С какво ви дразнят мъжете /тема №13/

• 39 437
  • 471
  •   1
Отговори
# 255
  • Mediterraneo
Всъщност изобщо не беше необходимо да се обясняваш заради на пчеличката фиксациите кое дете кога го вземат от градина.

# 256
  • волно калдъръмче
Ох, то да бяха само тези фиксации. На мен ми направи впечатление лошото съотношение стрес - заплата, в което ЕВЕНТУАЛНО стресът би взел превес и нямало да си заслужава. Тя си е преценила, че може да го понесе, ама тука й нашокаха канчето. Ако половинката е балканец, нормално да не иска стрес след работа, а ракия салата, диван и дистанционно. Ама като е правил семейство и деца, да е мислил и за стреса покрай тях.

# 257
  • София
Айде започнаха се фиксациите за балканците и ракията

# 258
  • волно калдъръмче
Айде започнаха се фиксациите за балканците и ракията
Като ще се фиксираме, нека поне да е в "положителното" - салата, рикия, а от труд само гърбав ставаш. За добро го мисли мъжо, викаш.

# 259
  • София
Гледам по филмите как небалканците си държат една гарафа отгоре, но сигурно е само за красота.
Наскоро ме изкефи как Джуди Денч като М. си сипа и го гаврътна наведнъж, с такива подчинени като Бонд не е лесно.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 14:48 от Cuckoo

# 260
Според мен не желае да дава наклон за работата точно защото не му се занимава с допълнителните задачи и битовизми, които трябва да покрие или защото знае, че ще трябва да вечеря половин час по-късно. Така ще има право да мрънка след време като ти каже, че си взела решението сама и той не се е съгласявал.
Но това съм аз и съм песимистичен човек, може просто да ти дава свобода да прецениш сама и да не иска да ти оказва влияние.

# 261
  • волно калдъръмче
Гледам по филмите как небалканците си държат една гарафа отгоре, но сигурно е само за красота.
Наскоро ме изкефи как Джуди Денч като М. си сипа и го гаврътна наведнъж, с такива подчинени като Бонд не е лесно.
А видя ли приглушената светлина, маняшкия интериор и домашната прислужница?

# 262
  • София
Дървените философи. Много отблъскващо качество ми е. При жените също, но при мъжете ми е много анти.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 10:52 от milenaka

# 263
Ей сега ми вдигна кръвното. Почна се оттам, че детето за пореден път е болно и педиатърката ми спомена, да обмисля идеята да отидем на санаториум. ММ контра, ама лекарствата да сменим, ама нам' си какво, нямало смисъл сега. Викам теб не те карам да идваш, ще отида с детето и с майка . Ама къде сме щели да спим, кое колко ще струвало. Обясних му че хората казват, че не са много добри условията за настаняване в санаториума, че ходят в къщи за гости и т.н. мълчание. Можело, казва можело да отидем на планина август месец.... И го почнах сега за почивните дни през май месец, защото и за тогава нищо не каза, а вече бях повдигала темата. Той иска да отидем на село ( откакто се помня всеки Великден и всеки Гергьовден сме все на село), а сега и се падат доста дни и му казах, че аз седмица няма да изкарам на селото му. Как съм си го била представяла тогава ме пита. Казвам , че нито ми е казвал кои дни иска да сме там, че вече съм споменала, аз какво искам ...искам да пътуваме, да се разхождаме, пъпа му хвърлен в къщи..   изпокарахме се. Аз казах, че няма да му се моля да пътуваме заедно като не иска да пътуваме, аз пък отказвам да отида на село и всеки каквото го устройва да прави.

# 264
Теди, не отстъпвай, здравето на детето трябва да ви е приоритет.
Наистина много помага ходенето на някои места, не знам дали от въздух, или климат, но помага.
Иди ти сама с детето, ако трябва, той губи от това, че няма да прекара това време с него.

# 265
Не може да се прави винаги каквото иска единия. Няма много варианти. Или се редувате - веднъж той избира, веднъж ти, и той идва без мрънкане и саботажи,  или всеки отделно според интересите.

# 266
  • София
Затова не харесвам мъже, които не са от София. Описаното е рекурентен проблем. Всяка Коледа, Великден се влачат на майната си и вместо да си починеш по празниците, целият катун се гаврънка, после пери, чисти. Някои искат жените им да им помагат и с работата на село. Кошмар.

# 267
Педиатърката не просто трябва да споменава, а да го назначи.
Санаториалното и климатолечението са част от рехабилитационната медицина. Огромна медицинска специалност, която покрива всички възрасти, всички аспекти на здравето, всички заболявания, в т.ч. функционалните нарушения. Занимава се с комплексно, допълващо или основно лечение, превенция и профилактика. Можеш да предадеш на неадекватния си съпруг, че това негово опъване вреди на детето, на теб, и на него самия.

# 268
Ще публикувам като анонимна защото ме е срам. Защото си избрах балканец, това едно настрана, ама това което най-много ме дразни е че никога не застава зад мен, никога не усетих гръб на който да се облегна.
Винаги другите хора са му по-важни, аз все съм последна дупка на кавала. За мен ако остане време, ако остане начин, ако останат трохи...Писна ми и днес му казах доста неща, които съм насъбрала с годините. И ми вика вдигна ми кръвното. Ми нека. Развалих му рахата. Много, много ми е обидно, не искам да притеснявам близките. Добре че е тази тема да изохкам.

# 269
Иииии за кво ти е... ?

Общи условия

Активация на акаунт