Термин юни 2024

• 43 824
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Аз първите няколко седмици имах гадене, но за щастие отмина. С повръщането се разминах, за което съм много щастлива. Но пък такава умора ме е хванала, че не мога да го опиша, ако в 20:00 не съм в леглото, ще припадна или ще заспя права. Краката ми омекват, очите ми се затварят, сили нямам да сменя стаите камо ли за нещо друго 😃 Иначе и при мен гърдите станаха значително по-малко болезнени, подутия корем е все по-рядко и като цяло си отшумяват неразположенията сякаш. А и до малка нужда се усетих, че ходя само 5 пъти на работа, което е с 10 по-малко от първите седмици.

И накрая да се оплача, вчера като ме лепна някакъв стомашен вирус, пробвах се от работа и цял ден бях в тоалетната. Беше съпроводено и с болки в корема, но днес сякаш вече съм по-добре.

# 646
Аз първите няколко седмици имах гадене, но за щастие отмина. С повръщането се разминах, за което съм много щастлива. Но пък такава умора ме е хванала, че не мога да го опиша, ако в 20:00 не съм в леглото, ще припадна или ще заспя права. Краката ми омекват, очите ми се затварят, сили нямам да сменя стаите камо ли за нещо друго 😃 Иначе и при мен гърдите станаха значително по-малко болезнени, подутия корем е все по-рядко и като цяло си отшумяват неразположенията сякаш. А и до малка нужда се усетих, че ходя само 5 пъти на работа, което е с 10 по-малко от първите седмици.

И накрая да се оплача, вчера като ме лепна някакъв стомашен вирус, пробвах се от работа и цял ден бях в тоалетната. Беше съпроводено и с болки в корема, но днес сякаш вече съм по-добре.

И мен ме хвана вирус онзи ден ☹. 38 градуса температура,болки в мускулите .. нямах сили да стана ☹

# 647
  • София
На мен от вчера нещо ми тежи ниско долу вляво и ще се побъркам до прегледа утре вечер...дано не е нещо сериозно.

# 648
Аз снощи заспах в 10:30, дори едвам издържах дотолкова, защото не бях спала през деня. Още малко и ще си лягам с малката в 9. Не трябваше ли да отминава този мечешки сън вече?
Гърдите започнаха сега да ми растат на мен, вдигнах с една чашка размера и заприличаха на нещо 😂 Болят ме само ако нося от старите сутиени, че са ми малки.
Гадене и повръщане не съм имала аз, ама зверски апетит, вчера си засякох 7 хранения. Ако продължа така до 9тия месец ще се търкалям. Ужас направо. Ама ми е слаб ангела сега и това да огранича. ММ се радва че съм се заоблила, ще видим докога 😂

# 649
На мен от вчера нещо ми тежи ниско долу вляво и ще се побъркам до прегледа утре вечер...дано не е нещо сериозно.

Не се шашкай. Мен постоянно ме боли, тежи, придърпва, всеки ден е различно. Матката расте и това е нормално.

# 650
И аз съм така. Вече повече от месец всеки ден ми е лошо. Може би имам общо 3/4 дни, в които да ми е било добре. Заспивам рано в 21:30/22ч и пак съм все уморена. Работя и не мога да спя на обяд, но понякога задремвам на бюрото😅

# 651
Да напомня пак за термините, почти изписахме темата. Grin

# 652
  • София
Здрасти,
ще пиша точен термин след утрешния преглед. Heart

# 653
Оо... да пишеш и как е минал прегледа Yellow Heart

Моят е чак във вторник, а предния беше на 07.11 и вече нямам търпение, имам чувството, че се влачи времето между прегледите.

Здрасти,

# 654
  • София

Моят е чак във вторник, а предния беше на 07.11 и вече нямам търпение, имам чувството, че се влачи времето между прегледите.

Здрасти,

Благодаря! Непременно ще пиша Heart Моля се всичко да е наред, защото първият преглед беше чак на 02.11 и си мина доста време и ми трепери душичката вече. Още малко.

Къде се следите? Аз съм в Надежда при др Михайлович.

# 655
Дните преди прегледа винаги са много бавни. Стискаме палци Yellow Heart

Иначе аз съм в Ортогин при доц. Петър Игнатов.

Здрасти,

Благодаря! Непременно ще пиша Heart Моля се всичко да е наред, защото първият преглед беше чак на 02.11 и си мина доста време и ми трепери душичката вече. Още малко.

Къде се следите? Аз съм в Надежда при др Михайлович.

# 656
Аз съм благодарна,че нямам никакви симптоми, ама пък в същото време се чувствам малко прецакана. Ето, всички се оплаквате от нещо, а при мен ако не беше липсващия цикъл сигурно даже нямаше да разбера,че съм бременна. Нито ми се спи, нито съм изморена, нито ми е лошо, нито ми се гади.... само с храната съм станала много трудна, умирам от глад, а като си помисля за повечето от храните и ми минава глада Grinning запънала съм се на салата Цезар и шкембе чорба и друга храна не признавам Grinning вчера си направих една огромна купа Цезар и сега имам за два дни, само на нея карам Grinning

# 657
Здравейте момичета, днес бях на преглед и ме записаха за ЖК 10г.с. пуснаха ми и изследвания. Левкоцитите в урината са ми много високи и пише, че има много бактерии, та мисля да пускам стерилна урина още преди да съм се чула с лекарката.... От известно време много ми тежеше на пикочния мехур и сигурно е от това... дано не е нещо сериозно.
С бебето всичко върви добре избързало е даже с 2 дни.
Този тъп не ми е пускала вит. Д и Б12 и се чудя дали да не си ги пусна сама. На вас пускат ли ви тези витамини за изследване?

# 658
Аз съм благодарна,че нямам никакви симптоми, ама пък в същото време се чувствам малко прецакана. Ето, всички се оплаквате от нещо, а при мен ако не беше липсващия цикъл сигурно даже нямаше да разбера,че съм бременна. Нито ми се спи, нито съм изморена, нито ми е лошо, нито ми се гади.... само с храната съм станала много трудна, умирам от глад, а като си помисля за повечето от храните и ми минава глада Grinning запънала съм се на салата Цезар и шкембе чорба и друга храна не признавам Grinning вчера си направих една огромна купа Цезар и сега имам за два дни, само на нея карам Grinning

И аз съм така. Забелязах, че от няколко дни не ми се гади, но нищо пък не ми се яде. За каквото и любима храна да си помисля, нямам апетит към нея. Ям на сила някакви неща, които знам, че харесвам по принцип. Като си хапна ми се услажда. Много ми се яде помело. Не знам какво ще правя с това ядене. Гледам да хапвам повече месо, че по принцип не го обичам много, много.

Joannama, моята ми искаше Б12 и Вит Д. Б12 имах скорошно, та смятам да пусна само Вит Д. Урина не съм пускала, но смятам. Дано там да са ок нещата, макар че нямам оплаквания за сега.

# 659
Няма нищо по-хубаво от това,да се чувстваш добре.
Със сина ми нямах абсолютно никакви симптоми и сега разбирам каква щастливка съм била😊

Общи условия

Активация на акаунт