С какво ви дразнят мъжете /тема №13/

• 39 416
  • 471
  •   1
Отговори
# 300
Ами отношението му е … не знам, приятелско, май така бих го определила. Живеем си малко като съквартиранти. Не мога да кажа, че се държи зле с мен, или пък да ме обижда, и т.н. Но определено не бих казала, че ме кара да се чувствам специална например. Иска ми се понякога, но уви. Смятам, че влязохме в рутина на твърде ранен етап от връзката ни. Аз например все още изпитвам силни чувства към него, не мисля че любовта си отишла (от моя страна), но имам чувството, че при него не е така. Опитвала съм да говоря за това, питала съм защо се държи с мен, като със съквартирантка. Адекватен отговор не съм получила до момента.

# 301
  • София
Така описана ситуацията, как очакваш да се развие връзката ви в бъдеще? А сега, щастлива ли си с него?

# 302
Не знам какво им става на мъжете, наблюдавам наоколо,че са едни такива отпуснати , пасивни , уж искат връзка,уж обичат , а чакат за всичко . Имам приятелка ,която е така с приятеля си , чака да му кажат какво да направи да купи , чака да му дойде настроение за секс, от една година са заедно . Това ме плаши как си мисли ,че ще се появи детето без него ли. Вчера имах разговор с мъж ,който уж има симпатии към мен , до сега нищо не съм разбрала от поведението му. Питах направо какво очаква , това е безкрайно трудно , да буташ и дърпаш , единия да движи връзката . Със сигурност нищо няма да излезе . Забравих да кажа, в началото на брака ми , на мъжа ми му казваха без много лигавщини- т.е. , да не показва любов ,че ще му се кача на главата. Отдавна сме разделени .

# 303
Така описана ситуацията, как очакваш да се развие връзката ви в бъдеще? А сега, щастлива ли си с него?

Ами точно това е главният проблем, не се чувствам окей в тези отношения, и изобщо дори не си представям да съм цял живот с него. А преди сватбата това изобщо не беше така. Наистина не знам какво, как, и кога се обърка само за година… и защо отношенията ни толкова се промениха.

# 304
Да по- трудно ще ти става, да изтърпяваш това пренебрежение, защото за мен е това, не виждам логична причина за това поведение. Какво ги кара да се променят така, нашето внимание , грижа ? В нас ли е грешката или просто са си такъв тип хора. Преди да прекратят връзка по същата причина опитах всичко от говорене , до строго поведение към  него, внимаваше известно време , но и на мен ми омръзва да съм злото в къщи. Не знам какъв е правилния начин.

# 305
Момиче, за какво ти е такъв човек до теб? Сериозно ли искаш да живееш в такъв брак? Да не те уважават и пренебрегват още от самото начало, когато всичко трябва да е цветя и рози. Помисли си много добре и си отговори на себе си. И бъди много честна със себе си. И бъди игурна, че нещата ще стават все по смотани, не виждам шанс да се променят към добро. Тук не е нужно да пишеш нищо повече.
И не бързай да забременяваш от този.

# 306
За година след брак не звучи добре, а колко време бяхте гаджета преди това? Да не би след брака да се е разпуснал и да е решил, че нямаш нужда да те впечатлява и тн., щото видиш ли вече си негова. Правите ли неща заедно, пътувания, разходки, да идете на вечеря/филм?
Признавам си, ако съм аз ще седна да говоря последно и ако няма никаква промяна ще си тръгна. Това е нещото, което аз не мога да търпя - студено и безразлично отношение. Съквартирант/ка мога да си намеря и аз, но аз имам нужда от партньор.

# 307
Звучи, като на човека да е решил, че му е дошло времето да се ожени, ти си му била под ръка, и така...

# 308
Звучи по-зле от това. Звучи като да не я уважава изобщо. Отвратително отношение, на което върха на айсберг е изпълнението за годишнината от сватбата и неотбелязването на рождения ден. И това няма оправдание.

# 309
Познаваме се от 8 години, заедно сме от три, от година сме женени.
И да, точно така звучи и за мен-като да съм му била просто под ръка, защото му е време да се ожени.

# 310
Sunflower29, аз не съм хич романтична, но ми се падна романтичен мъж. Нищо не ми е станало вече над 25 години, че съм чествала важните ни дати. Просто го обичам, за него е важно да ми поднесе цвете, картичка, подарък...
Аз наистина не държа, но няма да ме заболи зъб, да го уважа. И той не обича да ходи на палатка, но се пречупва за няколко дена. Това, което описваш и то първата година, изглежда като умишлено нехайство, след като знае, че за теб е важно.
Аз до ден днешен не подарявам нищо по такива поводи. Най-много картичка.
А той взе ли часовника?

# 311
  • София
Sunflower29 Аз да те питам друго нещо - остави честването на празниците, през останалото време чувстваш ли, че те уважава, доверява и цени? Че зачита твоето мнение, прави малки незабелязани може би от теб жестове, като да ти вземе любимо нещо за хапване, свърши вместо теб задача - изобщо чувстваш ли да има отношение като цяло към теб? Хубаво си помисли и ако нищо такова няма, не си губи времето повече.

# 312
Не знам как се отговаря с цитат, но ще отговоря на предните два коментара. Да, взе часовника…

На другия коментар - да, прави някои жестове, не искам да го изкарвам чак толкова лош, отменя ме и вкъщи редовно с домакинстването, също и ми взима любими мои неща (понякога), но цялостно ме пренебрегва. Бих казала, че на кантара пренебрежението е много по-тежко от другото. И мисля, че след вчера ми е още по-трудно да намеря за какво да се хвана, освен за едно голо “обичам те”, щото то това…

# 313

но цялостно ме пренебрегва.

Сама си отговаряш. И по-добре няма да става. От тук нататък решението дали можеш да живееш така е само и единствено твое. Нямате деца, така че отговаряш само за себе си, което прави нещата малко по-лесни. И да натъртя, появата на дете НЕ оправя отношения, напротив.

# 314
Ами то и от там идват генералните ни проблеми, защото преди обясняваше, и гарантираше колко семейно ориентиран човек е. Обаче се оказа, че когато вече аз започнах да подпитвам, и в последствие да настоявам за деца, при него се оказа, че не бил готов. Защото аз не съм на 20 години, както и той, съответно и на двамата ни е време, но той явно не иска. На въпроса ми - искаш ли деца, не казва - да, а казва - е той кой не иска. За мен това е прикрито не. Иии така. Ами това е..

Общи условия

Активация на акаунт