💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 109

• 35 728
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • au bout du monde
Добро утро! 😁
Ами добре им се получи 😍
https://twitter.com/berraaaaaag/status/1709329851562209685?t=bI5 … oOzh3sgwgQlA&s=19

Сигурна съм, че накрая ще си имат дете. Просто трябва да се успокои. Много проблеми й се струпаха на главата. Трябва спокойствие и да не се мисли за това. Накрая изненадата ще дойде, че дори няма да разбере 😁

# 91
Добро утро, дружки! Hug

Как спахте ? Аз не много добре, емоциите още ме държат, страхотно начало на 2 сезон. Чакам превода с огромно нетърпение!
Камилита, и аз съм сигурна, че на края ще си имат дете, не може да накаже Хакан Бономо така Девин и Аслан. Но, какво ще се случва другия вторник, направо не знам, Девин е в акция Smile
Получи им се супер, някои писаха, че са вдигнали температура Stuck Out Tongue Closed Eyes Само потника на сутринта ме разочарова малко, ама октомври е, през нощта е хладно Stuck Out Tongue Closed Eyes
Айре Heart Eyes благодаря за гифа! Kiss Прекрасна сцена беше! Heart

Ето и превода на фрагмана:
Цитат
Д - Добре дошъл!
Х - Ти какво правиш?
И - Хюлия, Хюлия!
Х - Коя си ти? Никой не може да хвърля кал по мен, семейството ми и фондацията! Скоро истината ще излезе наяве, ще видите!
Д - Просто казах истината и ще продължа да го правя.
А - Казват, че тичат след тези, които бягат. А ние няма да направим това. Просто ще накараме човека да излезе от дупката, в която се е скрил.
Иляс е жив. И ти работиш с него ли ?
Дж - Е, сега съм лош, момче, ще работя с когото си поискам. Какво те засяга ?
А - Ще бъдеш невероятно щастлив, когато спечелиш, нали?
Ил- Всеки път, когато погледнеш дъщеря ми, си спомняй този белег. Иначе следващия път ще се появи на това място.
Дж - Сойкан, това са все още най - щастливите ви дни.
Джихан си мисля, че много ще съжалява, че се хвана с убиеца на детето му Thinking И какво, тази ококорената адвокатка се оказа негова дъщеря ? Ужас! Но, може би и те двамата с Джихан ще се излекуват взаимно, знам ли ? Знам само, че сериала ни става все по- интересен! Имаше невероятни сцени с нашите АсДев, много съм доволна. Да видим какво ще става тепърва обаче.
Ванче, и аз имам такива подозрения Thinking Много загрижен Ергюн, как пък изведнъж се сети, че има дъщеря ?
Цитат
Намесата на бащата на Девин и лекарка от неговата болница - имам подозрение към каквато и да е диагноза и лечение.
Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 09:45 от queen_fenka

# 92
Добро утро 🍀

Прочетох ви, изчетох ви, разбрах, че сезонът е започнал ударно... Хюля, без коментар. Наистина ли ще взема децата на Лейла 😳
Адвокатката е дъщеря на Иляз, обаче има друга фамилия...  Джихан на една маса с тях.
Лелята Недрет появи ли се?

Мерси за кадрите с АсДев

Ако Лейла ще влиза в затвора, по добре децата да останат при Девин.

Ще изчакам руските субтитри. За рейтингът не ми пука много. Особено след като прочетох как се изчислява. Пък и серията си има подписан брой епизоди.

Хубав ден!

# 93
За който няма търпение онлайн дублажа.
https://turkru.tv/semya-14-seriya-7.html
по-късно и по-читав ще има.

Рейтинга

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 10:22 от Бл@гуна

# 94
  • au bout du monde
Не очаквах такъв рейтинг. Но предвид мача и новия сериал, който е с 6 рейтинг.
В тотала е на 4то място, но в другите категории е на 2ро място.

# 95
Привет момичета! Hug
още снощи си знаех, че ще ни е такъв рейта, ама здраве да е.
новия сериал доста се гледа, а и почнаха преди нас.

трейлъра на рекламата

# 96
  • au bout du monde
На 6ти я пускат

# 97
Благодаря за новата тема

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 12:35 от dterziiska

# 98
Шоу тв. благодарят на зрителите си
https://twitter.com/ShowTV/status/1709470060404781342

другата причина за рейта

Но Къванч е бил  щастлив!! Hands Plus1

ммм супер Heart

но май е бил болничък/видяли са ги да излизат от болница/, да се оправя бързо!!! Flowers Four Leaf Clover

.......................

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 12:57 от Airra

# 99
  • au bout du monde
Сомера показва 2ро място.

# 100
# 101
  • au bout du monde
Дойде време за гласуване за наградите на Пантен : актьор, актриса, двойка, сериал, сценарист

https://www.pantenealtinkelebekodulleri.com/oy-ver

Нашите хора на финалната сцена.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 14:09 от La Libellule

# 102
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Спахте ли 😜 Въобще не знам как ще я карам ако така се вълнувам на всеки епизод.
За рейтинга и аз очаквах по малко да е. Да знаете от сега на следващата серия една дума няма да напиша, но снощи не се въздържах.

А новините и днес валят една след друга.

Мави

Добре, че са избрали този път да е петък, поне събота и неделя малко по спокойно да ми е.

Малко АсДев

Истински визуален празник са Къванч и Серенай то излъчване, то игра. Толкова много им се радвам.

Ваня, моля те да обясниш какво имаше предвид облеклото на Девин, че сега видях при рускините, че също се споменава.

А тук все едно видях Кузей в последната серия.

Слончето на ръката на Девин

Айре, Курт Ефе е бил на редовна ваксинация.

Днес пак ще се гледа 😛

# 103
Здравейте, момичета!
Благодаря за всичко споделено! Green Heart
Колко е сладък Курт Ефе. Flowers Four Leaf Clover
Без онлайн превод бавно стигаме до съдържанието, а понякога и грешно, но пък е толкова вълнуващо. Grinning

Рано сутринта изгледах превода с озвучка, но едва сега имам възможност да се посветя на сериалните си увлечения. Освен всички конкуренти, Семейство е висока летва за тотала, а може и за някои зрители от АВ и АВС. Рейтингът за мен е абсолютно без значение, важното е, че сериалът ми харесва на мен. Той е от значение за тези, които го правят, но те много добре знаят с какво са се захванали и едва ли са разочаровани. На мен точно такова нещо ми се гледа.

Много неща искам да споделя. Но една от основните теми в еп.: майчинство, майки и дъщери ще оставя за утре. Пепи, не правя някаква тайна от дрехата на Девин. Онзи ден казах, че трябва да се види контекста, а той обхваща няколко последователни дълги сцени, в които Девин е с тази дреха. Това изисква свежа глава, каквато моята в момента не е. На мен дрехата ми направи впечатление още веднага, но няма смисъл да се хвърля нещо, за което нямах подкрепа от сериала. Ще кажа какво мисля, обещавам.

Не знам дали забелязахте, че портретът на Юсуф е отново на стената. Аз го забелязах едва днес. Ако знаехме това, онзи ден нямаше да се чудим защо Аслан седи до Хюлия. Основната грижа на Аслан е да върне Девин. Но докато я чака, той подрежда семейството и се готви за война, особено след като научи, че Иляс е жив. Глава на семейството е отново Юсуф – портретът на стената и освободеното за него място като глава на семейството. Аслан е този, който в момента създава стратегия и тактика, но той е само син, а водещ е Юсуф, а Аслан доколкото е възможно съгласува действията си с Хюлия, с която се разбира по въпросите за ролята на семейството. И двамата обръщат поглед към портрета, сякаш се допитват до Юсуф. Ибо седи срещу брат си и така му е показано мястото в семейството. Всички деца на Хюлия са срещу нея: Лейля, Джихан, но Аслан съ-действа с майка си. Връщането на Юсуф на мястото за глава на семейството е знак и към Джихан, който, ако поиска да се върне, това би било връщане не в семейството на Аслан, който е равен с него като син, а в семейството на баща им. Този формат оставя вратата отворена както за Джихан, така също и за Лейля. Поне така изглеждат нещата в момента.

От друга страна, тази подготовка на семейството го прави съответно на семейството на Иляс. Така символично воюват Юсуф и Иляс, защото войната е започнала много отдавна, просто страната на покойния Юсуф е подсилена/продължена от неговия син.
Доколкото разбирам Иляс е изпратил Серап при Джихан, а също и при Девин като адвокат. Джихан разбра, че тя е дъщеря на Иляс едва в дома на Иляс: „Добър апетит, татко.“ Има някои странни неща. Серап си е рязала вените, а Иляс ги наблюдаваше, когато тя изпращаше Джихан. После Иляс заплаши Джихан да не се увлича по нея, защото с "оня нож" ще му пререже бузата, какъвто белег има самият Иляс. Може Серап и преди да е била използвана за примамка и после любимия да е бил убит, а тя да си е прерязала вените? Или в подобна история самият Иляс да е получил белега на бузата си? Оставям тези въпроси за нататък. Сега един възможен изход, който е и много рискован. Ако Серап и Джихан се влюбят, и докато миналото се изяснява и се разбере, че Иляс е причина за унищоженото минало и бъдеще на Джихан, Джихан може да се ожени за Серап и тя да стане Сойкан. Нали Юсуф в предсмъртното писмо до него това му беше поръчал: да си намери подходяща жена – каква по-подходяща от тази Grinning, да има деца и жена му да носи името Сойкан. Ако Джихан направи дъщерята на Иляс снаха на Юсуф и тя стане Сойкан, какво по-голямо отмъщение към Иляс! Джихан и Девин се разбират, а Девин и Серап си стиснаха ръцете – засега като адвокат и клиент, но по-нататък може и да се разбират. Това може да коства живота на Джихан, може и да не стане, но много ми харесва.
Джихан е открил биологичните си родители. Дали няма и още някакви роднини?

След лъва, рибите, акулата, новият сезон започна под знака на слона.
Промяната в поведението на Аслан е голяма: лъвското в него е отстъпило на мислене и обмислени действия.
Девин поиска татуировка, която да не и позволи да забрави преживяното. И получи слонче. „Помни като слон“ е точно намясто, тя иска да помни лошите неща, за да не се повтарят. Обаче татуировката е временна и това вече показва, че ще дойде време, когато Девин ще забрави лошото.
Аслан се вдъхнови за слонове и започна да гради планове първо от слончето, което видя на ръката на Девин, а после и от телевизията. Той не каза нищо, когато видя татуировката, но желанието да бъдат заедно, да мислят заедно, да имат общ език го обхвана веднага, когато ситуацията се изостри с разследването и се разбра, че Иляс е жив.
Иляс също знае този език. Попита Джихан дали знае какво правят ловците – лова на слонове е историята на Джихан, но Серап го прекъсна с молба да не продължава. Оставам с впечатление, че Серап знае историята на Джихан. Дали обаче знае цялата история и ролята на баща си или само версията с Юсуф?

Недрет търси Хюлия по телефона, но Хюлия не отговори. На Еко му готвят булка от Адана; ще дойде и братовчедът на Аслан – увеличава се присъствието от Адана. Интересно кой е намерил работата на Ямур, дали не е Иляс? Той беше поръчал още преди смъртта на Ямур и Еко, едва ли се е отказал и може би ги наблюдава.

Аслан направи нова маса и зададе нови правила.
Но върна символното върховенство на Юсуф.
Много умен ход.
Но към засегнатия от реформата Ибо скоро ще се присъединят Недрет и нейният син.
Засега те са по-далечна, но много реална опасност.

# 104
Ванче, още преди три часа писах, но без да искам изтрих всичко , та сега набързо. Първо, благодаря ти за споделените мисли. Много символи, много детайли се откриват , а някои сигурно ще видим на по късен етап.  Както написах , прочетох при рускините също, че дрехата не е случайна и се порових за информация.

Ето това ми направи впечатление.
"В Средновековието райето е било символ на социално заклеймяване. А зебрата, това е исторически факт, е минавала за зло животно. Ако си облечен в райе, значи нещо не е наред с теб. Защо ли? Защото в библията има един пасаж, в който се казва, че не бива да носиш дреха от две. И хората тълкували това като райе, макар че не е точно това значението." и другото
" Свободен, лек костюм от ярко райета плат, с широка яка и маншети, е емблематичното облекло на клоуна, фигура, чийто хумор произтича от неговата лицензия за преминаване на границите на подреденото общество. Към 13-ти век носенето на райетата е добре закрепено в закони на Европа."

На пръв поглед без да влизам в детайли , Девин е извън подреденото общество на Сойкан. А и нейното облекло доста добре контрастира с това на Аслан.

Ти беше писала за фламингото и ми направи впечатление , че стената с изрисуваното фламинго е в новия кабинет на Аслан.

Белите дрехи, фламингото.... хубава символика има около него.

Стана късно и утре ще продължа , но само да кажа отново , че изключително много се радвам за партньорството между Къванч и Серенай , пълнят ми душата.

Още един символ, запазена марка на Къванч №8

И линк със руски субтитри
https://1plus1tv.ru/20842-semya-aile-vse-serii-2023-smotret-onla … sskom-yazyke.html

Лека HugHugHug

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 23:56 от pe04

Общи условия

Активация на акаунт