Къде във Варна подстригват хубаво? -Тема 4

• 26 772
  • 412
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Liorena,в Бриз ли се намира салона,понеже излиза и още един адрес в самия й сайт -Генерал Киселов? Каква е цената за сешоар?По телефон ли се записва час или има платформа?

# 241
# 242
  • ВАРНА
Разгледах го сайта им още вчера, цените доста ме изненадват. Сякаш са от преди няколко години.
Liorena, актуални ли са цените в сайта?

# 243
И мен ме изненадаха цените, защото пише дамско подстригване 20-30 лева. Такива цени бяха преди да удари ковид. Последно ме подстригваха за 27-28 лева 2019 във Варна Бюти студио, които сега гонят 50 лева за пакет подстригване.

# 244
  • Варна
Liorena,в Бриз ли се намира салона,понеже излиза и още един адрес в самия й сайт -Генерал Киселов? Каква е цената за сешоар?По телефон ли се записва час или има платформа?
Успяхте ли да запишете час?
 Работя в района на Бриз ,днес мога да отида до салона им и на място да си запиша час .
Много ме изненадаха  цените .
Последната година по-малко от 50 лева не съм давала за подстригване и сешоар.

# 245
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Успяхте ли да запишете час?
 Работя в района на Бриз ,днес мога да отида до салона им и на място да си запиша час .
Много ме изненадаха  цените .
Последната година по-малко от 50 лева не съм давала за подстригване и сешоар.
Ееее, какви са тези цени!!!
Аз вчера за същата процедура платих 35 лв. в MP. Това е студио в Левски и от година ходя при Марина. Преди години работеше Макс Спа на Дубровник. Много съм доволна от Марина. От както я открих редовно я посещавам, даже и кичури правих при нея. Много съм доволна.

# 246
Крайно време е фризьорите да си калкулират услугите правилно. Не може за подтсригване една права линия да ми взимат също толкова колкото на Пенка за пластове или друго сложно подстригване.
Изобщо като сметна на година колко давам за фризьор и ми става лошо. Цените са потресаващи.

# 247
Само за сравнение в Бургас подстригване и сешоар 25 лв. В квартален салон.
Само сешоар 14 лв….

# 248
То и тук има такива цени при кварталните фризьорки. Например аз ходих преди при една, но за ме подстриже ми изправяше с сешоар косата на сухо и после с машинката, а аз съм руса и не исках да ми я гори. Не я издържах дълго.

Другата ме мокреше и ме подстригваше с ножица, но понякога двете страни не бяха еднакви.
И при двете подстригването беше около 10-15 лв. без сешоар.
И затова се принудих да давам доста повече.

# 249
Айде дамското подстригване,да кажем добре. На мъжа ми миналата седмица му взеха 60лв за подстригване и оформяне на брада.....Мисля,че малко прекаляват вече с цените. При Мето последно ме подстригаха за 40лв мисля.

# 250
Аз също съм шокирана от цените в салоните и по тази причина се боядисвам сама. Не може за един корен с моя боя да ми вземат 30-35лв.Не считам, че е голяма философия, но нямам очи на гърба си, това ми е проблема.

# 251
Айде дамското подстригване,да кажем добре. На мъжа ми миналата седмица му взеха 60лв за подстригване и оформяне на брада.....Мисля,че малко прекаляват вече с цените. При Мето последно ме подстригаха за 40лв мисля.
Той вероятно е ходил при бербер, там направо се оливат... Аз ходя в един квартален салон, подстрижка на черта, 18 лв. Боя вкъщи, имам сръчен мъж. Моята фризьорка работи добре, ако и да е в краен квартал. Есента ми прави официална прическа, взе ми 80 лева. Представям си на друго място колко би била цената.

# 252
Взех си ваучер от Грабо за Лариса във Варна бюти студио. Ще отида другата седмица. Цената е 35 лева, което включва измиване, подстригване и изсушаване. През юни месец миналата година си взех същия ваучер за Лариса, но в другия им салон във Фулмакс и цената беше 25 лева. На редовна цена е 50 лева във Варна бюти студио, така че ваучерът е на доста добра цена.
Предполагам, че цените им се вдигат както се вдига и всичко друго. Все пак в тези салони има данъци, ток, вода, продукти и т.н. Напълно очаквано е за мен ако цените на всичко се покачват, цените на услугите също да се покачи. Което обаче не ме кара да намирам за нормално да дам 50 лева за едно подстригване. Също така забелязвам, че в много от салоните във Варна не предлагат да те подстрижат без да ти измият косата. Т.е. ти си длъжен да дадеш цената на пакет подстригване.

# 253
То и тук има такива цени при кварталните фризьорки. Например аз ходих преди при една, но за ме подстриже ми изправяше с сешоар косата на сухо и после с машинката, а аз съм руса и не исках да ми я гори. Не я издържах дълго.

Другата ме мокреше и ме подстригваше с ножица, но понякога двете страни не бяха еднакви.

Аз съм доволна от постригването в конкретния в Бургас.
Във Варна последно ходих при една баба,  при нея не съм засичала млади хора, всички са над 60г. Намира се на Чаталджа, след закуските Дивото брашно,
То е супер невзрачно, но на мен ми стига. Омръзнало ми е от клюкарски сплетни в салоните.
Тя ме постригва за отрицателно време и точно както искам. 15 лв.
Посещавах я преди 10 години за боядисване(работи с Виталитис и много ги харесвах боите) , всеки месец и така докато не  спря да работи покрай ковид и аз си намерих други. (диксън).

Впоследствие реших, че няма да се боядисвам повече и сега ходя само на кичури(един път годишно)  в Бургас, защото останах доволна от отношението, цените и отделно съчетавам с други ангажименти.

# 254

Аз съм доволна от постригването в конкретния в Бургас.
Във Варна последно ходих при една баба,  при нея не съм засичала млади хора, всички са над 60г. Намира се на Чаталджа, след закуските Дивото брашно,
То е супер невзрачно, но на мен ми стига. Омръзнало ми е от клюкарски сплетни в салоните.
Тя ме постригва за отрицателно време и точно както искам. 15 лв.
Посещавах я преди 10 години за боядисване(работи с Виталитис и много ги харесвах боите) , всеки месец и така докато не  спря да работи покрай ковид и аз си намерих други. (диксън).

Впоследствие реших, че няма да се боядисвам повече и сега ходя само на кичури(един път годишно)  в Бургас, защото останах доволна от отношението, цените и отделно съчетавам с други ангажименти.
И аз се върнах към Диксън. Изведнъж се при сетих за тази боя. Даже онзи ден, като ходих на фризьор ме попита дали не съм сменила боята,стояла много естественно.

Общи условия

Активация на акаунт