Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на PDF книгата с рецепти?
Какви са препоръките за хранене на децата и какви са опита на други родители във връзка с това?
Какви са препоръките за сън на децата и какви са опита на други родители в тази област?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на PDF книгата с рецепти?
-
Какви са препоръките за хранене на децата и какви са опита на други родители във връзка с това?
Има различни препоръки за хранене на деца, като някои родители предлагат разнообразни комбинации от храни като боб, ориз и картофи в едно ястие, докато други предпочитат да ги редуват. Опитът на други родители включва обучение на децата да показват неща с различен успех и притеснения относно различни симптоми след ваксинация.
-
Какви са препоръките за сън на децата и какви са опита на други родители в тази област?
-
Какви са реакциите на децата след ваксинация и какви са преживяванията на други родители в тази област?
-
Колко сън е необходим на 13-месечно дете?

И дано не се повтаря!
Аз като възрастен бих се задавила, камо ли дете без кътници. Много са опасни.
.И Ади обича да се плацика, плицка, или там,както се казва, но за мен вече е голяма за корито/вана.Или не чак толкова,но ми е хамалогия да го вадя, мия и така ,за наше улеснение го мисля.