🎁Абонаментни кутии в България - Тема 29

• 71 765
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
PS: Някакво "Стягащо масло за лице" ще има (вижда се от клипчето във ФБ профила им), някой знае ли какво би могло да бъде?
На Monuskin е.  Да си призная заради него поръчах, защото много ми допадат техните продукти.
Утре и Кибрит, и Goodbox идват 🤩 Хайде, че не се издържа - от миналата година не съм отваряла кутийка 🤣 (не, че за Коледа не заредих с 4 /ЧЕТИРИ/ от чужбина).

# 601
О, ура! Аз пък никога не съм ползвала нещо тяхно, значи - нещо ново ("нещо старо, нещо синьо - за късмет", както се казваше в една книга Heart ) Благодаря за отговора, jas.min!

# 602
  • В морето
PS: Някакво "Стягащо масло за лице" ще има (вижда се от клипчето във ФБ профила им), някой знае ли какво би могло да бъде?
На Monuskin е.  Да си призная заради него поръчах, защото много ми допадат техните продукти.
Утре и Кибрит, и Goodbox идват 🤩 Хайде, че не се издържа - от миналата година не съм отваряла кутийка 🤣 (не, че за Коледа не заредих с 4 /ЧЕТИРИ/ от чужбина).

Моля, дайте някой линк за интересни кутии от чужбина, които доставят в БГ Wink. Благодаря!

# 603

Моля, дайте някой линк за интересни кутии от чужбина, които доставят в БГ Wink. Благодаря!
аз се сещам за cult beauty,  онзи ден пуснаха 2 нови кутии, но едната свърши, но може да ги следите

# 604
Някой взе ли вече Кибрит, аз нямам за днес до офис на Еконт.

# 605
  • София
Разкритите продукти от Bellebox ,
Чудя се да поръчам, надявам се с тази кутия да опитат да оправят последствията от миналата , но предполагаемо ги планират от по - отдавна и се съмнявам.

# 606
Да, моята дойде със Спиди. Ето я (дали се вижда):

Опитах олиото Monuskin - сигурно добре ще се държи на лицето, защото попи хубаво и изглади кожата на ръцете, ала не ми харесва ароматът - остър и прекалено силен ми се струва, представях си го някак по-тънък, по-благ...

Другите неща тепърва ще тествам. А февруари ще има "грижа за най-нежната зона от Symbiosis Skincare"" на стойност 180 лв, това пише.

# 607
Здравейте 😊
И аз си взех кутийката Кибрит преди малко и се опитвам да изстискам нещо от крема за устни, но дори и след 4-5 минути натискане все още не излиза нищо. Някой има ли същия проблем?

# 608
Да не е замръзнал? Нека остане малко на стайна темп.

# 609
Здравейте 😊
И аз си взех кутийката Кибрит преди малко и се опитвам да изстискам нещо от крема за устни, но дори и след 4-5 минути натискане все още не излиза нищо. Някой има ли същия проблем?

И при мен беше така преди малко, не се отказвайте, ще се появи : )))

PS: Аз малко със смесени чувства - кремчето е приятно на вид, с телесен цвят, нанасям с потупване и - аха да попие, изведнъж някак се втечнява и понеже не знам какво точно да правя в този момент, спирам с потупванията, след малко - усещам го като да е попил, докосвам пак и като да започва да се свлича, да се отнема от устните, и при вас ли е така?

Poli__D, успяхте ли? (трябва да се изпомпи първо въздухът, за да започне да излиза от продукта)

PPS: Обаче ето сега вече е добре, сигурно съм нанесла повече, отколкото трябва

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 13:21 от CassCassius

# 610
Да, моята дойде със Спиди. Ето я (дали се вижда):

Опитах олиото Monuskin - сигурно добре ще се държи на лицето, защото попи хубаво и изглади кожата на ръцете, ала не ми харесва ароматът - остър и прекалено силен ми се струва, представях си го някак по-тънък, по-благ...

Другите неща тепърва ще тествам. А февруари ще има "грижа за най-нежната зона от Symbiosis Skincare"" на стойност 180 лв, това пише.
падовете на мия са страхотни, много яко , че пак са ги пуснали. Ползвах ги от преди и много добре почистват. Май неразкритите неща повече ми харесват ..... Интересно ми е какво ще има фебруари, дали ще има някаква специална. Миналата година нямаше

# 611
Кутията е супер! Heart Eyes

# 612
Този път Кибрит е по-добър от GoodBox-a

# 613
Скрит текст:
Здравейте 😊

И при мен беше така преди малко, не се отказвайте, ще се появи : )))

PS: Аз малко със смесени чувства - кремчето е приятно на вид, с телесен цвят, нанасям с потупване и - аха да попие, изведнъж някак се втечнява и понеже не знам какво точно да правя в този момент, спирам с потупванията, след малко - усещам го като да е попил, докосвам пак и като да започва да се свлича, да се отнема от устните, и при вас ли е така?  

Poli__D, успяхте ли? (трябва да се изпомпи първо въздухът, за да започне да излиза от продукта)

PPS: Обаче ето сега вече е добре, сигурно съм нанесла повече, отколкото трябва

Да, оставих го обърнат за известно време и след още малко помпане излезна продукт Grinning И аз очаквах да е по-скоро плътен и мазен крем, но след като го нанеса и при мен се втечнява. По-късно ще пробвам отново с по-малко количество.

# 614
Здравейте и от мен!
Този месец получих първата ди абонаментна кутия от Bellebox.
Винаги съм избягвала тези кутии, защото имам чувствителна и склонна към акне кожа и не бих искала да правя експерименти с нея.
В тази кутия ме привлече спиралата на ABH и червилото. За гъбките не знам какво да кажа😂
В следващата кутия може би с нетърпение чакам ружа на Huda beauty. От останалите продукти ще прочета да видя кое ще е безопасно да ползвам.
Попринцип съм ок да изпорбвам гримове и продукти за коса, но този термо спрей може би ще го подаря, защото просто моята коса не се разбира със спрей продукти.
За измивния продукт също съм в чуденка.
Като цяло ще видя няколко месеца ок ли съм, и ако не съм доволна ще го спра.

Общи условия

Активация на акаунт