Модни консултации - 74

• 85 053
  • 842
  •   1
Отговори
# 15
Носят ми се рокли, високи тънки токчета, кожа и златни бижута. Носят ми се нови парфюми.
Купих си много елегантно кожено палто, от норки с яка от лисица, сив кашмирен пуловер и 4 нови кожени якета. Има един куп палта, но тази година ми се носи и кожено.

Аня, тази рокля е разкошна! Откъде е, ако не е тайна?

# 16
  • Най-красивата страна
Носи ми се червено,сиво,синьо ,бяло,екрю.
Купих си бяло палто и тъмносиньо пухено яке ,имам черно кожено яке до коленете с яка от лисица и един черен кожен елек -също до коленете,които ще нося и тази година.
Боти-черни с токчета.
Бижута-нося само златни постоянно,без значение от сезона.
Парфюми-ползвам едни и същи,които са ми любими и не искам да ги сменям.
Сега разглеждам тениски с дълъг ръкав,поло и пуловери.
Искам  някакъв панталон-черен

# 17
Babri, за жалост - нямам представа. Попаднах на снимката и толкова много ми хареса, че я търсех, но не успях да открия.

# 18
# 19
  • София/Севлиево
Е,като цвят поне знам какво искам-бордо,шоколад, горчица,маслено зелено и нави.Евентуално нещо в бяло и сребърно...

# 20
# 21
  • Варна
Носи ми се още лятно, ама нейсе няма как вече захладня.
Ходя още с чехли и тениски така ще е докато мога.

Иначе тази есен съм на особена вълна.
Носи ми се деним! Купих си жестоки дънки на Колинс, стил 90’s.
Та нося си тях от няколко дни с дънковите якета+тениски. Есента ми е любим сезон за ризи основно.
Ей това са ми дънките, съжалявам, че не взех още един чифт в друг цвят, Колинс бяха хубава марка през тинейджърските ми години! 😃
.

# 22
  • София
Носят ми се разкроени дънки с висока талия и обувки с масивен ток, които си купих лятото.
Къса вълнена права пола, овърсайз бяла риза, които също успях да набавя.
Най-странното е, че се оглеждам за конячени/нюд боти с ресни, лееееко каубойски, които преди не съм харесвала изобщо.

# 23
Носи ми се кожа, тъмно червено червило, кубинки със сатенени поли, меки пуловери, ризи и блузи с дълъг ръкав и голо рамо.
И да съм си направила косата, лек грим и малко блясък в погледа.

# 24
Носят ми се боти на ток, може и по-дебел. Не съм вече в онзи офис с под от дъб на милион години и можем да носим токчета Heart Eyes

Аня, преди да поръчаш от Лили Силк моят съвет е добре да обърнеш внимание на размерите. При мен на панталоните не уцелват - 34 понякога стяга в седнало положение, а 36 е широк. Както и на някои блузи ръкавите са им прекалено дълги, докато на други всичко в същия номер "заспива" перфектно. Рокли обаче още не съм вземала. На мен ми бяха пратили етикет за връщане, на моя приятелка - не и заплати връщането.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 20:12 от Анонимен

# 25
Носят ми се flare дънки с висока талия, поли с дантелени чорапогащници, корсети, топове с буфан ръкави и сърцевидно деколте, пуловери с гол гръб, червено и цикламено червило, дълги нокти, високи ботуши и дори карго панталони с кецове и къси топове с вериги и чоукър. Тази година експериментирам и дори кецове вече имам доста. Но лоуфъри и биркенсток само си остават червена зона Grinning

# 26
Нали споменах, че съм пощуряла по сивото. Поръчах си днес едно сиво палто, вълнено.
Доста ми е странно, но ще го пробвам като пристигне и тогава ще решавам.
Имам и два сиви панталона от миналата година, така и не ги обух.

# 27
Носи ми се черно,кожени якета и дънки!

# 28
  • Някъде по Дунава
Здравейте. В сайта на Мохито видях кожено яке от естествена кожа. Имате ли впечатления за качеството?
https://www.mohito.com/bg/bg/yake-baykar-7253w-99x

# 29
  • Mediterraneo
Аз като за начало искам най- после лятото да отстъпи. Продължава да е 30 градуса през деня, не се диша. Искам да си нося шаловете и жилетките вече.
Носи ми се червено, влюбих се в едно червено сако, сънувах го. И дълго яке си харесах. Тъпото е, че тук няма студове за такива якета и само ще събира прах Sad

Общи условия

Активация на акаунт