Къде във Варна подстригват хубаво? -Тема 4

• 26 733
  • 412
  •   1
Отговори
# 270
Deede, благодаря за предложението. Знам че там имаше мостра, но не мисля , че ще придобия представа от 1-2 кичура на суха коса, затова търся фризьор, който да ме издуха и направи изцяло.

# 271
Beauty Studio by Daria Antonova, има уреда. Може да попитате дали предлагат тази услуга.

# 272
Може ли да препоръчате фризьорка за студено къдрене?

# 273
  • Варна
Някой има ли отзиви от студио Ohana, фризьор Елица Илиева?

# 274
Имам за подстригване.

# 275
  • Варна
Имам за подстригване.

може ли да споделите отзив и какви са цените

# 276
Имам за подстригване.

може ли да споделите отзив и какви са цените
Подстрига дъщеря ми на пластове + измиване. Добре я направи, но като локация ми е твърде неудобно. Около 40-50 лв. , но беше отдавна, преди година може би.

# 277
  • Варна
Здравейте, някой дали може да ми сподели мнение и цени за подстригване във Violett Studio в Трошево?

# 278
Не разбирам защо масово салоните нямат сайт или поне ценоразпис във фейсбук/инстаграм. Все едно е някаква тайна, трябва да ходиш на място, да звъниш по телефона или ето тук да се питаме. Намирам го за много несериозно от страна на салоните.

# 279
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не разбирам защо масово салоните нямат сайт или поне ценоразпис във фейсбук/инстаграм. Все едно е някаква тайна, трябва да ходиш на място, да звъниш по телефона или ето тук да се питаме. Намирам го за много несериозно от страна на салоните.
Едва ли е несериозно. Хората, като видят цените и ще подскочат, така си го обяснявам аз. Вариант е да се видят цени ако салона се е прикачил към едно приложение, в което може да си записваш онлайн час. Мисля, че се казваше 24 студио, нещо подобно.

# 280
  • София
Да, вече много салони са в Studio24 и там цените са обявени.

# 281
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да, вече много салони са в Studio24 и там цените са обявени.
Супер, не съм влизала отдавна там, но като цяло си мисля, че цените там не са супер актуални, по-скоро завишени. Мое мнение. Пример мога да дам за моята фризьорка, като ходех с дъщеря ми тя от любопитство започна да разглежда каталога. 😉Марина и каза да не гледа там цените, че не се отнасят за нея, а просто защото трябва да има ценоразпис.

# 282
Ползвала съм сайта за процедури (коса и козметик) и цените са отговаряли всеки път.

# 283
  • София
За редовни клиенти може да има отстъпки, разбира се, но като цяло си отговарят цените.

# 284
Къде в района на Гранд мол, Техникумите и Лятно кино, подстригват без измиване и на нормална цена?
Аз съм с къдрава коса, която изправям преди подстригването, за да улесня максимално и просто искам една хубава черта и цена под 30-40-50лв🤦

Общи условия

Активация на акаунт