Спойлери от реалити предавания - тема 15

• 162 714
  • 1 431
  •   1
Отговори
# 990
Някой има ли идея защо участниците от сезон 1 не мислят да ги канят в Ол старс?

# 991
Някакъв шанс третото изцяло синьо столче да е Вики? Иначе този сезон ще е най-отрицателен за жените без нито една в топ 5, а ако слуховете са верни, това е сезонът, в който се опитаха да направят жена победител.
Дени не може ли да е ?

# 992
Някакъв шанс третото изцяло синьо столче да е Вики?
Дени не може ли да е ?

Дени дойде от Изгубените, няма как столчето й да е изцяло синьо.

# 993
  • София
Дени може да е на стола и с малко лилаво, ако Ковид не брои двата дни на Мартин за достатъчни, за да ги отбележи. Не сме сигурни дали е сложил Мартин на стол с малко лилаво или на такъв без. И двата варианта са възможни.

На четири от столовете са Рълев, Момчил, Мартин, Мастагарков (последният е под въпрос) остава един свободен за Дунев, Дени или Вики. Поне това е моето тълкуване.

# 994
Не гледам ИВ, но ви чета, докато си чакам спойлери за други две предавания.
На екскурзия в чужбина се засякохме с участничка в последния Сървайвър. Подпитвахме я, естествено, различни неща. Каза, че на жените са давали да ползват самобръсначки, на мъжете - не. Естествено, че не на всяка ще и трябва, но са разрешавали. Щом едната продукция е давала, най-вероятно и тези от ИВ им позволяват /поне на жените/.
Не знам в ИВ палят ли огън тези, които стояли заточени до реката, но пак в някакъв Сървайвър ги даваха, че ползват дървесна пепел за миене на зъбите, а май и за косата. Чела съм в разни "бабини полезни съвети" дървесна пепел да се ползва за почистване на разни неща. Така че предполагам, че и това е опция за почистването на зъбите.

# 995
Ако става д1ма за Юлиян, то нивгаж вяма да го поканят, предвид колко време се съдеха. Те не исках да го кянят, а и той едва ли. За феновете му-могат да го гледат в максимал, където участва  и Дени.

# 996
  • софия
Според мен Ковид би сложил "лилаво" столче, мацнато със синьо, ако става дума за Дени. Основния цвят е за откъде са тръгнали, така го разбирам аз.

# 997
Столът с лилаво петно е за Марто.С жълто петно-Момчил,а останалите сини според мен са за Дунев,Мастагарков и Вики.

# 998
Столът с лилаво петно е за Марто.С жълто петно-Момчил,а останалите сини според мен са за Дунев,Мастагарков и Вики.
Два сини стола остават. Дунев/Вики и Мастагарков.
След спойлерът от инстаграма на Мартин всичко става кристално ясно. Снимка на тримата финалисти - той, Рълев и Момчил. Оттам вече всичко се разплита надолу. Остават само някои подробности като кога отпадат двамата братя Кръстеви, Виолета и Денислава.

# 999
Може да е нямало лилави столчета в приложението.😉😁 А и на фона на жълтото петно на синия стол т.е.4 седмици- амазонка , то малкото лилаво петно може да значи две седмици изгубеняк.😉😁

Имаше някакъв спойлер от жена, която ги е видяла да слизат от бусчето преди полуфинал и каза, че е имало четири мъже и една руса жена там. Не знам колко е верен, но има възможност и това да е Дени. Аз продължавам да си мисля, че няма начин на полуфинал да няма поне една жена, досега това не се е случвало.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 18:30 от Joy 05

# 1 000
Аз да попитам-някой знае ли какъв хонорар взимат Димо и Ралица? Близо до наградата от 100 бона или прекалено се изхвърлям?

# 1 001
В един епизод забелязах че подмишниците са перфектно обръснати дори и на участниците от Изгубените. Определено им позволяват някаква елементарна хигиена.

Всички ходят на лазер. Това не е доказателство.
“Всички” JoyJoyJoy

Да. Всички. От жените със сигурност. Защо вие не ходите ли?

# 1 002

Имаше някакъв спойлер от жена, която ги е видяла да слизат от бусчето преди полуфинал и каза, че е имало четири мъже и една руса жена там. Не знам колко е верен, но има възможност и това да е Дени. Аз продължавам да си мисля, че няма начин на полуфинал да няма поне една жена, досега това не се е случвало.

Мисля, че знам точно конкретната ситуация, която вземате за спойлер и ако е тази за, която си мисля, русата жена е редакторка, не участничка 😂

Edel общо двамата да

# 1 003
Скрит текст:

Мисля, че знам точно конкретната ситуация, която вземате за спойлер и ако е тази за, която си мисля, русата жена е редакторка, не участничка 😂

Edel общо двамата да

Ясно ,Ковид.🫡 Златен си.🍺

# 1 004
Ковид, знаеш ли дали продукцията е знаела за близките отношения между Румен и Оряшкова и коалиционното споразумение, или действително тримата са изпързаляли продукцията? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт