💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 991
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Другата България
Аз този не съм го гледала, но задачата на Панчев /на второто преиграване/ също беше сгрешена. Сезон едно. Затова и толкова време се буташе на нея. И тук не коментирам представянето на Веселин по дефолт, а само продукцията и начинът да го прецака, него лично. И успяха. После с Юлиян знаем какво стана.
Но пък за тази сметка “математикът“ Добрин пръв реши своята задачКА-закачКА.....
Разликата е, че при Валентин (беше вторият най-добър пъзелист в своя сезон, след Неделчо) нищо не беше "зад кадър", дори не се поколебаха да покажат кадър с пъзела, и в страницата в Уикипедия на този същия пъзел, тази и още една комбинация бяха показани като нерешими. Т.е. третата година вече дори не се опитваха да излъжат зрителите, а директно бяха сложили картите на масата. След това Валентин сподели, че веднага след приключване на битката е помолил Неделчо да пробва да реши пъзела му и Неделчо също е казал на продукцията, че комбинацията е нерешима, и нищо в крайна сметка не е последвало.
Да, да, аз не отричам нищо, което казваш, просто явно още от първи сезон това е начин да разкарват неудобните играчи. Не знам въпросния Валентин дали е бил неудобен, но случилото се е ....знаеш мнението ми за цялата свита.

# 1 351
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И на мен също ми стана жал за него, младо момче, нерешително и иска да угоди на всички.
Според мен решението което взе за Цвети към момента беше добро, можеше изобщо да не отидат на съвет известно време 😁
А според мен щеше да е по-добре за племето Цвети да остане. Вярно, че всява леко напрежение, но щеше да е по-полезна от Даниел. Той за нищичко не става гОркият.
Радо си развали готовата коалиция, само защото не искаше да направи съвсем минимална отстъпка от каквото си беше решил, въпреки че по този начин застраши играта на Рълев. И тръгна да дърпа и изнудва човек от противниковата коалиция, вместо да си оправи отношенията с Цвети. Чак такова болно его ми е отблъскващо, независимо колко е добър физически и какви победи има. Мишо изглежда много по-топъл човек, комуникативен и отворен, докато брат му освен студенина, има в себе си нещо странно, което още не мога съвсем да уловя какво точно е, но ме смущава.
А и не на последно място, ако бяха освободили племето от Даниел, имаше вероятност той да удари едно рамо на Цецо, защото те двамата си бяха от първоначалната коалиция на Гладиаторите, братя завинаги, чест и слава, мъжка дума, а-у.

# 1 352
Който е дал предложението за последния пост на Гладиаторите - браво.
Много добро предимство беше това.

А Румен вече спокойно може да праща Момчи на битки - ТОЙ е новия пъзелист, така няма да му се налага да СИ търси нов.

Офф, физиономията на Цецо при вида на Цвети.....
Момчил даде предложението за последния пост на гладиаторите Simple Smile

И да не забравя да пиша за моята любимка Теди. Отново великолепно представяне. Дори ми се стори, че стоеше по-елегантно, стабилно, правилно /както ви харесва/ на куба от Виктория. А си представях, че тя там ще е много добра.

Започнах малко, ама съвсем мъничко да харесвам Румен и той пак се сгромоляса.

# 1 353
  • София
  Епизод 29

Сезон 5    

Игри на волята: България (04.10.2023)

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 14:14 от Mari_Mar

# 1 354
Тука и аз се изказах, ма за доброто настроение!
Реално ние с вас какво очакваме от Калоян? Колко е годишен, че да му се присмиваме, че още не е полов атлет? Някои от вас имат синове на неговата възраст и тръпнат от страх да го сгащи някоя мръсниница! /Аз имам една дъщеря, ама си мисля и племенника! /
Съгласна съм, че е лабилен за спортист! Радо, виж е несоциален, но пък с успехи в спорта /за секса не знам, щот не е казал😂/!

# 1 355
  • Другата България
И на мен също ми стана жал за него, младо момче, нерешително и иска да угоди на всички.
Според мен решението което взе за Цвети към момента беше добро, можеше изобщо да не отидат на съвет известно време 😁
А според мен щеше да е по-добре за племето Цвети да остане. Вярно, че всява леко напрежение, но щеше да е по-полезна от Даниел. Той за нищичко не става гОркият.
Радо си развали готовата коалиция, само защото не искаше да направи съвсем минимална отстъпка от каквото си беше решил, въпреки че по този начин остави Рълев без гръб. И тръгна да дърпа и изнудва човек от противниковата коалиция, вместо да си оправи отношенията с Цвети. Чак такова болно его ми е отблъскващо, независимо колко е добър физически и какви победи има. Мишо изглежда много по-топъл човек, комуникативен и отворен, докато брат му освен студенина, има в себе си нещо странно, което още не мога съвсем да уловя какво точно е, но ме смущава.
А и не на последно място, ако бяха освободили племето от Даниел, имаше вероятност той да удари едно рамо на Цецо, защото те двамата си бяха от първоначалната коалиция на Гладиаторите, братя завинаги, чест и слава, мъжка дума, а-у.
Според мен грешиш. Радо изобщо не осъзна, че Калоян е в противниковата коалиция. Пусни си пак разговора между него и Мишо в началото на епизода. Радо изначално няма/ше/ никаква идея кой с кого и защо, та той дори и Цвети мислеше, че играе с тях!!! Той е абсолютен инвалид в социалната игра, пълна противоположност на мислещия Рълев. Подведе и Мишо. И изобщо не се вслуша в Рълев, когато го подсети, че Цвети има грошове и може да се откупи. А и Мишо тогава замълча, че всъщност Вики не изпрати никой тогава, когато се върна срещу грошове, и че играчи се връщат само когато отшелникът е влязъл след битка, спечелил битка. Някакъв карамбол от неизречени или спестени неща стана, и ей го на резултата - смях в залата. И Цецо аут.

# 1 356
Виолета можеше да се съюзи с Цецо и да изпратят Николчето вкъщи...и без това само седи диван чапраз...
Това е най-малоумното което може да направи.А тя не е глупава..Ти на нейно място в следващата битка кого би предпочела за съперник?Никол или Цецо.

# 1 357
След разговора на РР с Момчил стана ясно искат да го правят втори Цецо - че се самоизтъквал, и въобще е най-добрия. Така му говори завистта на РР, обаче Момчил няма проблеми с това да го пращат на елиминации, само ще събира торбички. Най-слабите в племето сигурно няма да ви хареса да го чуете, но това са двата талисмана - Ситнилска и Гатьо, затова не се знае дали на бъдещ съвет ще се стигне до глас на разума, или ще си ги пазят като свои.
В едно мнение по-назад мярнах че било станало важно мисленето, като цяло мисленето по принцип помага и в решаването на пъзели, може да е важно и в живота после, червеното племе обаче остана група безинтересна и на едно интелектуално ниво, в момента наистина изглежда без значение кой там ще отпадне. Изпуснаха златна възможност да се оттърват от Дани, Цвети щеше да им подскача на кубчето, после да решава и пъзели и дизайни.
Сините са в другата крайност - там вече всички са еднакво добри, успеят ли да не стигнат до съвет ще са номер 1

# 1 358
Мишо май сега има имунитет,срещу Радо ,Калата няма да гласува ,така че Рълев ще е .От Гладиаторите ще са Рълев и Дани .

Рълев и Радо ще са.От много акъл.Ще ги извъртят баш пичуите.

# 1 359
Защо Радо да прави отстъпки заради Цветка ??? Защо не направи тя? Радо не се е отрекъл от тяхната коалиция. Цвети го направи. Радо не го е страх да ходи на битки, Рълев го е страх. И защо трябва да си лицемер и въртиопашка за да имаш добра социална игра ? Ето Момчи нагледно показва как се играе играта. Неделчо също им казваше всичко в очите. И Радо отиде да говори с Калоян заради Рълев. Момчето си е с принципи и достойнство, номинира на база представяне, а не харесване, за разлика от другите умници. А Цвети освен халки друго не може да минава, все тая за племето кой от двамата би отишъл на чистилище , все тая и за Рълев и сие . А " многострадалната Геновева " - Калоян има сърчице на зайче. Радо не го е бил, направи му предложение, на което винаги можеш да кажеш не. Дори не беше застрашен той. А е дал думата си и на Цвети , не само на агрономчето.

# 1 360
  • София
Само да отбележа, че Рълев го е готвил Гого и е излезнал от неговите кастинги. Grinning
Личи си, той просто се отличава от всички, макар и сам да не коментира представянето си, нито продукцията много да го хвали. Quiet superiority бих казала. Bowtie

# 1 361
Румен и Момчи диктуват в амазонките ,Гатьо мълчи там не смее да се обади Laughing

Той там е пленник.Няма думата Wink))

# 1 362
Виолета можеше да се съюзи с Цецо и да изпратят Николчето вкъщи...и без това само седи диван чапраз...
Това е най-малоумното което може да направи.А тя не е глупава..Ти на нейно място в следващата битка кого би предпочела за съперник?Никол или Цецо.
И аз мисля, че при изгубените целта на всеки е да си тръгне по-силния. Цецо за това се пробва с Никол да договаря, не заради Мишо, а защото Виолета е силна. Виолета също си каза - иска женска коалиция, защото Цецо е силен играч.
Никол и Цвети не са им цел на тях, а средство.

# 1 363
Мишо май сега има имунитет,срещу Радо ,Калата няма да гласува ,така че Рълев ще е .От Гладиаторите ще са Рълев и Дани .

Рълев и Радо ще са.От много акъл.Ще ги извъртят баш пичуите.
Няма начин, гласовете са 3 срещу четири. Така или иначе и от двете коалиции по един ще отиде. Разликата е че в коалицията на ПичУите има едно много слабо звено и ако то не се спаси в петък Крум и Калоян леко увисват.

# 1 364
  • София
Много ясно, че Никол, но като гледам как си влизат без битки, вече нищо не може да се каже категорично.
И това го мислих, че с/у Цецо ще й е тегаво, но пак зависи и от битката. На последната с кръста, тя го победи.

Тука и аз се изказах, ма за доброто настроение!
Реално ние с вас какво очакваме от Калоян? Колко е годишен, че да му се присмиваме, че още не е полов атлет? Някои от вас имат синове на неговата възраст и тръпнат от страх да го сгащи някоя мръсниница!
Друго имаме предвид..в друга посока да не го духа вятъра..

Общи условия

Активация на акаунт