Къде във Варна подстригват хубаво? -Тема 4

• 26 806
  • 412
  •   1
Отговори
# 225
Оле, 40 лв!
Последно се постригах за 15 лв в квартален салон, дето ходят бабите и дядовците.
Но съм доволна - филира ме и скъси с над 10 см, а косата остана подравнено изцяло.

# 226
Не съм фен на филирането.

# 227
30-40 лв. в момента е нормална цена в салони в които те измиват със среден/висок клас козметика, подстригват те, и оформят косата с четка и сешоар. За средно дълга до дълга коса.

# 228
Не съм фен на филирането.

Аз, да/
Косата ми е мега, супер гъста и това ме спасява през лятото да преживявам.

# 229
  • София
За гъста и тежка коса си трябва. Правя ниски етажи плюс филиране. Плащам към 60 лв тази година за такова нещо с включен сешоар.

# 230
Да, разбира се филажната ножица е хубава, но за моята коса не я харесвам и не искам да ме подстригват така.

40 лева е нормална цена, даже бих казала, че на много места повече клони към 50.

# 231
Оле, 40 лв!
Последно се постригах за 15 лв в квартален салон, дето ходят бабите и дядовците.
Но съм доволна - филира ме и скъси с над 10 см, а косата остана подравнено изцяло.
Къде е този салон?

# 232
Здравейте, момичета! Включвам се с първи коментар за тази година в темата, пък и да я събудя малко.
Решила съм да се подстрижа така, два пласта с много малка разлика. Ходих в малък град да питам и там момичето ми каза 15 лева за подстригване без миене и 50 за подстригване с миене. Има само година опит и за момента реших да отида при Лариса във Варна бюти. Въпросът е, че още взимам решение да го направя.

# 233
  • Варна
Здравейте, препоръчайте фризьор в района на Хеи/Чаталджа.
Има много салони, но ми се иска да има и някакъв предварителен положителен отзив Simple Smile
Само подстригване, ако има опция евентуално и без измиване (че имам проблем с едното ухо).
Благодаря

# 234
Привет, аз съм много доволна от подстригване във Фриндж. Но съм в търсене на такъв за боядисване, с руса коса съм, и искам да я по-изсветля и уеднаквя, препоръки има ли някой?

# 235
  • Букурещ
Повече от 3 години посещавам единствено Наталия Зотова и нямам никакви забележки! Препоръчвам! И не само нея, всички в нейния салон са категорично на светлинни години от българките, нищо общо! Маникюр, педикюр, феноменална е Марина! В български салон кракът ми едва ли би стъпил вече. Това е тотално различна школа- перфекционизъм се нарича!

# 236
А каква е по народност? Може ли линк към салона?

# 237
  • Букурещ
А каква е по народност? Може ли линк към салона?

Ако въпросът е към мен, Наталия е украинка, дошла в България преди 7-8 години вече, няколко салона е отваряла във Варна, обучава също така, в салона и всички са украинки и страхотни перфекционистки, всички, заради което ходя и там. Вече има два салона почти един до друг, защото развиват много дейности.
Ето, страницата
https://www.facebook.com/share/1EEMaNd3yg/?mibextid=wwXIfr

# 238
Liorena, 20-30 лева е доста добра цена за подстригване.

# 239
Благодаря! Да, рускините/украинките са добри в сферата на красотата, спор няма

Общи условия

Активация на акаунт