Втора бледа черта на теста за бременност

• 129 976
  • 2 482
  •   1
Отговори
# 2 445
Здравейте,искам отговор на въпроса дали съм бременна?Така принципно М трябва да ми дойде тази седмица на 19-20-ти,но с приятелят ми решихме да направя тест,днес и това е теста,знам,че е рано,но като цяло този месец в началото,когато правихме опити ми беше силна овулацията..и та възможно ли е да стане толкова бързо? Знам че трябва да се изчака 7дни закъснение,но..🫣.

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 00:06 от Tsvetelinka

# 2 446
Здравейте,искам отговор на въпроса дали съм бременна?Така принципно М трябва да ми дойде тази седмица на 19-20-ти,но с приятелят му решихме да направя тест,днес и това е теста,знам,че е рано,но като цяло този месец в началото,когато правихме опити ми беше силна овулацията..и та възможно ли е да стане толкова бързо? Знам че трябва да се изчака 7дни закъснение,но..🫣.

За мен е положителен.

# 2 447
На мен нещо не ми изглеждат както трябва чертите на този тест...след колко време се появи втората черта

# 2 448
На мен нещо не ми изглеждат както трябва чертите на този тест...след колко време се появи втората черта

След 5-тата минута

# 2 449
  • Телиш/Плевен
Tsvetelinka, прилича на положителен, но по-добре повтори, защото контролната черта изглежда малко странно.
Да, възможно е жена да зачене бързо. Не е нужно да се чака закъснение от седем дни, един е напълно достатъчен.

# 2 450
  • Sofia

След 5-тата минута

Или пък утре с мен на кръвен. Иначе тестовата и на мен ми изглежда положителен

# 2 451
  • София
Отговор на въпроса дали си бременна никой тук не може да ти каже.

Кръвен тест директно.

# 2 452
Какво е силна овулация? Има ли слаба?

# 2 453
Какво е силна овулация? Има ли слаба?
Според това приложение на 5ти ми е силна,точното време уж,не знам колко е вярно,не съм правила ленти за овулацията,а на 2рата снимка пише че е нисък шанс  

# 2 454
Няма силна и слаба овулация, овулацията е една и след нея яйцеклетката живее 24 часа. Но сперматозоидите живеят до 5 дни в репродуктивния тракт на жената, затова полов акт до 5 дни преди овулация може да доведе до бременност, а денят преди овулация е най-плодовит. Приложението не показва силна овулация, а доколко е плодовит даден ден. Но пък ако само повече календар се определя, не е много точно

# 2 455
  • Sofia
Момичета тестовете sure check  от какви нива на хормоните отчитат положителен резултат?
Като се събудих направих един и чертата е толкова незабележимо бледа, че загубих надежда. За всеки случай към 12 ще отида да пусна и кръвен (48 часа след 1вата бета), но сякаш доста избледня (предните тестове бяха на Folium
Прикачвам снимка и на днешния тест

# 2 456
  • Телиш/Плевен
Момичета тестовете sure check  от какви нива на хормоните отчитат положителен резултат?
В листовката би трябвало да пише. Ако не се лъжа, 25 беше стойността. Стискам палци за кръвния тест. Heart

# 2 457
  • Sofia
В листовката би трябвало да пише. Ако не се лъжа, 25 беше стойността. Стискам палци за кръвния тест. Heart
Ако отчита от 25 явно има поне малко покачване понеже преди 2 дена нивата бяха 23.45, но като гледам колко е бледа чертичката, на дали е достатъчно покачено, че да е нормално развиваща се бременност. Дано лаболаторните резултати покажат по-забележимо покачване, че ми се реве вече. Благодаря много.

# 2 458
  • Sofia
Като се събудих направих един и чертата е толкова незабележимо бледа, че загубих надежда. За всеки случай към 12 ще отида да пусна и кръвен (48 часа след 1вата бета), но сякаш доста избледня (предните тестове бяха на Folium
Прикачвам снимка и на днешния тест

Положителен е. Такива са си шуър чек..

# 2 459
Чхг в кръвта не е равно на чхг в урината. Ако резултата ти е 50, какъвто би трябвало да бъде, чертата изглежда точно така. Дори на 100 и нещо също е още много бледа

Общи условия

Активация на акаунт