💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 109

• 35 718
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък мисля, че е добре да има любов между Серап и Джихан, това ще укроти Джихан.
Не знаем защо тя отмъщава на Сойкан, но може и на нея любовта да повлияе.
Сега разбирам, че била дъщеря на Иляс. Той дали има още много такива деца, за които не сме чували.
Любовта е по-силна от отмъщението - това се учи в долния курс на турските сериали.

# 76
Не го мислете рейтинга. 17 сигурни поне, нали имаме?
Аслан беше много отчаян. Той разбра, че някаква внезапна причина принуди Девин да замине. След това му съобщиха и за  Иляс. Успя да направи план, за да върне Девин, но не мисля, че това е единствената му цел. Само, че...защо си мисля, че Девин го разгада. Погледът и говореше, че е наясно кой стои зад това арестуване.
Серията ми беше интересна. Когато вървят сцените на АсДев,  всичко е плътно и правдоподобно. Играят уникално. Към тях добавям и Нежат Ишлер. Ролята на Джихан му отива адски.

# 77
  • Plovdiv, Bulgaria
Хюлия каза на Аслан, че е преживяла много загуби и не може да си позволи да изгуби и него.
Аслан и каза, че повече няма да изгуби никого. Насила или по любов, всички ще са заедно.
Серията беше невероятна, обаче Глатасарай направиха също страхотен спектакъл, 3:2 срещу Манчестър Юнайтед на Олд Трафорд, моите хора също отидоха да гледат мача, рейтингът ще е доста зле, но Къванч ще празнува такава победа.
Хюлия е по- лоша от всякога, омаскари името на Лейла.
Еко искат да го женят семейството му, отиде и при нея за помощ, тя го зашлеви с думите “заради две к****и опропастихте живота си с Аслан.
Не мисля, че бащата на Девин има общо с диагнозата ѝ, той не подозира, че тя подържа връзка с Аслан.
Недрет звъня, докато Хюлия подготвяше приема на фондацията, но тя не ѝ отговори и нареди да махнат името ѝ от списъка с гостите.
Много диалози, много символики, много паралели.
Журналистът на откриването на пристанището
“Г-н Аслан, как върви бракът ви?”- “Отлично”
нещо като
“Какво е семейството ти?”- “Нормално.”
Дано има всякакви преводи утре, ако някой попадне на такъв на английски, ще помоля да сподели и тук.
Ванче, аз това, че адвокатката е дъщеря на Иляз съм го пропуснала, не знам откъде идва, може и такава да се окаже.

# 78
# 79
Благодаря ви, момичета 🤗🤗🤗

# 80
  • au bout du monde
Девин знае. Знае, че Аслан е способен на всичко. Но това надмина всичко 😄

# 81
На масата с поръчителя на убийството на родителите на Джихан
- хапват пилаф.
Кой ще спаси Джихан от Иляс?

# 82
  • AMS

Благодаря ви, дружки, за споделеното!!!
След като публикувах, видях, че фрага е сложен.
Започна повторението. Сега ще си попълня пропуските.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 00:31 от * Diva *

# 83
  • au bout du monde
Ооо Девин ще му отмъщава май 😁 Каква целувка пред всички, той не очакваше.

Връща се в къщата

# 84
Лелее, а новия фраг направо ме шашна! Ето защо Лейла може да лежи в затвора, Толга май даде фира. Не знам кой ще спасява Джихан, намери с кого да се съюзи и той! Сигурно Аслан отново. А Девин как ли я пуснаха ? Обърка му плановете. Оф, много въпроси, много нещо ... Но, серията беше страхотна, на мен много ми беше интересна. Не се притеснявам за рейтинга, но се надявам да е добър. Благодаря ви, дружки за разясненията и за компанията! Kiss
Лекинка! Hug

# 85
Джихан ги следи много изкъсо. С Девин се държи  добре. Вярва и. А това за него е много важно. Особено, след като светът му се срути. Както Аслан каза на Девин, след тази случка, животът на всеки се унищожи...Жалко за това момиче. Знаеше, че Аслан е от лошите момчета, но изобщо не подозираше какъв сюрприз  я очаква.  Каква кървава сватба имаше, каква отвратителна свекърва и се падна и безскрупулни врагове на семейството. Ямур, Неше...на целия фон ми изглеждат като балдахин. Баща и в крайна сметка и той я потърси. Има светлинка при него, но Хюлия е змия. От най-отровните. Да, Аслан толкова човешки я попита, защо прави всичко това с Девин, но тя си знае едно и също. Иска го само за себе си. Това е нейният начин да го "опази". Лейла беше невероятна. Изключителна Джанан.

# 86
Как хубаво го "завъртя" сценария Хакан Бономо, много, много ми хареса.

Лейла, дали няма да повери децата на Девин?

Девин наистина е като пеперуда устремила се към огъня. Но тя все повече разбира мисленето на Аслан и този път го изненада.

Тя вече му каза, или ще забравиш какво са те учили, или ще забравиш мен.

Момичета, огромни благодарности за разясненията.

Лека, с нашите красиви Аслан и Девин 🤗🤗🤗

# 87
  • au bout du monde
😆😆😆

# 88
# 89
Аслан иска да бъдат задържани всички членове на семейството.
Но когато Девин си подготвяше багажа, ми се мярна нещо с име Девин Акън.
Може затова да са я освободили.

Намесата на бащата на Девин и лекарка от неговата болница - имам подозрение към каквато и да е диагноза и лечение.
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт