Къде във Варна подстригват хубаво? -Тема 4

• 26 711
  • 412
  •   1
Отговори
# 285
Според мен е точно несериозно. Какво значение има дали ще видя 50 лева за подстригване, измиване и изсушаване на сайта им (например така е в Макс бюти и във Варна бюти студио) или ще им звънна, ще попитам, ще ми кажат 50 лева и ще се откажа? Нормалното нещо е да има ценоразпис.
При една фризьорка в малък град ходих 2 пъти да питам за цена. Нелепо е, наистина. Първия път отидох, нямаше я на работа, а маникюристката се подсмихна доста подигравателно по адрес на фризьорката, което ми направи много грозно впечатление. След това отидох още веднъж, за да благоволи фризьорката да ми каже цена.
За мен не се прави така и е нелепо в 21-ви век да звъниш и да ходиш до дадено място, за да разбереш колко струва.

Споменали сте Студо24, което е доста добър сайт. Трябва всеки салон да има платформа за запазване на час или да си направи регистрация в такава като Студио24.

# 286
Аз ходя там от 6 години. Подстригвам се при Кремена. Последно като се подстригвах около Нова година взимаше 25 лв за подстригване на дълга коса без измиване. И 35 за терапия плюс измиване плюс подстригване
Здравейте, някой дали може да ми сподели мнение и цени за подстригване във Violett Studio в Трошево?

# 287
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Според мен е точно несериозно. Какво значение има дали ще видя 50 лева за подстригване, измиване и изсушаване на сайта им (например така е в Макс бюти и във Варна бюти студио) или ще им звънна, ще попитам, ще ми кажат 50 лева и ще се откажа? Нормалното нещо е да има ценоразпис.
При една фризьорка в малък град ходих 2 пъти да питам за цена. Нелепо е, наистина. Първия път отидох, нямаше я на работа, а маникюристката се подсмихна доста подигравателно по адрес на фризьорката, което ми направи много грозно впечатление. След това отидох още веднъж, за да благоволи фризьорката да ми каже цена.
За мен не се прави така и е нелепо в 21-ви век да звъниш и да ходиш до дадено място, за да разбереш колко струва.

Споменали сте Студо24, което е доста добър сайт. Трябва всеки салон да има платформа за запазване на час или да си направи регистрация в такава като Студио24.
Казвате, че всеки салон трябва да има, но ги има факта, че за всеки запазен час се дължи сума. Бях свидетел на разговор между фризьор и маникюристка, като обясняваше какви са вариантите. По спомен се предлагаха 3 варианта. Съответно в такъв случай цената на услугата ще се вдигне. Това е според мен за новобранци. По този начин ще си набавят клиенти.

# 288
  • Варна
Аз ходя там от 6 години. Подстригвам се при Кремена. Последно като се подстригвах около Нова година взимаше 25 лв за подстригване на дълга коса без измиване. И 35 за терапия плюс измиване плюс подстригване
Здравейте, някой дали може да ми сподели мнение и цени за подстригване във Violett Studio в Трошево?

Благодаря много!

# 289
Днес ходих при Лариса и споделям отрицателно мнение. Една дама беше писала в темата преди време, че й е показала какво иска, а се е получило нещо съвсем различно. При мен стана същото. Показах й едно, а тя ряза, ряза и направи нещо доста по-различно. Освен това беше много груба, скубеше и като цяло останах недоволна.

# 290
Сега се сетих, че може би не писах преди време не помня. И аз ходих преди няколко месеца при нея с ваучер в гръцката махала - измиване, подстригване, оформяне. Чупливо-къдрава съм, може би ме подстрига добре, но не разбрах на момента, защото като финиш ме оформи по съвсем друг начин както тя прецени без да пита или каже нищо /изправена и после леки букли с четка/. В първия момент се сепнах, но реших да се доверя. Получи се интересно, но супер различно и едва ли бих поискала точно това. Мисля беше нормално да съгласуваме как да ме оформи, защото влязох със съвсем друга визия на косата. Достатъчно беше да ме намачка с някакъв крем или спрей и да ме изсуши с дифузер, супер лесно се оформят къдриците ми. Та малко самодейното решение ми остави смесено чувство.

# 291
Да, и аз бях с ваучер. Смятам, че прическата не е лоша, но не е това, което показах. Ще се наложи пак да почакам 3-4 месеца, за да отрежа пласт и да стане това, което аз искам. Нямам обяснение защо фризьорките масово правят по 5 пласта. Отиваш, показваш им коса с 2, които са дълги и с минимална разлика, а те си правят каквото знаят.

# 292
  • Варна
Къде в района на Гранд мол, Техникумите и Лятно кино, подстригват без измиване и на нормална цена?
Аз съм с къдрава коса, която изправям преди подстригването, за да улесня максимално и просто искам една хубава черта и цена под 30-40-50лв🤦
Ако не е късно и нямаш против квартал на фризьорка, на гърба на църквата срещу ЛК Тракия има един до друг два фризьорски салона.
Единия се казва Нина. Подстригване около 40 лв.
Аз ходя там, но съм с доста къса коса и ми взема около 20-25 лв. Не съм сигурна за цената, защото едновременно ме подстригва и боядисва за 50 лв.
Впечатленията ми се, че подстригва като иска клиента, не си налага мнението гласно или негласно, но не мога на 100% да съм сигурна.
Салона и нивото са на квартален салон.

# 293
Какво се разбира под "ниво квартален салон"? Не работят добре,или не е луксозен и тунинговани фризьори?

# 294
  • Варна
Не е луксозен, намазан и фризьорката е сравнително възрастна жена, нетунингована 🤣, но не е мизерно, да не ме разбере някой погрешно.

# 295
  • Варна
за района под ХЕИ - фризьорски салон Stella, подстригват без измиване за 25 лв.  Поносима цена според мен, за непретенциозни прически.

# 296
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Преди седмица бяхме коментирали цени за кичури.
Днес си правих цяла коса при Марина от MP SALON в Левски.
Удоволствието струваше 75лв.

# 297
  • Варна
Имате ли снимка на резултата?

# 298
Благодаря за информацията, iv.elina!
Аз също се присъединявам към молбата за снимка на кичурите Simple Smile

# 299
  • Варна
Между другото ,Тео, който е заедно с Хатче в салона, подстригва за 20 лв без измиване.

Общи условия

Активация на акаунт