Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...40

• 103 711
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Девойка издържала успешно изпита за шофьор и баща и и разрешил да покара колата. Широко усмихнат, той седнал отзад, на мястото зад водача.
- Татко, защо не седнеш отпред до мен?- попитала дъщерята.
- О, скъпа, очаквам този момент, сега е мой ред да ти ритам седалката докато караш - отговорил бащата и заритал активно по седалката на шофьора...

Мъж говори с пищна спасителка от 3-ти пост на Царския плаж в Созопол.
Силно загрижена, съпругата изпраща сина им да попита баща си дали днес е изпил хапчетата си за диария, нощното изпускане и депресия.

# 646
Преди години ги въртяха, после почнаха да ги натискат, а сега само ги докосват.
За телефоните ви разказвам, вие какво си помислихте?

# 647
# 648
  • София
Възрастна съпрузи се разхождат в парка. Жената казва:
- Пешо, помниш ли как ме чакаше ей на онази пейка преди 38 години?
- Помня, там пак седи някакъв идиот...

# 649
  • тук, на мястото си
Баща посъветвал сина си студент:
- Сине, като ти трябват пари за учението, пиши ми че са за учението. А като ти потрябват за любов, пиши че са за лов.
- ОК!
Минало известно време и сина пише:
"Тате, прати ми 20 лв. за тетрадки и 50 лв. за лов...".
Пак след време:
"Тате, прати ми 20 лв. за тетрадки и 50 лв. за лов...".
Това се повторило неколкократно. В един щастлив ден:
"Тате прати ми 20 лв. за учебници, 50 лв. за храна и 300 лв. да си оправя пушката".
Отговор на писмото:
"Сине, ето ти 70 лв., ама 300 за пушката няма да ти дам! Да си гледал накъде си стрелял!".
Синът възмутен:
"Тате, прати ми 300 лв., за да не си дойда! Ако си дойда, от мен ще го прихване прислужницата, от нея - ти, от тебе - мама, от мама - градинаря, от градинаря - сестра ми, а хване ли го сестра ми, тежко и горко на целия град..."

# 650
# 651
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 652
Бедният арменец бай Агоп нарамил серкмето и тръгнал към близката рекичка да хване някоя рибка за чорбица, да нахрани многолюдното си семейство. Замятал, замятал - нищо. Най-накрая измъкнал една запечатана глинена бутилка.
- Бре - рекъл си бай Агоп - туй ще да е някой отлежал коняк "Арарат", я да ударя един гълток!
Отпечатал той бутилката и не щеш ли от нея изскочил един Дух.
- Бай Агоп, my friend - метнал се на врата му Духът - ти ме спаси от хилядолетно затворничество в тая бутилка. Казвай да ти изпълня едно желание!
- Ама таковата, рекъл Бай Агоп - в приказките пише, че като пуснеш дух от бутилката и той ти става слуга до живот.
- А бе, майни ги тия арабски простотии, казал Духът. 21 век сме, робството отдавна го отмениха, пък и ти не си ми работодател! Давай желанието, че имам сума ти изостанали задачи за вършене! Това е сделката - take it or leave it дето се вика!
- Добре тогава - въздъхнал примирено бай Агоп - бих желал на задната седалка на собствения ми "Мерцедес" S класа, паркиран пред вилата ми с 20 спални на Средиземно море, от чийто прозорец се вижда 50 метровата ми яхта, привързана за собствения ми пристан, моята майка да подари на трите ми дъщери по една диамантена огърлица, всяка струваща по един милион долара, закупени с част от месечната и пенсия!
- Мдаааа - почесал се по брадата Духът - евреите има още много да учат!

# 653
Никак не е учтиво да се пита дама за възрастта и! Достатъчно е да я попитате дали знае руски език. Laughing

# 654
  • тук, на мястото си
Влиза един македонски воевода в кръчмата и поръчва лута одринска ракия. Порка си той, а по едно време в кръчмата се се чува: "Ке ти го земат коньот бре, ахмак!"
Скача нашият воевода, излиза пред кръчмата и гледа двама се мотаят около врания му кон. Вади той чифте пищови и ги разстрелва на място.
Връща се вътре и поръчва още лута одринска ракия - препек.
Минало-неминало време и пак някой се цепи в кръчмата: "Ке ти го земат коньот бре будала!"
Излиза пак воеводата, мръсно разлютен, и гледа пак някакви  се въртят покрай конете. Вади патлаците и им отнася главите.
Влиза вътре, заръчва руйно цариградско вино и тамъъън да отпие, пак се чува същия глас и пак: "Ке ти го земат коньот бре чукундур!!!"
Воевеодата бесен-почервенял скача да заколи още някой,  когато кръчмарят се провиква:
-  Алоооооу, шахматистите на крайната маса, я по-тихо, ако обичате!

# 655
С голям зор Марийка кандърдисва Иванчо да отидат на ресторант. На входа портиерът ги пита:
– За Вас,както обичайно – масата срещу пилона?
– Тц,днес съм със съпругата.
Метрдотела:
– Г-н Иванчо,както обикновено – шампанско с черен хайвер?
– Тц,днес съм със съпругата.
След номера на пилона към масата се приближава танцьорка и пита:
– А кой ще развърже последната връзка на бикините ми?
Залата екзалтирано крещи:
– Иванчо,Иванчо,Иванчо...
Марийка скача и бяга навън. Малко преди да се качи в таксито,Иванчо я настига и сяда до нея. Шофьорът:
– Иванчо,виждам че си хванал нова курв@! LaughingJoy

# 656
  • София
Поради бойната обстановка Чапаев и Петка не се мили около година и много кирлясали.Най-накрая решили да си хвърлят една баня и се натопили едно хубаво.Чапай казал на Петка:
-Петка, ще ми изтъркаш ли кирта от гърба?
-Добре.
Търкал,търкал Петка и казал:
-Василий Чапаев, премахнах първия слой кир.
-Продължавай Петка, продължавай в името на Революцията.
Търкал още Петка и пак казал:
-Чапаев, махнах втория слой кир!
-Продължавай Петка, в името на Революцията.
Търкал Петка и изведнъж изненадано се обадил:
-Абе, май ти намерих оня потник, дето загуби миналата година.

# 657
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 658
Дядо Коледа към дете:
- Кой беше послушен през цялата година и правеше всичко, което каже мама?
- Татко!

# 659
Медицинско наблюдение:
Враг номер едно на разстройството е кашлицата!
------------------------------------------------
Казват, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха. Това е северния път, има и южен.
Има такава легенда, че много рано сутрин и много късно вечер стените са по-меки за бормашината.
Най-много се иска първото дете, втората жена и третата ракия.
Сигурно съм сънувал нещо много интересно тази нощ, щом съм съблякъл калъфката на възглавницата.
Той обича всички хора независимо от цвета на кожата и вероизповеданието.
Оптимистите ще кажат, че това е Господ, песимистите - крокодил.
Жените и мъжете са различни. Жена легнала на дивана, възбужда мъжа, а мъж легнал на дивана, вбесява жената.
"Био" е латинска дума и означава "4лв. по-скъпо".
Учени кръстосаха котка със заек. Получения хибрид, пак гони мишки, но вече с друга цел!
На фон дьо тена трябва да пише с големи букви - НЕ СКРИВА МУСТАЦИ.

Общи условия

Активация на акаунт