Къде във Варна подстригват хубаво? -Тема 4

• 26 673
  • 412
  •   1
Отговори
# 315
Аз също съм писала за мръсния салон на Хатче и то преди може би повече от 5 години, когато съм ходила за пръв и последен път. Явно нищо не се е променило.
Въобще е много, много сложно да се намери читав салон, в който да се поддържа хигиена, да работят с поне среден клас продукти, но това да не води до фантастични цени(да, масовата марка е Алфапарф, а цените са като за Керастас), да не лъжат за продуктите, с които работят, да си разбират от работата и да направят това, което си поискал или ако не могат или по някаква причина е невъзможно да се случи на твоята коса, да ти кажат предварително. Да има утвърден ценоразпис и накрая да не платиш двойно на това, за което уж си отишъл. Да ти предложат едно обикновено кафе, особено ако си за по-дълга процедура в салона. Да е топло през зимата (в салона, предвид, че си с мокра коса през повечето време там) и хладно през лятото. Да не те агитират да си купуваш от козметиката, с която търгуват на тройни цени. Да не ти надуват главата с махленски клюки и да не пищят деца на персонала/клиентите навред.
Мда, май много изисквания имам. Затова не ходя на фризьор вече.
Еее, значи аз отново съм на моето си място. 😉
Уютно е през зимата, липсват клюки, салона е достатъчно просторен и с перфектна хигиена. Има някакъв стила с продукти, но за една година грам агитация не съм получила. Приятно се изненафах декември месец, когато се оказа, че има малка елхичка, на която вместо играчки имаше закачени мини торбички с мостри на продукти. Трябваше да си избера една за довиждане😉. Ей, такива дребни нещица понякога правят впечатление, но за мен е по-важно фризьора да е искрен, а не да гледа да ти вземе парите и да те излъже, че това, което искаш ще стане.

iv.elina, а би ли могла да покажеш твоите кичури? Много добре звучи това, което споделяш за салона, а и локацията и цените ме устройват,  и аз се оглеждам за фризьор за кичури

# 316
  • Варна
И аз отново моля за снимка на кичурите, понеже цената, която беше споделила беше фантастично ниска.

# 317
Постът на Лимана с описанието на един нормален салон трябва да се закове на първа страница и да се чете от всички фризьорки, попаднали в темата. Даже предлагам да им извадим имейлите  и да им го изпратим.

# 318
.......... цените на Алина са направо...току-що публикува стори.
какви са ?!

# 319
  • Варна
Някой има ли отзиви за Живи Христова като колорист, четох отзиви за нея, виждам че ползва боите на Мунир.

# 320
iv.elina, ти не беше ли върлите фенове на Валентина Пеева до скоро? Или греша? Защото и тя беше от много хвалените доскоро в темата, и при нея съм била, и за нея имам какво да кажа (негативно).

# 321
Постът на Лимана отговаря на Макс бюти и спа. Това, което на мен ми остави лошо впечатление е, че Петя не направи прическата, която й показах, а нещо съвсем съвсем различно. Тръгнах си от салона със съсипана коса и повече не стъпих там. Но никога не ме е агитирала за продукти, работи чисто, ползва продукти на Милкшейк и Лореал профи, а не налива от нещо скрито зад щанда. Също така има ценоразпис и никога не са ме таксували повече отколкото пише. Кофти обаче е, че това е един голям салон с много помещения, а фризьорката е набутана до входната врата и рецепцията.
Във Варна бюти студио съм доволна от Лариса. Не знам обаче за продуктите, защото не използвам Алфапарф и не знам дали наистина използват техните продукти или наливат нещо. При тях обаче съм виждала зад огледалата на етажерките продукти на Саяс.

# 322
Нали скоро беше при въпросната Лариса и не остана доволна? Сега последно ок ли е или не?

# 323
А някой посещавал ли е Пъзел, но за подстригване на възрастен? Така и така водя детето и се чудя дали и аз да не опитам, ама...

# 324
Петя мен ме подстрига много добре навремето, когато работеше във Варна Бюти Студио. В Макс Бюти не съм я посещавала, но там ходя на козметик и на мен също не ми харесва това, че е до входната врата, все едно в коридора... а имат страхотни помещения, и козметичните им услуги са топ, колкото и да не ми е удобна локацията, само там ходя.

# 325
Нали скоро беше при въпросната Лариса и не остана доволна? Сега последно ок ли е или не?
Прическата, която ми направи ми харесва, както писах и назад, просто не е съвсем това, което поисках. Преди години, когато Петя ми направи някаква простотия всъщност исках точно прическата, която сега ми направи Лариса.
Харесва ми как работи Лариса, прецизна е и е кадърна. Ходила съм два пъти при нея и втория път не ми хареса не подстригването и резултатът, а това, че според мен скубеше и не беше толкова внимателна. Отчитам като минус и това, че за 2-3 години в салона тя не се е научила да говори на български и нищичко не й се разбира. Може би ако клиентът знае руски може да се разбере с нея, но аз не знам. Съответно липсата на комуникация е проблем.

# 326
Петя и мен ме пострига добре,но последно ходих при нея преди да излезне по майчинство. Доволна останах от нея.

# 327
От Петя бях много доволна, докато последният път не ми отряза 2/3 от косата и ми направи нещо като каска на главата. Иначе бях с ваучер във Варна бюти студио, паднах се при нея, много ми хареса и реших да ходя при нея. В един момент изчезна и от темата тук разбрах, че е в Макс бюти и спа.
Не бих отишла пак при нея, но ако не променяш прическа се справя супер. Ходила съм при нея много пъти, но това, което ми беше направила ме скандализира. Нямаше нищо общо с видеото, което й бях показала, а беше и пред раждане, затова не казах нищо. После след кофти ревю ми звъняха от салона да ми предлагат продукт за коса или масаж. Все едно масаж или продукт за коса щяха да ми върнат косата. Мина година и половина, докато имам пак косата, която имах без абсурдните пластчета над рамото.

# 328
  • Варна
Доколкото аз виждам, в темата пишем 5 човека и се въртят 5 имена на кръст…за съжаление…

# 329
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
iv.elina, ти не беше ли върлите фенове на Валентина Пеева до скоро? Или греша? Защото и тя беше от много хвалените доскоро в темата, и при нея съм била, и за нея имам какво да кажа (негативно).
Бях😉, не ходя при нея сигурно повече от година. Някакси ми дойде в повече да давам 20лв.за едно постригване на черта с машинка за дълга коса  без измиване. За 5 мин работа някакси ми е ту мач. На детето същата работа. Само това ми бяха забележките към Валя и лоша дума от мен няма да чуете за нея.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 21:24 от iv.elina

Общи условия

Активация на акаунт