в интернет да се обогатя малко😂

Погачата е прекрасен обред, това е първото официално представяне на новия живот пред рода и света Simple Smile
Прави се на 40 ден от раждането и тогава можеш да минеш и през църквата. Чете се специална молитва на родилката и детето, и се назовава името му в храма като първо представяне пред Бог.
Светският празник пък е свързан с покана само към жени (майки, баби, сестри, близки твои жени), меси се погача, която се разчупва над теб и бебето. Доколкото помня се ядат и пият само сладки неща на този празник и идеята е всички тези близки жени да му пожелаят и да го орисат с хубави думи, да го видят и да му сладък пътя напред. Много хубав празник е първата погача за начало на живота на детето в този свят Heart

# 176
Здравейте! Както обещах, минах си по пътя роди ни се нашето момче Мирослав 😊💙💙💙 3420 кг., 52 см.
Пожелавам и на останалите мами още веднъж, леко раждане и щастие в ръцете.

# 177
Здравейте! Както обещах, минах си по пътя роди ни се нашето момче Мирослав 😊💙💙💙 3420 кг., 52 см.
Пожелавам и на останалите мами още веднъж, леко раждане и щастие в ръцете.

Честит Мирослав! Heart
Да ви е много здрав и щастлив!

# 178
Честита радост на цялото семейство, Вили! Да е благословен Мирослав, а ти да се възстановиш максимално бързо!

# 179
Честито, Вили! Баткото много ще се радва сигурно Blush Бъдете здрави и бързо възстановяване !

Общи условия

Активация на акаунт