Къде във Варна подстригват хубаво? -Тема 4

• 26 814
  • 412
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Има ли вече повече лични мнения за Юлия от Yuliakrasota като колорист и с какви продукти работи?
Търся и информация за Masao за Hair spa, някой с отзиви. И къде мога да видя цени.

# 211
  • Варна
Има ли вече повече лични мнения за Юлия от Yuliakrasota като колорист и с какви продукти работи?
Търся и информация за Masao за Hair spa, някой с отзиви. И къде мога да видя цени.
На 18 ноември съм  на балеаж при Юлия.
Ще видя с какво работи, но аз много съм доволна  и вече стана година, откакто ходя при нея.
 Боята, с която работи ,много щадяща и придава блясък на косата,много си я хвалеше.
Не съм запомнила как се казва ,някаква непозната марка за мен.

# 212
  • Варна
На 18 ноември съм  на балеаж при Юлия.
Ще видя с какво работи, но аз много съм доволна  и вече стана година, откакто ходя при нея.
 Боята, с която работи ,много щадяща и придава блясък на косата,много си я хвалеше.
Не съм запомнила как се казва ,някаква непозната марка за мен.
Аз понеже планириам и смяна на цвят, ако е удобно да питате с какво работи ще съм много благодарна. Пишете след това, ако не забравите, моля.

# 213
Може да съм малко крайна, но се радвам на украинското нашествие в областта на фризьорството. Да поразбутат малко самозабравилите се и не особено кадърни варненски фризьорки.

# 214
Хубаво е, да. Доволна съм от Лариса и я намирам за много по-добър избор на фризьор от Злати или Илияна във Варна бюти. В момента тя май е на равно с Наталия и Наско, които са там от 100 години.

# 215
Препоръчвам наистина салон ohlala salon - до парк марк . Тина е уникална наистина, страхотно отношение и работа тя ми вълна косата към живота 🤣

Постригах се при това момиче и съм доволна, по-близо ми е от Лариса / от нея също съм доволна/ . Препоръчвам и двете, но Тина е +1 от Лариса за моята коса. Благодаря за споделянето за Тина!

# 216
Последно се постригах в Masao Hair spa. Аз съм доволна. Момичето е младо, усмихнато, приветливо, разпитва, обяснява и след това пристъпва към работа. Работи с хубави и качествени продукти. Бях със записан час и ме прие точно на часа. Има страница във ФБ, можете да разгледата. Аз съм 10 от 10. Пак ще посетя.

# 217
Препоръчвам наистина салон ohlala salon - до парк марк . Тина е уникална наистина, страхотно отношение и работа тя ми вълна косата към живота 🤣
Постригах се при това момиче и съм доволна, по-близо ми е от Лариса / от нея също съм доволна/ . Препоръчвам и двете, но Тина е +1 от Лариса за моята коса. Благодаря за споделянето за Тина!
Каква е косата ви, състояние форма? Мерси.

# 218
Къде могат да се видят цените на този салон Охлала?

# 219
Къде могат да се видят цените на този салон Охлала?

И аз се интересувам, както и дали някой с чуплива/кърдава коса се е подстригвал при тази дама Тина. Голяма мъка е с подстрижката на пластове при къдрава коса, аз поне не съм намерила при кой да ходя.Моля дайте подробности.

# 220
И не виждам цени в онлайн пространството.
А пък не ми допада идеята да им пиша на лично съобщение. Не трябва  ли да са публични?

# 221
При Тина в ohlala salon за подстригване ми взе 40лв, косата ми е съвсем леко чуплива, гъста и с твърд косъм. С прическа боб съм и я изправям доколкото мога сама, затова при мен има значение как е оформена.

# 222
  • Варна
Аз съм ходила в Masao. Издухва страхотно.
Свалях боя при нея … със смесени чувства съм признавам. Свали ми цвета, за да предприемем нов, боядиса ме в нещо, което не беше цвета от снимката , която уж гледахме. Цената беше голяма, но на фона на ohlala примерно беше ОК 😀
Ohlala съм ходим веднъж на маникюр и погледнах цените на фризьора за балеажи  - за мен беше скъпо, над 250 лв.

# 223
40 лева дали е цена за подстригване или това е за къса коса? Защото в повечето салони има различни цени според дължината на косата.

# 224
40 лева дали е цена за подстригване или това е за къса коса? Защото в повечето салони има различни цени според дължината на косата.

Само връхчетата ми подстрига и леко ми я филира.

Общи условия

Активация на акаунт