Осмокласници - 2023/2024 - Тема 2

• 63 053
  • 919
  •   1
Отговори
# 720
По ИИ, ФВС, ТП и Музика, не ги броим шестиците. Не ги подценяваме. Винаги са било лекота за нея.

# 721
Боже, колко се радвам, че са ни се разминали подобни идиотии! Нито станове, нито чертежи, по изобразително им беше авторът на "Кало змеят" - страшен пич. Абе да чукна на дърво до 7 клас не си е губила времето по този начин.
Само имахме Коледен базар с благотворителна цел, и трябваше да се правя на добра майка със сладки, кексове и прочие.

# 722
  • Пловдив
Някой набор днес да е дебнал drop- а на Александър Спейд !?
То кодове,то зарибявки в Инстаграм... Признавам му маркетинга на този пич!!!
Вече имат поръчани две сиви худита и са щастливи.
За баткото това е второ худи на марката.
Sunglasses

# 723
Какво е худи?

# 724
  • Пловдив
Le Vert

У вас тийновете как казват на тази дреха!?

# 725
  • София
Аз много й помагах по БЕЛ, до 7 клас включително. Учител съм по БЕЛ, прогимназиален и гимназиален етап. Не съм й писала домашни, но много й обяснявах, изпитвах я и като цяло се занимавах сериозно с нея. Сега в 8 клас ме няма за нищо. "Какво разбираш ти от древногръцка литература, нали не преподаваш на 8-ми клас!", цитирам. Напълно ме е освободила от отговорност, едно есе не съм видяла написано от нея, не ми дава да ги проверя. Нито по БЕЛ, нито по философия. И оценките са 5-ци по БЕЛ. По математика има по-остра нужда от помощ, не от мен, аз не разбирам от математика, но и там отказва. По всичко държи да се оправя сама. Имам ли избор, оставила съм я и само наблюдавам дали или кога ще се наложи да се намеся.

# 726
Le Vert

Как успявате да поръчате? Аз исках да взема за изненада и вечно са Sold out малките размери.

# 727
Добре, че детето ми не се интересува от такива неща.
Погледнах тези худита, ами  няма да му купя със сигурност.

# 728
Le Vert

То тинейджър е само каката (малкият става на 7 другата неделя), но трябва да я попитам. Освен да поръчам спортни обувки, никога не съм се занимавал с облеклото на децата.

# 729
  • Пловдив
Bibibon,
Трудно. Но вчера случайно проверих след като те и двамата се бяха изнервили и отказали след като бяха вкарвали кодове от ИГ и точно от сивия цвят,който искаха,имаше S и M.
Titina,
Моите рядко искат нещо толкова много. Особено баткото. Осмокласничката е по-суетна и пО се увлича по марки. Затова с удоволствие вчера ги зарадвах...Heart Eyes
Аз помислих,че ще ме попитате какво е "дроп"...това е думата,която научих от тях последните 6 месеца до година Joy

# 730
Ясно, аз ще продължавам да дебна за XS. Моята е много дребна.

# 731
Аз помислих,че ще ме попитате какво е "дроп"...това е думата,която научих от тях последните 6 месеца до година Joy
С какво е известен този Александър?
Аз за него попитах у дома. Нямаше представа какъв е и за какво се бори.
Всички худита (наскоро разбрах, че на блузите с качулки им се казва така), които съм взимала досега, ги носи само у дома. По-лошото е, че вече сменя стила към по-неспортни дрехи (то само по себе си това не е лошо), но с тях си извежда кучето. То вярно, че кучето много обича с елегантно облечени хора наоколо  да си върти опашката, но е малко прекалено и в гората да се ходи с рокли и поли.

Последна редакция: нд, 21 яну 2024, 12:18 от рони

# 732
Всеки е на различна фаза на себеизразяване в пубертета. Завиждам, че вече сте преминали в елегантна фаза, надявам се и аз да го доживея един ден.
По-скоро това е контрапункт на повсеместната чалга визия-пъпчета, кропчета, зализани с преса коси , нацупени устнички, като от калъп.

# 733
На тази възраст е нормално да се влияят от себеподобните и да си търсят вписване. Худитата са практични и удобни дрехи и според мен изглеждат добре. Доколкото все пак е в момчешко училище,  нуждата да впечатляват и да се конкурират с външен вид не е на дневен ред. Може би при моята е влияние от някои от учителките им.  Освен че са много качествени в преподаването, са и с много добро чувство за естетика. През следващата учебна година вече ще бъдат в една смяна с големите ученици, а не с прогимназистите, и ще видя как и дали това ще се отрази.

# 734
  • ВАРНА
Вкъщи името на Александър Спейд се завъртя покрай решение на училището да вкарат худита и анораци към униформата. Няма да са неговите модели, но цените, които ни предложиха, са в тази посока Simple Smile

По философския казус у нас. Оценката е 5 и се дължи на недочитане на част от условията на заданието (липсват аргументи за два от въпросите и не е спазен минималният брой думи). Повече от нормално за първи опит. Няма никаква драма.
Надявам се само да не ме амбицират и за следващото подобно домашно да се наложи да намеря учител, който да го напише не за 6, а за 7 Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 яну 2024, 13:11 от прасунчо

Общи условия

Активация на акаунт