Къде във Варна подстригват хубаво? -Тема 4

• 26 688
  • 412
  •   1
Отговори
# 300
Само аз ли не харесах салона на Тео и Хатче?! Ходих 2-3 пъти в обедна почивка за връхчета, подстрига ме друго момиче, а Хатче видях как прави кичури. Това беше преди 4-5 години. Главно ме отказа хигиената на мястото, все си мисля, че с такъв голям поток клиенти могат да си освежат помещението. Всеки ден минавам покрай тях, не виждам промяна. А на Хатче не ми хареса начина, по който общува с клиенти. Не очаквах някакви интелектуални разговори, но и самочувствието й не лъже 😃

# 301
Не си само ти, няколко пъти съм писала за Хатче. Ниска хигиена, четки пълни с косми, разхвърляно. Изгори ми и  косата. Предполагам, че блондора й е нискокачествен, предвид, че ми съсипа косата навремето.

# 302
Само аз ли не харесах салона на Тео и Хатче?! Ходих 2-3 пъти в обедна почивка за връхчета, подстрига ме друго момиче, а Хатче видях как прави кичури. Това беше преди 4-5 години. Главно ме отказа хигиената на мястото, все си мисля, че с такъв голям поток клиенти могат да си освежат помещението. Всеки ден минавам покрай тях, не виждам промяна. А на Хатче не ми хареса начина, по който общува с клиенти. Не очаквах някакви интелектуални разговори, но и самочувствието й не лъже 😃
Заради неумение да се общува с клиенти се отказах от две дами, които иначе подстригват добре. Не знам защо бяха решили, че трябва да ми обясняват и двете (независимо една от друга), че на 30+ си стара мома и трябва да свалиш критериите.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 08:31 от Паганне

# 303
  • Варна
Абсолютно съгласна, че помещението трябва да се освежи!Разхвърляничко е. Бях писала преди и аз в пост нещо подобно.За другото съм категорично несъгласна, Хатче е от много малкото мили хора, изключителни непосредствена и земна с ниски цени. Няма нареден рафт да агитира за шампоани и маски за коса, откровено си казва с какво работи.А никога не съм засичала друг освен Тео в салона и двамата си работят от години, той подстригва на долния етаж.

# 304
Е как да няма друг? Като има момиче точно до стола на Хатче, а мъжа си е на долния етаж да.
И най- доброто отношение, не би компенсирало непрофесионалната работа на Хатче. След нейния балеаж, бях ходила при другата да ме подстригва, хвана се главата как ми падаше косата на кичури. Ми викам й колежката ти ме изрусява.

И не е до освежаване, до хигиена е. Почистване трябва!

# 305
ниски цени ?!?!?
Ако не ги е вдигала от 5-6 години може вече да не са на нивото на мега_супер_луксозен_салон. На какъвто аз не държа въобще, търся добър професионалист, който да направи това което аз искам и косата ми да не прилича на метла след 1вото измиване.
От всичко посочено съм съгласна, че наистина не досажда да си купуваш от нея препарати. То няма никакви рафтове с продукти, аз не видях с какво ме работи.
А и имаше това "фризьорско обсъждане", което не ми допада.

# 306
  • Варна
Да, ниски. За поддръжка на кичури със стилизиране, букли и прочие ,повече от половин ден работа платих последно 150, за Диксан и Валентина знаете колко е, нали, отива към 500?Няма момиче до нейният стол, ходя от 2години при нея ,може да е имало някога или за някакъв период , но никога не съм виждала и за това време.
Да, има нужда от по-добра поддръжка салона, но тя е толкова добродушен и мил човек , че гледам да се примиря .Косата ми държи много след стилизиране при нея и е в добро състояние, а съм с много фин косъм, третирана е години.
Няма идеален вариант..И при Алина съм била и при други квартални фризьорки, правя сравнение между всички.

# 307
Че някой да ти е казал да не ходиш? Ходи си , но фактите са си факти и колкото повече хора предпазя от нея толкова по- добре.
Съжалявам , че ще бъда груба, но тя гори коси, и е мърла!

# 308
  • Варна
А къде съм написала, сте ми казали да не ходя? Нямам нужда от съвет или потвърждение от форума точно за нея.Аз както и вие споделяме личен опит.Както за всеки лекар на всеки 80 положителни мнения ще се намерят 20 негативни ,така е и с фризьорите,напълно нормално е.

# 309
Леле, сори, че нахлувам малко извън темата, но цените на Алина са направо...току-що публикува стори. Имам чувството,  че през 2 месеца си вдига цените. То е ясно, че има инфлация и всичко се вдига, но това ми идва в повече. Никога не съм сядала при нея и не мога да коментирам работата й от личен опит, но моя позната преди години ме отказа да ходя при нея, защото я познава и познавала нейни клиентки.

# 310
Аз работата на Хатче няма да коментирам, защото никога не ми е пипала косата, от балеаж не разбирам и не ме влече да си правя. Знам само, че е трудоемка работа.
ниски цени ?!?!?
Ако не ги е вдигала от 5-6 години може вече да не са на нивото на мега_супер_луксозен_салон. На какъвто аз не държа въобще, търся добър професионалист, който да направи това което аз искам и косата ми да не прилича на метла след 1вото измиване.
От всичко посочено съм съгласна, че наистина не досажда да си купуваш от нея препарати. То няма никакви рафтове с продукти, аз не видях с какво ме работи.
А и имаше това "фризьорско обсъждане", което не ми допада.
Ако наистина не се виждат продукти, първото, което ще си помисля е, че държи разни наливни или турски шампоани и разсипва по шишета. Да мен това е супер подозрителна практика и категорично не бих отишла пак там.

# 311
  • Варна
Няма наредени стелажи с продукти за продан за агитация, което считам за положително.Иначе,разбира се, че има продукти на видимо място, с които мие и стилизира косата. Не се крият и боите и опаковките, докато при други фризьори ми се е случвало направо тайно се отива смесва се нещо и при запитване и дума да не става да разбереш “тайната”.Което е смешно.
Както и да е, не съм неин адвокат,била съм клиент и на други фризьори и от Алина бях доволна докато не вдигна до безбожие цените и почна да работи n на брой клиенти едновременно .Иначе е добра. Мето също подстригва добре.А понеже тук се търсеше подстригване на ниска цена без измиване реших да споделя за Тео, който подстригва при Хатче.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 16:25 от Ivka_smile

# 312
На мен рядко са ми предлагали продукти от тези в салона, в който съм ходила.

# 313
Аз също съм писала за мръсния салон на Хатче и то преди може би повече от 5 години, когато съм ходила за пръв и последен път. Явно нищо не се е променило.
Въобще е много, много сложно да се намери читав салон, в който да се поддържа хигиена, да работят с поне среден клас продукти, но това да не води до фантастични цени(да, масовата марка е Алфапарф, а цените са като за Керастас), да не лъжат за продуктите, с които работят, да си разбират от работата и да направят това, което си поискал или ако не могат или по някаква причина е невъзможно да се случи на твоята коса, да ти кажат предварително. Да има утвърден ценоразпис и накрая да не платиш двойно на това, за което уж си отишъл. Да ти предложат едно обикновено кафе, особено ако си за по-дълга процедура в салона. Да е топло през зимата (в салона, предвид, че си с мокра коса през повечето време там) и хладно през лятото. Да не те агитират да си купуваш от козметиката, с която търгуват на тройни цени. Да не ти надуват главата с махленски клюки и да не пищят деца на персонала/клиентите навред.
Мда, май много изисквания имам. Затова не ходя на фризьор вече.

# 314
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз също съм писала за мръсния салон на Хатче и то преди може би повече от 5 години, когато съм ходила за пръв и последен път. Явно нищо не се е променило.
Въобще е много, много сложно да се намери читав салон, в който да се поддържа хигиена, да работят с поне среден клас продукти, но това да не води до фантастични цени(да, масовата марка е Алфапарф, а цените са като за Керастас), да не лъжат за продуктите, с които работят, да си разбират от работата и да направят това, което си поискал или ако не могат или по някаква причина е невъзможно да се случи на твоята коса, да ти кажат предварително. Да има утвърден ценоразпис и накрая да не платиш двойно на това, за което уж си отишъл. Да ти предложат едно обикновено кафе, особено ако си за по-дълга процедура в салона. Да е топло през зимата (в салона, предвид, че си с мокра коса през повечето време там) и хладно през лятото. Да не те агитират да си купуваш от козметиката, с която търгуват на тройни цени. Да не ти надуват главата с махленски клюки и да не пищят деца на персонала/клиентите навред.
Мда, май много изисквания имам. Затова не ходя на фризьор вече.
Еее, значи аз отново съм на моето си място. 😉
Уютно е през зимата, липсват клюки, салона е достатъчно просторен и с перфектна хигиена. Има някакъв стила с продукти, но за една година грам агитация не съм получила. Приятно се изненафах декември месец, когато се оказа, че има малка елхичка, на която вместо играчки имаше закачени мини торбички с мостри на продукти. Трябваше да си избера една за довиждане😉. Ей, такива дребни нещица понякога правят впечатление, но за мен е по-важно фризьора да е искрен, а не да гледа да ти вземе парите и да те излъже, че това, което искаш ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт