Звездни Компромати - Oктомври'23

• 284 579
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 120
  • гр.Пловдив

Харесвам я Джулия ,има каталожна красота,тип нашата Алекс Богданска ,приляга на всичко както се казва и за толкова години не е мръднала ..ааа и La vie est belle много харесвам ,на който тя е рекламно лице от 2012г ,трети по продажби в света и номер 1 в Европа парфюм Purple Heart

# 121
Яневата и наследник не живеят ли в Дубай? Явно идват тук само да разцъкат парцалки и да тръшнат 40-50к за бърдей парти, че в Дубай, няма кого да впечатлят.
Ко не си стоят мирно на д-тата?! Крал си, крал си, ми иди някъде, харчи си парите и си гледай живота. Ма нееееее, трябва да се покажем, да ни видят всички, да ни завиждат, то иначе нема ник'ъв смисъл от тия пари!!!

Онзи дето го разстреляха в ЮАР заедно с жената и персонала и той така. Уж, отишъл в ЮАР да се покрие, ма сърце юнашко не трае, по инстаграма на жена му става ясно, че са били през месец в София да демонстрират Имане.

Кои от известните българи живеят или имат имоти в Дубай?
Сещам се за Ивайла Бакалова и любовницата на ББ. Миглена Каканашева и тя там се подвизава в амплоа на дубайска версия на Кобилкина, демек станала е женско гуру.

# 122
Борислава Йовчева май я преместиха от Дубай в Турция.

# 123
  • Sofia
Снощният певец Мартин е бивш зет на актрисата Албена Чакърова/Роси от “Неочаквана ваканция”/,май са набори 😄

# 124
Снощният певец Мартин е бивш зет на актрисата Албена Чакърова/Роси от “Неочаквана ваканция”/,май са набори 😄

Аз по-горе възкликнах на тоя момент. Зет и тъща набори.

# 125
  • Sofia
Проверих…набори  са ,родени ‘67год.
Той утре има рд,тя на 6-ти 🎂

# 126
Той изглежда добре, когато мълчи и се усмихва само.

# 127
Самочувствие не му липсва никак. Статист в Холивуд бил преди години.

# 128
  • Бургас
Дайте една фотка на този участник!

# 129
Дайте една фотка на този участник!

преди
Скрит текст:

от снощи
https://glasat.btv.bg/sezon-10/otbor-miro/martin-aleksandrov-i-s … rted-a-joke.html#

# 130
  • София
Сестрите Хилтън
Скрит текст:
Парис Джаксън
Скрит текст:
Кейт Бланшет
Скрит текст:
Робърт Дауни Дж.
Скрит текст:
Сара Сампайо
Скрит текст:
Роузи се усмихва.
Скрит текст:

с Даутцен Крус
Тина Кунаки
Скрит текст:
Амбър Валета
Скрит текст:
Джаред Лето
Скрит текст:

# 131
Сега ще ме убиете с камъни, образно казано, но...любимката Ирина Шейк никак не ми харесва. Има вид на озадачена скумрия, изглежда ми мръсна и нечистоплътна някак. Само тялото ѝ е хубаво, но празния поглед и квадратната челюст са ми далеч от красиви.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 16:11 от *Сладкодъвка*

# 132
Роузи сякаш не остарява, за разлика от Даутцен Крус, която ми се струва променена в лице.

# 133

О, да, този беше със София Джамджиева, не ми прави добро впечатление като човек, малко дете има от нея, нещо ми се върти, че не беше много стабилен като баща. Като кандидат-певец май обиколи всичките музикални формати. Те май участниците обикновено не да безизвестни, че да се обръща журито само на гласа.

# 134
  • София
Сега ще не убиете с камъни, образно казано, но...любимката Ирина Шейк никак не ми харесва. Има вид на озадачена скумрия, изглежда ми мръсна и нечистоплътна някак. Само тялото ѝ е хубаво, но празния поглед и квадратната челюст са ми далеч от красиви.

И аз така...😩

Общи условия

Активация на акаунт